CPH ALTAN OG TERRASSE Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan anbefale dette firma på det varmeste. Da første slibning ikke kom helt i bund (hvilket tog 6 timer på mit meget vanskelige altangulv med hårdt træ) kom Brian igen (uden ekstra betaling) og fi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling. Firmaet har slebet og olieret vores altaner, og hele forløbet har været professionelt fra start til slut. Kommunikation, punktlighed og kvalitet har være... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil stærkt anbefale CPH altan og terrasse, hvis du skal have renset og olieret din altan og køkkenbord. Virkelig god kommunikation ( også i engelsk) Kom til tiden. Var grundige og udførte e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Brian ankom på klokkeslæt. Venlig, imødekommende og tjekket. Hans skønne ladcykel var svaret på mine forudgående tanker om den bøvlede parkering i Kbh. K. Han kastede sig over opgaven: Renovering/g... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wykańczanie drewnianych podłóg
  2. Renowacja podłóg
  3. Piaskowanie i polerowanie podłóg
  4. Złota rączka
  5. Malarz
  6. Uszczelnianie

Napisane przez firmę

CPH Altan og Terrasse leverer den bedste kvalitets rengøring og vejrbeskyttelse til dine udvendige trægulve i Københavnsområdet. Specialiseret i urbane lejligheder altaner og terrasser, vi er sat op til at yde den mest bekvemme service til en rimelig pris. Op fornt priser og ydeevne, uden sidste minut eller skjulte gebyrer. 100% garanteret!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik behandlet trægulvet og gelænder…

Jeg fik behandlet trægulvet og gelænder min grå og kedelige 17 år gamle terrasse. Vask, slibning og oliering.
Den fremstår som en helt ny terrasse, fantastisk. Sikke et resultat!
Tak Brian for super professionelt arbejde, og til en god pris. Absolut pengene værd. Kan kun anbefales varmt.

10 czerwca 2024

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Jeg fik slebet og olieret min altan samt gelænder, og løse skruer blev efterspændt. Arbejdet blev udført af en kundevenlig medarbejder, som var meget grundig. I får min største anbefaling

14 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi har haft firmaet ude og ordne 10…

Vi har haft firmaet ude og ordne 10 altaner samt to havebænke i vores ejendom med et super flot resultat og til en meget rimelig pris.
Super gode medarbejdere og Brian kontrollerer efterfølgende alt er, som det skal være.
Jeg kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger.
Ole

9 maja 2024

Gennemført professionel

Gennemført professionel og super arbejde.
Kom til tiden og overholdte det aftalte, og ikke mindst til en super fin pris.
Kæmpe anbefaling herfra.

29 kwietnia 2024

Super professionelt arbejde

Super professionelt arbejde. CPH Altan og Terrasse fiksede vores altan, møbler samt køkkenbordplade. Alt sammen står nu super skarpt. Igennem hele forløb har kommunikationen været upåklagelig, og alle aftaler overholdt. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

21 lipca 2023

Stor anbefaling

Det var en fornøjelse at have CPH altan og terrasse på besøg! God og venlig service, meget rimelig pris, og resultatet er lige som jeg havde ønsket - min gamle, trætte altan er nu så god som ny.

28 czerwca 2023
Logo CPH ALTAN OG TERRASSE

Odpowiedź od CPH ALTAN OG TERRASSE

Tak Martin! Vi er glade for at være til tjeneste.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej