Cozywizard Recenzje

1. Sklep kolekcjonerski

The Cozy Wizard is een Nederlandse webshop vol cozy fantasy en creatieve vondsten. We maken en verkopen unieke 3D-geprinte accessoires voor fantasyliefhebbers, lezers, tabletop gamers en creatieve hobbyisten. Elk product wordt met zorg geprint, gecontroleerd en verpakt vanuit onze eigen werkplek in Nederland. — The Cozy Wizard is a Dutch webshop filled with cozy fantasy and creative treasures. We create and sell unique 3D printed accessories for fantasy lovers, readers, tabletop gamers, and creative hobbyists. Every product is carefully printed, checked, and packed from our own workshop in the Netherlands.

Dobra

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Super leuke webshop en geweldige service

Super leuke webshop met echt de leukste en schattigste items! Alles ziet er met zoveel zorg en liefde uitgekozen uit. De bestelling was mooi verpakt en de service was ook ontzettend vriendelijk. Je merkt echt dat deze shop met passie wordt gerund. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets unieks en cute!

19 maja 2026

Mijn eerste bestelling bij The Cozy Wizard ✨💜

Ik heb onlangs mijn eerste bestelling geplaatst bij The Cozy Wizard en ik ben echt ontzettend enthousiast ✨💜

Alles was met zoveel zorg en aandacht ingepakt. Je merkt echt dat er veel liefde en passie in de shop zit. De producten zijn super schattig, van mooie kwaliteit en passen perfect bij een cozy setup.

Lumi is absoluut mijn favoriet en misschien wel de meest cozy dragon ooit 🥹✨ Ook de Clicky Cubes, Flower in Pot en de Spinning Spider keychain zijn echt geweldig.

De hele bestelling voelde persoonlijk en magisch van begin tot eind. Ik zou The Cozy Wizard zeker aanraden aan iedereen die houdt van cozy, schattige en unieke items 💛

15 maja 2026