Been using these guys for a few years now for developing and scanning film, and I have not once had an issue. Quick, quality work, and fast to answer all my questions.
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Prøv et professionelt film-lab og se forskellen. Send dine film til os og modtag dine billeder på mail. CPH-LAB har som mål at gøre analogfotografering tilgængeligt for alle. Vi klarer fremkaldelser, scan, print og sælger også analogfilm.
Can't recommend them enough
Fantastisk kundeservice!!!
Fantastisk kundeservice!!!
Kan helt klart anbefale CPH-LAB, og vil helt sikkert bruge dem fremover.
Super flottet billeder og dejlig hurtig…
Super flottet billeder og dejlig hurtig respons fra kundeservicen, hvis man sidder inde med nogen spørgsmål:)
Virkelig ringe kvalitet billeder
Virkelig ringe kvalitet billeder. Sendte negativer til fremkaldelse. Farver og skarphed er så ringe og der er hår/fnuller/støv på flere af billederne. Kender negativernes stand/skarphed, da der har været fremkaldt billeder fra dem før og de har ligget beskyttet for sollys frem til denne fremkaldelse. Anbefaler at man vælger en anden leverandør en denne

Odpowiedź od CPH-LAB
Mega god service og produkter
Virkelig god service. Har lige fået mine fremkaldte fotos hjem, så god kvalitet!!
Disposable cameras at good price
I ordered 5 disposable cameras and they took longer to arrive, but I sent an email and they answered quickly and helped me find my product. I've tried the cameras and they work well.
God kundeservice og fine billeder
Har brugt cph lab flere gange. Der er super kundeservice og fin leverings-/behandlingstid, og har været godt tilfreds med billederne.

Odpowiedź od CPH-LAB
Tilfreds med fremkaldelse og scanning
Tilfreds med fremkaldelse og scanning, vil helt sikkert bruge dem fremover.

Mega god service!
Mega god service! Kan klart anbefale.
Jeg havde købt en engangspakke (kamera) med fremkaldelse, hvor servicen hele vejen igennem har været utrolig god.

Nemt og god service
Nemt og god service
Altid god service og bestilling er så nemt så det kunne være. Kan klart anbefales

Uden tvivl 5 stjerner
Uden tvivl 5 stjerner. Jeg har indtil videre fået fremkaldt cirka 15 ruller film hos CPH-LAB og har altid været tilfreds med resultatet. Udover det, er deres service i top. Over flere tilfælde har jeg kontaktet dem med spørgsmål og hurtigt fået nøjagtige og forståelige svar. De få gange jeg har haft problemer, er de blevet løst med en hurtig og effektiv løsning. Jeg kan kun anbefale CPH-LAB.

Good Communication
Good Communication, poor order handling. Took way to long to get the prints.

Uden tvivl 5 stjerner.
Hos CPH-LAB får du professionel service og knivskarpe billeder. De forstår virkelig at genoplive stemningen og autentiteten i de billeder, der bliver fremkaldt. Noget helt andet end digitale billeder, der ikke på samme måde skaber det samme udtryk. Og så er de skide søde derinde :)
Kæmpe anbefaling herfra.
Very high quality scans and fast…
Very high quality scans and fast service!
Suveræn service
Fantastisk service. Super nem og hurtig fremkaldelse. Svarer hurtigt på mails samt Instagram. Var meget behjælpelige med at tilbagebetale fragt, da jeg havde lagt 2 ordrer. Fik penge retur for rulle uden film - og endda også svar på spørgsmål vedrørende analogkameraet og filmen. De varmeste anbefalinger herfra af!
Bedste fotoservice på Sjælland
Go service - Venlig betjening - Stærkt håndværk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.