Cozynl Recenzje 42

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Allemaal nep, geen Nederlandse site. Ze bouwen iedere keer een nieuwe website, domain naam wordt geclaimd door: Gegevens registerhouder Naam Alibaba Cloud Computing L... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Cozynl Kashmier trui

De zog kashmier trui van Cozynl , Kalverstraat 101, Amsterdam, aangeboden voor ca € 49 , blijkt helemaal niet van kashmier wol, maar van 95% polyester. Desgevraagd antwoordt men dat vergissen menselijk is, dat 10% van de betaalde som desgewenst kan worden gerestitueerd. Men zit dan toch nog met een in verhouding prijzig stukje textiel, dat elders veel goedkoper te verkrijgen is. Terugzenden is wegens de hoge kosten geen optie. Pas dus op ! De wereld wordt bedrogen !

28 stycznia 2026

Allemaal nep

Allemaal nep, geen Nederlandse site.

Ze bouwen iedere keer een nieuwe website, domain naam wordt geclaimd door:

Gegevens registerhouder

Naam
Alibaba Cloud Computing Ltd. d/b/a HiChina (www#net.cn)
IANA ID

DNS17.HICHINA.COM

DNS18.HICHINA.COM

21 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Verkeerd artikel en beroerde service.

Ik had een 100% Premium Kasjmier Heren Sweater besteld en ontving een sweater van 95% Polyester en 5% Spandex. Enorm veel problemen vervolgens. Ik kan de sweater behouden met 30% korting of terugsturen naar China, verzendkosten € 22,50. Ik wil mijn geld (€ 51,98) terug. Na 3 weken heen en weer mailen met China heb ik er genoeg van. Gelukkig heeft PayPal deze zaak nu opgepakt.
De website van Cozynl ziet er gedegen en betrouwbaar uit. De realiteit is echter heel anders. Advies; niets bestellen bij deze "Chinees." Het zijn oplichters!

23 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ik heb 5 weken op 2 shirts moeten…

Ik heb 5 weken op 2 shirts moeten wachten. Bij ontvangst bleken ze een heel andere uitstraling te hebben dan op de site. Ik heb gevraagd om retourinstructies maar niets gekregen. De foto van de mooie winkel op de website klopt niet met het opgegeven adres Kalverstraat 101. Kortom, er in geluisd. Voortaan eerst Trustpilot raadplegen.

12 stycznia 2026

VOORZICHTIG MET BESTELLEN

half hoge schoenen besteld geleverd lage schoenen.
100% kasjmier trui besteld, geleverd trui 95%polyester en 5% spandex.
helaas niet eerder naar reviews gekeken, Met de kennis van nu zou ik NOOIT besteld hebben.
Fotos zijn mooi producten troep.

5 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

De aanschaf van een trui bij COZYNL…

De aanschaf van een trui bij COZYNL ging volledig de mist in. Zowel de maat alsook de kleur klopten totaal niet!! Het vermelde 30-dagen retourbeleid bleek een wassen neus. Ondanks herhaald verzoek bleef COZYNL weigeren een retouradres te verstekken.
In hun laatste mail werd zelfs voorgesteld dat ik het product maar aan iemand cadeau moest doen.
COZYNL BLIJKT EEN ORDINAIRE OPLICHTERSBENDE TE ZIJN!!!

15 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit, retourneren een ramp

Slechte kwaliteit, retourzenden een ramp.
Ik had een kussensloop besteld en kreeg een supergoedkoop kunststof dingetje, dat maar aan 1 kant een sloop was. Ik kon kiezen: 20 procent korting of terugsturen. Ik koos voor retour en kreeg een adres in China. Dat kost 20 euro. Ze retourneren het geld wanneer het aankomt. Yeah, right. Ik heb zo de kolere erin dat ik het nog ga doen ook.

1 grudnia 2025

Pure oplichting

Pure oplichting,

Het produkt komt op geen enkele manier overeen met wat ze aangegeven op de site. Na oplevering proberen ze met extra kortingen het terugzenden te voorkomen waardoor ze ongetwijfeld nog winst maken.

18 listopada 2025

Grijze schoenen bsteld

Grijze schoenen besteld, maat 44. Bruine gekregen + ook nog eens te klein. Kan ze niet terug sturen, advies van Cozy geef ze maar aan een ander. Wat een zwendel!

19 listopada 2025

Misleiding

Misleiding. Website gaf een foto van een ambachtelijke schoenenwinkel. Het is Dropshipping. De winkel, Engelse organsatie, koopt in bij Temu. De schoenen inmiddels ontvangen. Veel te veel betaald. Schoenen €52,99 + €8,99 verzendkosten +€61,98.
Bij Temu €20 exact dezelfde schoenen. Na ontvangst blijkt dat de kwaliteit zeer slecht is. Ze zitten voor geen meter. de maattabel geeft verkeerde maten waardoor mijn schoenen nu te groot zijn.
Koop hier niet.

7 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik ben op temu gaan kijken naar…

Ik ben op temu gaan kijken naar aanleiding van jullie reviews. Klopt de aanbieding van 270 voor 52 euro en dat het kalfsleer is, is gelogen. Op temu kosten diezelfde schoenen 16 euro en is troep!!!!
Het ergst is dat ze twee oudere mannen misbruiken en doen alsof ze oude ambacht zijn. En ze liegen over het materiaal. Je kan van Temu alles vinden, troep!!!, maar ze liegen er niet over en zijn goedkoop.
Deze dropshippers van Cosynl, pure oplichters!

25 października 2025
Oceniono na 1 z 5

De schoenen komen van China en…

De schoenen komen van China en natuurlijk kloppen de maten NIET ! Van echt leder is GEEN sprake ! Ze zetten ALLES IN PROMOTIE en dan dekken ze zich in daar er GEEN RETOUR mogelijk is voor producten die in promotie staan !
Uiteraard vermelden zij ook geen adres of telefoonnummer.
ZOVEELSTE BEDROGSITE .....WEGBLIJVEN !!!!!!

8 października 2025

Afzetters

Bestelling geplaatst, direct moeten afrekenen. Nooit een orderbevestiging gekregen dus kan nu fluiten naar mijn geld. Waardeloze klantenservice

2 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Getracht te bestellen resultaat creditcard geblokkeerd

Tot twee keer toe getracht een trui cashmir te bestellen. Beide keren als resultaat dat een creditcard door de bank geblokkerd werd. Bank gebeld. Antwoord blokkade is omdat cosynl creditcard gegevens zou lekken. Volgens de bank is het een oplichterzooitje!
Krijg nu voor de tweede keer een nieuwe card. Ga daar dus niet meer bestellen!!!!

24 września 2025

zwart katstenen beeldje

Bij cozynl.com een "zwart katstenen beeldje" van een kattenhoofd besteld voor €39,95. Het zou gemaakt zijn van gepolijst natuursteen en volgens een foto op de website van zo'n formaat zijn dat het in twee handen past. Wat ik ontvangen heb is een klein beeldje dat met gemak in één hand past, gemaakt van matglanzende kunststof, absoluut niet die €39,95 waard. Na indienen van een klacht komt er een mailtje in het engels van ergens ver weg in het oosten. Niet echt NL dus. Ik voel me zwaar belazerd.

10 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Echte degelijke leren schoenen???? Mijn pantoffels zitten beter.

Ik heb deze schoenen gekocht maar viel mij flink tegen. Ik dacht een stevige leren schoen te krijgen maar uiteindelijk zijn dit slappe slechte schoenen en zitten ook niet lekker. Twijfel of ik ze maar niet direct zal weggooien. Pure misleiding zeker de vanaf prijzen...gewoon bizar. Ze worden geleverd ingewikkeld in plastic zonder doos.

15 sierpnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej