BRUG IKKE DETTE FIRMA! Min kæreste og jeg havde booket dem til at flytte for os d. 28. marts og havde fået bekræftet på skrift at de ville komme ml. Kl. 7-9. Vi venter hele morgenen og ringer til... Zobacz więcej
Cph Logistikhuset
De reddede os da et andet flyttefirma aflyste på dagen, mens alle vores møbler stod klar på gaden til at blive hentet. Professionelle og venlige mennesker, kan kun anbefales.
Stor fleksibilitet og kundeservice helt i top! Ene flyttemand var dog lidt hårdhændet med et par kasser og billeder, hvilket medførte et par ødelagte ting( fad og billedramme) Men bortset fra det,... Zobacz więcej
På trods af en lidt bøvlet start med forsinkelse pga nedbrud på flyttebilen, blev min flytning med cph logistikhuset til en super god oplevelse. Pga forsinkelsen kom der 4 meget arbejdsomme mænd. De h... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
CPH-Logistikhuset er en veletableret flyttevirksomhed, og vi sætter en ære i at give vores kunder en god service og flytteproces. Med vores erfaring og ekspertise har vi været en pålidelig partner for en bred vifte af kunder, der har valgt os til at håndtere deres flytninger i løbet af de sidste 7 år. Vi går den ekstra mil for vores kunder, fordi vi tror på, at en flytning ikke bare handler om at transportere ejendele fra et sted til et andet. Det handler om at skabe en behagelig overgang til et nyt hjem.
Rugvænget 19, 2630, Taastrup, Dania
- info@cph-logistikhuset.dk
- cph-logistikhuset.dk
Flytning den 30-9 2024.
Flytning den 30-9 2024.
Vi har de bedste anbefalinger om Cph logistikhuset,når der skal bruges flytte mænd.
Havde aftalt de skulle komme kl 9. Klokken 8,30 ringede de og bekræftede at de kom om 1/2 time.
Og da klokken slog 9 ,ringede de på døren.
2 friske og meget søde høflige unge mænd, som tog hensyn til vores ting, begyndte at løbe op og ned fra 5 sal, uden elevator.
De holdt ingen pauser, kløede bare på👍😀.
Akt klappede bare. God tryk oplevelse. Tak for det😀
Er meget tilfreds.
Super god oplevelse
Meget arbejdsomme og leverede et kanon stykke arbejde. 5 stjerner herfra.
Altid god service
Altid god service, venlige chauffører, som virker til at have et godt arbejdsmiljø
God service, til en god pris!
Jeg oplevede en virkelig god service, hvor jeg følte mig fuldstændig tryg ved, at der blev passet godt på mine ting. Og så var det dejligt, at de ringede og spurgte, om de måtte komme lidt før end aftalt, så vi kunne komme godt i gang. Det hele til en virkelig fornuftig pris! Jeg er fuldt ud tilfreds, og de har min klare anbefaling!
Flot og prof arbejde
Flot og prof arbejde. Søde og rare mennesker. Meget høflige. Stor respekt.
Utroligt hjælpsomme medarbejdere
Utroligt hjælpsomme medarbejdere , stærke imødekommende. Endnu engang tak for hjælpen
Stor fleksibilitet og kundeservice helt…
Stor fleksibilitet og kundeservice helt i top!
Men bortset fra det, kan se varmt anbefales 🏋️🏋️
Super effektiv og god pris
Super effektiv og meget konkurrencemæssigt prisniveau. Flyttede fra 117 m2 lejlighed på 2. Sal til 85 m2 i stuen. Det to ialt 5 timer for to energiske flyttefolk.
Flinke flyttemænd
Flinke flyttemænd. Hurtigt svar på alle spørgsmål på mail. Rigtig god pris !
Dygtige
Dygtige, effektive og pålidelige flyttefolk. De var super venlige, effektive og punktlige. De sikrede sig alt var i orden og var meget serviceminded.
Omsorgsfuld flytning til stærk pris
To mand kom og flyttede min mand i ældrebolig. Venlige, rolige, forsigtige med tingene, arbejdede stødt og koncentreret. Super service hele vejen igennem og en super pris. Kan kun anbefale dem. Tak!!!
De fortjener fem stjerner
De fortjener fem stjerner. De flyttede vores hus i en urimelig tid og hurtighed, og de har en masse erfaring. De klagede ikke over noget, selvom jeg havde en Flytterkasser. Jeg nævnte det ikke for dem ved en fejl. Jeg glemte det. Men de ændrede ikke prisen og tog Flytterkasserne med fuld læs gratis. Jeg er virkelig meget taknemmelig Til Søde folk.. og kan varmt anbefale ☺️👍🏻
Fantastisk firma og god service
Helt igennem fremragende firma både godt arbejde og virkelig god service.
Og ikke mindst når det brændte på med indflytning stod de klar med tilbud om opbevaring af møbler
Vil varmt anbefale dette firma til andre
Brilliant service!
De var super flinke, effektive og professionelle 🙏 Da det viste sig at vi havde for meget til bilen, fandt de hurtigt en løsning 🙌 Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale CPH Logistikhuset 🙌
Virkelig fin service med fast pris…
Virkelig fin service med fast pris hurtig og effektiv flytning.
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Punktlige og hurtige. Virkelige gode og behagelige flyttefolk. Kan varmt anbefale dem.
fantastisk Service og Flink folk✅🤩
fantastisk Service og Flink folk✅🤩
Flinke og dygtige flyttefolk
Flinke og dygtige flyttefolk. Vil til enhver tid anbefale dem og bruge dem igen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.