Fantastisk service hele vejen igennem med masser af overskud og tid. Skabet er mere, end vi havde turdet håbe på – især detaljegraden har overgået vores forventninger. Utrolig flot snedkerarbejde. Kla... Zobacz więcej
Vi havde kontaktet flere firmaer der solgte indbygget garderobeskabe. CPH skabe var straks klar med en løsning på den stillede opgave og vi fik det vi havde tænkt og endnu bedre end vi havde for... Zobacz więcej
Fantastisk oplevelse! Rolf var lige fra start af projektet let at sparre med og han havde nogle meget interessante forslag til løsningen af vores projekt. Alle aftaler blev overholdt og snedkeren var... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Indbygningsskabe efter mål
Rørsangervænget 4, 4060, Kirke Såby, Dania
- 20730912
- info@cphskabe.dk
- cphskabe.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service hele vejen igennem…
Fantastisk service hele vejen igennem med masser af overskud og tid. Skabet er mere, end vi havde turdet håbe på – især detaljegraden har overgået vores forventninger. Utrolig flot snedkerarbejde. Klar anbefaling!
Amazing experience
Denis was amazing. He designed a superb cupboard and the carpenter who installed it was also very competent. All in all a wonderful experience and finally a great wardrobe.
Løsning og kvalitet i top.
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Rigtig flot arbejde - monterings service var fantastisk god. Super flot arbejde. Fik blandt andet monteret skabe i forbindelse med skrå vægge. Blev meget flottere end forventet. Kan kun give vores bedste anbefalinger.
Vi har haft en virkelig god oplevelse…
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Dennis fra Cph Skabe lige fra start og til det endelige resultat. Det er et virkeligt godt produkt. Vi fik firmaet “Træsplinten “ til at sætte det indbyggede skab op, og også det var en perfekt oplevelse. Vi kan kun anbefale Cph Skabe. En meget tilfreds kunde.
Vi er meget tilfreds vores ny garderobeskab
Vi har lige fået opsat vores nye garobeskab og var meget tilfredse med hele forløbet , både fra sælger Dennis og montøren Søren , som var rigtig dygtig og havde været i faget i mange år.
Vi kan kun anbefale CPH SKABE til andre , de er meget professionelle
Kurt
Fantastisk oplevelse fra start til slut hos CphSkabe
Jeg har fået designet og monteret et indbygget klædeskab, og hele forløbet har været virkelig positivt. Alt omkring bestilling, opfølgning og planlægning fungerede gnidningsfrit og professionelt.
Sælgeren Rolf var helt fantastisk — meget imødekommende, personlig og dygtig til at rådgive, så løsningen passede præcist til mine behov. Jeg følte mig virkelig godt taget hånd om gennem hele processen.
Snedkeren Jesper, som stod for monteringen, var ligeledes utrolig professionel, omhyggelig og detaljeorienteret. Resultatet er blevet virkelig flot, og kvaliteten er helt i top.
Jeg er meget glad for mit nye klædeskab og kan varmt anbefale CphSkabe til andre, der ønsker en skræddersyet løsning og høj kvalitet.
Super godt kvalitet skab og service!
Fantastisk
Fantastisk. Jeg har fået det smukkeste walk-in closet. Jeg er MEGET tilfreds. Ikke den mindste mikrofejl. Alt perfekt fra start til slut. Snedkeren der fixede det hele er fantastisk dygtig. Ja, I kan nok høre at her er en MEGET tilfreds kunde der skriver en anmeldelse 😁👏. I skal ingen betænkeligheder have hvis I vælger at handle med dem. Tak Rolf og snedker Jesper 🫶
Super service.
Super service.
Vildt behagelig montør færdig til tiden
Fuge arbejdet er også tip top.
Der bliver informeret under hele forløbet.
Super kundeorinteret
Super kundeorinteret - God oplevelse fra kontakt til konsulent besøg videre til installation. Alt spillede, god information og omhyggelig håndværker, alt i alt et flot resultat og god værdi for pengene
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for både proces og resultat
Copenhagen Skabe og Gardiner har bygget et smukt og helt fantastisk garderobeskab i min entre.
Jeg er ovenud tilfreds. Med resultatet og - mindst lige så vigtigt - med hele processen fra første møde om ønsker og muligheder til det opfølgende telefonopkald, da skabet stod færdigt.
Rolf var rigtig god til at forstå, hvad jeg efterspurgte - og på en god måde at udfordre mig på det og mine valg. Jeg har fået det skab, jeg drømte om - og jeg havde ikke selv fundet til de løsninger.
Forløbet er kørt snorlige, og alle aftaler er blevet holdt. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Copenhagen Skabe og Gardiner.
Det bliver 5 ✨✨✨✨✨herfra
Det bliver 5 ✨✨✨✨✨herfra.
Hele processen har været en god oplevelse.
Fra sparring på den rigtige løsning i walk in til det endelige resultat.
Rolf var både behagelig og kompetent og ligeså de to snedkere der udførte arbejdet med opsætningen.
Nyt garderobeskab til 5 stjerner
Vi havde kontaktet flere firmaer der solgte indbygget garderobeskabe.
CPH skabe var straks klar med en løsning på den stillede opgave og vi fik det vi havde tænkt og endnu bedre end vi havde forestillet os.
Vi valgte en løsning hvor CPH skabe monterede skabende.
Fantastik veludført opgave og langt over det vi havde forventet.
Pænt rent og ingen affald efter monteringen.
Hjørne indbygnings-skab
Vi har fået lavet et indbygnings-hjørneskab af CPH Skabe som vi er virkelig glade for.
Hele forløbet har Rolf været fantastisk til at organisere og følge op. Virkelig kompetent rådgivning og service helt fra tilbudsfasen til skabet stod klar.
Stor anbefaling herfra, og også en anbefaling til at slå et smut forbi deres showroom. Det gav os nogle vigtige input til hvordan vi ønskede det endelige skab.
Super skabsløsning
Rolf lavede en super god skabsløsning, som vi er rigtigt glade for. Samtidig hjalp han med at få lavet en separat låge til elskab. Rigtig god proces - hurtigt og effektivt :-) og selvfølgelig samlede Rolf op efterfølgende for lige at høre, om alt var som forventet.
Perfekt forløb og fint resultat
Det har helt igennem været en professionel oplevelse. Godt samarbejde med ønsker og design og er meget tilfreds opsætningsforløb og færdiggørelse.
Med hilsen Kirstine
Kan slet ikke få armene ned over…
Kan slet ikke få armene ned over begejstring.
Faldt ved tilfældighed over CPH Skabe på Insta som jeg hurtigt tog kontakt til.
Med kyndig professionel rådgivning af Rolf har vi fået de smukkest klædeskabe i 2 værelser.
Fra vores første hjemmebesøg af konsulent til beslutning og accept af ordre til levering og montering af snedker gik der kun få uger, og vi kunne ”flytte” ind i vores nye klædeskabe.
Alt har fungeret – det har været så nemt og smertefrit et forløb og kan kun give de varmeste anbefalinger til CPH Skabe.
Super kvalitet hele vejen igennem
Både rådgivning, løbende information, montage og produktkvalitet har levet 100% op til vores forventninger.
Så "Value for Money" har været helt i top, og derfor giver vi vores varmeste anbefalinger til CPH Skabe og Gardiner
Lækkert indbygget skab
Jeg synes Rolf har været rigtig god til at designe skabet udfra de ønsker/krav jeg havde.
Det er blevet en super flot og praktisk skabsløsning, som jeg er rigtig glad for
Jeg er utrolig glad for mit walk-in…
Jeg er utrolig glad for mit walk-in closet, og min familie og venner synes også at det er virkeligt pænt (og er lidt misundelige)!
Rolf er åben og ærlig i sin rådgivning, og det hele er blevet præcist, som jeg vil have det, også selvom jeg i flere omgange har talt med Rolf og ændret mine ønsker undervejs. Det er bygget utroligt pænt op omkring stukloftet, og finishing sidder “lige i skabet”.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.