Oceniono na 5 z 5

Det var nem bestilling, hurtig levering, god information. Desværre passede produktet (en cykelhjelm) ikke, så den måtte returneres, men det betyder IKKE, at det var et dårligt produkt, jeg har bare ik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Our son received a helmet from Crazy Safety as a Christmas gift. Unfortunately there was a defect with the helmet. The team at Crazy Safety quickly and professionally helped us replace the helmet, wit... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering trods købt på Black Friday. Grunden til, at jeg ikke giver 5 stjerner, er fordi jeg ikke synes, at vejledningen på størrelsen af den hjelm jeg købte, var helt rigtig. Men ser ud til at... Zobacz więcej

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Min datter elsker sin crazy safety…

Min datter elsker sin crazy safety hjelm. Hun har den lilla pony og det er en fornøjelse at se hende tage den på hver dag, når hun cykler.

Kan klart anbefales.

6 grudnia 2024

Odpowiedź od Crazy Safety

Hej Christian. Det er så motiverende at høre - tak ❤️ Det er lige præcis det, vi ønsker! At din datter er sikker i trafikken. Mvh Kim fra Crazy Safety

Oceniono na 5 z 5

Super nem bestillingsproces og hurtigt levering. Jeg er så glad for mit nyt cykelhjelm. Det er smart med den måde man lukker den på.

6 grudnia 2024

Odpowiedź od Crazy Safety

Hej Roxana. Ja, vi tror meget på de magnetlukninger! Vi elsker innovationer, der gør brug af cykelhjelm mere komfortabel! Mvh Kim fra Crazy Safety

Gode produkter

Gode produkter, god og nem bestilling.

2 grudnia 2024

Tak for den stak stjerner, Mark! Mvh Kim fra Crazy Safety

God oplevelse!

God service, hurtig levering og fedt produkt, som poden elsker 👍

28 listopada 2024

Godt at høre, Peter! Tak! Dbh Kim fra Crazy Safety

Oceniono na 5 z 5

Kvaliteten og glæden helt i top.

Kvaliteten og glæden helt i top.
Glæden ved dagligt at tage cykelhjelm på er tilbage - fantastisk at kunne starte dagen med et smil og trygheden ved den flotte hjelm

4 listopada 2024

Tak, Anders! Det er vi så glade for at høre! Dbh Kim fra Crazy Safety

Jeg bestilte 2 stk

Jeg bestilte 2 stk. Vertigo cykelhjelme til hver af ungerne, og hold nu op hvor er de fede - og især til prisen! Kvaliteten, lukkemekanismen og især lygternes kvalitet og lysstyrke mere end lever op til forventningerne, så jeg kan klart anbefale dette produkt.
Leveringen og indpakningen var også helt i top!
Varme anbefalinger herfra!

20 listopada 2024

Odpowiedź od Crazy Safety

Tak Nikolaj. Det er skønt at høre! Det er nemlig en super fed hjelm, som har så meget beskyttelse i sig! På vegne af teamet, tak! Dbh Kim

Som den skal være

God. Kraftigt godt lys. Let at justere, lukke og åbne

21 października 2024

Tak for den håndfuld stjerner, Carina! Mange hilsner, Kim fra Crazy Safety

Oceniono na 5 z 5

Min datter er vild med sin nye…

Min datter er vild med sin nye tiger-cykelhjelm og får mange misundelige blikke fra de andre børn :-) kæmpe anbefaling herfra 💪🏻

16 października 2024

Tak, Mette! Skønt at høre! Mange hilsner, Kim fra Crazy Safety

Hurtig ekspedition..

Hurtig ekspedition... og professionel behandling af ordre. Flot cykelhjelm.

23 września 2024

Odpowiedź od Crazy Safety

Hej Lissi! 1000 tak for din anmeldelse! Håber hjelmen bliver flittigt brugt! Dbh Kim fra Crazy Safety

Oceniono na 5 z 5

Vi købte nye cykelhjelme og ungerne…

Vi købte nye cykelhjelme og ungerne elskede dem. Vi fik virkelig god rådgivning og er superglade for vores køb hos Crazy Safety.
Poul & Mette i Hammel😊

19 września 2024

Hvor er det skønt at høre! Tak fra hele teamet! Dbh Kim fra Crazy Safety

Oceniono na 5 z 5

Vild flot og lækker kvalitets hjelm

Har lige modtaget en hjelm fra crazy safety, og må indrømme at jeg sjældent har set så sej en hjelm! Det er en red dragon hjelm og pasformen er perfekt, har lys i nakken, og er virkelig flot lavet. Min datter er ellevild og det er mor her også! Far ville faktisk også gerne have en, så var mega skuffet over at se de kun lavede hjelmen til børn 😅

12 listopada 2021
Oceniono na 5 z 5

Cool, comfortable and safe helmets!

My 2-year old feels like the coolest kid in the nursery with his green chameleon helmet from CrazySafety! His friends compliments it every day :-) Moreover, I (Mom) feel completely safe when he is in the child bike seat wearing this thoroughly tested helmet that fits his little head perfectly. These helmets are great and deserve a true mom-recommendation!

14 sierpnia 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej