CPH Bilhuset

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi købte en Volkswagen Passat med fuld udstyrspakke fra CPH Bilhuset. Vi afsøgte markedet længe, før vi valgte netop dén bil, og vi fik langt mere for pengene her end hos andre forhandlere med tilsva... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop afsluttet en handel med CPH Bilhuset - og supersælger Reda - og er idag kørt glad hjem i min nye Hyundai Ionic 5. Helt igennem god og positiv service fra start til slut - også da jeg måt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte super fint E-Golf 2019 hos dem. Professionelle og kan varmt anbefale at handle hos Cph-bilhuset. Perfekt behandling hele igennem. Super god og venlig betjening. Meget reelle og ærlige. Gø... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy
  2. Warsztat samochodowy

Napisane przez firmę

Velkommen hos CPH Bilhuset ApS. Hos os finder du et bredt udvalg af brugte biler. Vore biler er af markedets bedste kvalitet og til markedets bedste priser.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Bedste anbefalinger herfra

Flot bil, Super god service fra alt personalet, Rigtig pris, Levering til tiden, alting som aftalt - hvad mere kan man forlange?! Bedste anbefalinger herfra 👍👍👍

7 stycznia 2018

Overraskende god service

Jeg købte en bil mandag, og fik den leveret efter 3 hverdage med fuld service samt klargøring...
Prisen var også fornuftig og de var til at forhandle med..
Kan helt klart anbefales...
5 stjerne herfra :)

6 stycznia 2018
Oceniono na 1 z 5

Dårlig dårlig service

Dårlig dårlig service.
Tog turen til Taastrup for at se på en bil jeg havde set på nettet.
Bilen var beskrevet med fartpilot, kørt 65000 og med 75 HK.
Efter en prøvetur konstatere jeg at der ikke er fartpilot, den havde kørt 67400 og bilen var kun med 60 HK.
Rigtig dårlig stil og dårlige undskyldninger fra forhandleren. Der ville jeg aldrig handle..

6 stycznia 2018
Logo CPH Bilhuset

Odpowiedź od CPH Bilhuset

Hej Lonnie,

Vi beklager endnu en gang.
Der er desværre blevet lavet tastefejl i systemet, hvor systemet valgte bilen med 75 hestekræfter selvom bilen var 60 heste, og ja det med fartpilot er en menneskelig tastefejl som kan se for en hver.
Vores kollega tilbød dig også et prisnedslag på ca. 8.000 kr for vores såkaldte menneskeligfejl.

Vi håber at vi kan gøre det bedre næste gang.

Rigtig god oplevelse hos Cph Bilhuset

Rigtig god oplevelse hos Cph Bilhuset. Jeg føler jeg har gjort en god handel. Jeg bad om at få lavet en Applus TilstandsAttest som ekstra vurdering af brugtvognens tilstand og det fik de foretaget uden bøvl.
Hvis jeg ikke vender tilbage og opdaterer denne anmeldelse inden for 3-6 mdr er det fordi jeg stadig er tilfreda efter garantiperiodens udløb.

23 października 2017

Super service

Jeg har lige købt en Chevrolet Aveo 2011.
Sælgerne er meget søde og ÆRLIGE!!
Det var helt igennem en god oplevelse.
Tak for den gode service.
Kan anbefales.

17 października 2017
Oceniono na 5 z 5

Prof. og service orienteret!

Vi fik super service og bilen var også i top stand. Vi har handlet hos andre bilforhandlere før, men føler helt sikkert, at det var det bedste sted indtil videre. Jeg kan trygt anbefale andre om stedet. De var professionelle og service orienteret, hvilket også var med til at højne oplevelsen af bil købet.

16 czerwca 2017
Oceniono na 5 z 5

Jeg købte min første bil hos Cph …

Jeg købte min første bil hos Cph bilhuset
Jeg syntes der var god betjening, flinke medarbejdere og gode priser. Dejligt at de giver tid, til at man kan forhandle og snakke om tingene, omkring sit bilkøb. Kan klart anbefales.

13 maja 2017

Super positiv oplevelse

Har lige købt en Toyota Aygo til en særdeles fornuftig pris :D Stor tak til Mohamad chehade for venlig og meget behagelig betjening, samt gode råd til billig forsikring m.m . Har lige fået bilen leveret helt til Fyn incl. to nye dæk, samt stort service på bilen.
Kan kun anbefale denne forhandler.
Mvh
Marianne

10 maja 2017

God service !

Købte en Opel Astra af Cph Bilhuset.
Fik rigtig god oplevelse, meget venlige, hjælpsomme og goder råd til forsikring. God pris og fik sparet penge på forsikring samtidig.
Har kun positive ting at sige om CPH bilhuset.
Mvh jasmin

5 maja 2017

Varmt anbefales!!!

Handlen er jeg meget tilfreds med. De ansatte er dygtige, venlige og ærlige. Jeg fik bilen med samme dag, ligesom der var aftalt.

Stedet kan klart anbefales, og det bliver nok ikke sidste gang jeg vil kigge forbi, når en bil skal købes igen.

M.V.H

Mustafa

20 kwietnia 2017
Oceniono na 5 z 5

Købte en Suzuki Swift af CPH Bilhuset.

Købte en Suzuki Swift af CPH Bilhuset.
Servicebog og brugermanual var blevet forbyttet med en anden Swift der var solgt. Lavede aftale om at CPH Bilhuset ville få fat i bilens papirer og sende dem til mig efter købet.
Servicebog mm er i dag ankommet med posten og alt er fuldstændig som aftalt.
Vil give CPH Bilhuset mine bedste anbefalinger.
Jeg vil 100% sikkert kigge på hvad de har af biler en anden gang jeg skal bruge en brugt bil samt anbefale dem på det varmeste til andre.
Ærlige, reelle, venlige og meget høflig betjening. Hvis der kunne gives 6 stjerner her ville jeg give dem det uden at tøve!

18 kwietnia 2017

Ja tak !

Venlige, søde, behagelige og imødekommende. Virkelig god service. Følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.
Kan klart anbefales

25 marca 2017

God og reel behandling

Min oplevelse med CPH Bilhuset har været udelukkende positiv.
Bilen var som beskrevet og alle aftaler blev overholdt, jeg følte mig tryg under hele forløbet.
Venlige og servicemindede mennesker hele vejen igennem
- Jeg kan varmt anbefale alle at handle her !

20 marca 2017

Virkelig god oplevelse

Vi har fredag købt en Suzuki Swift og alt var som aftalt da vi hentede den i dag . Betjeningen var høflig og alle var venlige og meget hjælpsomme . Vi er ikke i tvivl om at det ikke er sidste gang vi handler der .😊
Mvh Dorte b. larsen

7 marca 2017
Oceniono na 4 z 5

Har købt en fin bil.

Jeg har lige købt mig en nyere brugt Opel Insignia hos Cph Bilhuset, og jeg kan kun anbefale dette sted.Søde imødekommende mennesker, samt en god behandling og fornuftige priser, ikke at forglemme.Nu glæder jeg mig bare til at køre i bilen. Tror ikke at det er sidste gange jeg kunne finde på at handle her.
Hilsen John J 🚙💨

14 lutego 2017
Oceniono na 5 z 5

Hurtig, fornuftige priser og fantastisk service!

Køb af VW polo fra 2010
Jeg havde øjnene åbne for en flot hvid polo i havde nede i forretningen og jeg var ellers oftest meget bange for lidt kørte diesel biler men med den flotte sercvice og garanti i har givet mig kan jeg køre min polo med hjertet det rette sted og bilen i gode hænder. I har udrettet en fantastisk service til mig og det er jeg virkelig glad for. Jeg er super glad for bilen, den kører så fint og den er fantastisk. Tak for jeres smil og ærlighed + fantastiske rådgivning og service! ikke for at glemme den billige pris jeg fik bilen til! i får helt klart fem fantastiske stjerner fra mig.
tak for hjælpen og bilen!

10 lutego 2017

Skoda Superb

Venlige, reelle, imødekommende, super god betjening og gode priser.
Jeg fik en meget flot bil til en god pris og kan klart anbefale dette firma.

1 lutego 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej