Mafia Casino 100% do 2 250 zł + 200 DS
Polska
- crashingmachine.top
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Zmienne kursy w grach stołowych
Jestem przyzwyczajona do klasycznych zasad blackjacka, a tutaj niby ten sam blackjack, ale inne wypłaty za niektóre układy, jakieś side bety narzucone domyślnie. Trzeba się wczytywać przed każdą grą. Przegrałam głównie przez własne zamieszanie, ale i tak mam wrażenie, że specjalnie to komplikują.
Pierwsza i ostatnia wpłata
Wpłaciłam 100 zł, pograłam godzinę i wszystko poszło. Spoko, ryzyko, ale te ciągłe lagi na stronie i wyrzucanie z automatów doprowadzały mnie do szału. Nie wygląda to uczciwie.
Weryfikacja dopiero przy wypłacie
Grałam bez problemu kilka tygodni, przelewy w jedną stronę oczywiście przechodziły od razu. Kiedy pierwszy raz chciałam wypłacić, nagle pełna weryfikacja: dowód, rachunek, zdjęcie twarzy. Wszystko trwało prawie tydzień, a ja przez ten czas nie mogłam ruszyć swoich pieniędzy. Nie lubię takich niespodzianek.
Kasyno męczy psychicznie
Siedziałam tu kilka wieczorów pod rząd i szczerze mówiąc, czuję się bardziej zmęczona niż po pracy. Ciągłe małe przegrane, od czasu do czasu iluzja wygranej, która nic nie zmienia na saldzie. Do tego te wszystkie migające bannery z promocjami, które tylko nakręcają, żeby grać dalej. To nie jest zdrowe miejsce dla kogoś, kto ma skłonność do uzależnień.
Polski tak sobie, wsparcie mówi jak robot
Piszą, że mają polską obsługę, ale wygląda to jak tłumacz internetowy. Dziwne formy, niezrozumiałe zdania, zero naturalności. Jak zadałem konkretne pytanie o limity, dostałem odpowiedź, która w ogóle nie pasowała do tematu. Trudno zaufać kasynu, które nawet nie potrafi sensownie się komunikować.
Nieprzyjemne doświadczenie
Wszedłem bez wielkich oczekiwań, ale i tak jestem zawiedziony. Strona ładuje się powoli, panel kasowy jest mało intuicyjny, kilka razy myślałem, że już zapłaciłem, a tu błąd. W końcu depozyt przeszedł, zagrałem godzinę, nic ciekawego, same małe przegrane. Czuję, że zmarnowałem czas i trochę kasy.
Krótkie podsumowanie: meh
Nic specjalnego, marne RTP, stara grafika, moderacja czatu w live kasynie jak z dzikiego zachodu, ludzie piszą głupoty a nikt nie reaguje. Wpłaciłem raz, ok, wypłata dotarła po dwóch dniach, ale emocjonalnie to był jeden wielki „meh”. Nie chce mi się wracać.
Kasyno na 5 minut
Wytrzymałem tu dosłownie pięć minut, lagujące gry, strona klika się jak w 2010 roku, bonus niby jest, ale tak opisany, że trzeba być prawnikiem, żeby go rozgryźć. Szybko uciekłem.
Naciągany cashback
Reklamują się cashbackiem, a potem wychodzi, że zwrot działa tylko na przegrane z prawdziwego salda, bez bonusu, jeszcze w konkretnych godzinach i tylko w niektórych grach. Na końcu dostałam kilka złotych, które i tak miały warunki obrotu. Jak dla mnie to nie cashback, tylko kolejny haczyk, żebyś grał dalej.
Grałem w nocy, źle się skończyło
Otworzyłem konto koło północy na telefonie, niby dla zabawy. Strona na mobile chodzi słabo, wszystko się doczytuje po sekundzie, kilka razy mnie wylogowało w trakcie spinów. Wpłaciłem 100 zł, w niecałe 20 minut nic nie zostało. Taki trochę smutny spontan, raczej tu nie wrócę.
Męczące powiadomienia push
Zainstalowałem ich apkę i po jednym dniu miałem dosyć. Co chwilę wyskakiwało powiadomienie, że „czas na przerwę w pracy z małą grą” albo „twój bonus czeka”. Odinstalowałem bez żalu, za nachalne to.
Po wypłacie od razu blokada bonusów
Jak tylko zrobiłem pierwszą wypłatę (150 zł, nic wielkiego), przestałem dostawać jakiekolwiek sensowne promocje. Same małe cashbacki o śmiesznych kwotach. Mam wrażenie, że jak komuś się trochę uda, to od razu przestaje być mile widziany jako „aktywnie promowany” klient.
Bonus ok, reszta nie
Na plus mogę powiedzieć tylko tyle, że bonus faktycznie się naliczył i nie było problemu z jego aktywacją. Ale gry nudne, grafika stara, a wypłata z drobną wygraną trwała dwa dni, mimo że reklamują szybkie transakcje. Takie średnie to wszystko, raczej nie wrócę.
Chat niby miły, ale...
Pani na czacie była grzeczna, ładnie pisała, ale faktycznej pomocy zero. Każde pytanie kończyło się linkiem do regulaminu albo tekstem „proszę spróbować ponownie później”. Jak mam z tym iść dalej, skoro nic nie rozwiązali?
Nie ogarniam ich zasad
Miał być prosty bonus od pierwszej wpłaty, a wyszła jakaś matematyka wyższa. Niby wszystko napisane, ale takim drobnym drukiem i w takim prawniczym stylu, że głowa boli. Zanim przeklikałam wszystkie informacje, saldo prawie zerowe. Nie czuję się uczciwie potraktowana.
Wygrana była, wypłaty nie
Udało mi się wygrać jakieś 300 zł na automatach, nic wielkiego, ale zawsze coś. Zleciłam wypłatę, przeszła weryfikacja dokumentów niby ok, i od trzech dni status „w trakcie”. Na czacie wklejają ciągle tą samą formułkę, że mam czekać. Nigdy więcej nie zaufam nowemu kasynu bez opinii.
Wygląda ładnie, działa źle
Szata graficzna naprawdę robi dobre pierwsze wrażenie, wszystko w kolorach, nowoczesne ikony. Ale co z tego, skoro co chwilę mam błąd ładowania, a przy przejściu z gry do kasy wyrzuca mnie do logowania. Więcej czasu spędziłem na odświeżaniu strony niż na grze. Nie o to chodzi w kasynie online.
Kasyno męczy psychicznie
Nie wiem czy to tylko ja tak mam, ale ich kolorystyka, dźwięki, ciągłe wyskakujące okienka z promocjami, rankingami, misjami – wszystko razem po godzinie męczy bardziej niż praca. Czuję się potem roztrzęsiona i pusta, zwłaszcza jak jeszcze dojdzie strata pieniędzy. Zdecydowanie nie jest to „relaks” wieczorny.
Dziwne zasady wypłaty
Udało mi się wygrać jakieś 300 zł z małej stawki, ucieszyłam się, a tu wyskakuje info, że minimalna wypłata 200 zł, ale jeszcze muszę coś tam obrócić, bo część środków jest "bonusowa". Strasznie to pokręcone, człowiek się tylko frustruje zamiast cieszyć wygraną.
Niby legalne, ale nieprzyjemne
Weszłam, bo wszędzie reklamy, że licencja, że bezpiecznie. Może i bezpiecznie, ale człowiek się czuje jak bankomat. Ciągle ogłoszenia nowych turniejów, wiadomości, wyskakujące okna. Mało przyjazne, kompletnie nie dbają o to, żeby ktoś nie przesadzał z grą.