Fantastisk oplevelse at handle hos Cozy Elements. Kendte ikke til shoppen før jeg helt tilfældigt kom forbi den fysiske butik og straks blev inspireret. Kan varmt anbefale et besøg. Vidunderlige prod... Zobacz więcej
Cozy Elements
Overvejende tilfreds. Men at man tager overpris på fragten fordi man estimerer pakken til at veje mere end det dobbelte, er måske lige i overkanten.
Napisane przez firmę
Hos Cozy Elements fokuserer vi primært på uderummet, og det fristed du kan skabe ved at indrette dit eget uderum. Kan du lide at indrette i dit hjem? Hvorfor så ikke også udnytte dit uderum? Hos Cozy Elements finder du en masse fantastiske produkter, der kan give dine uderum helt nyt liv. Uanset om det er en balkon, terrasse, altan eller orangerier. Måske det er et bål sted, udekøkken eller -bruser, der gør dit uderum til din oase.
Th Nielsensgade 95, 7400, Herning, Dania
- +45 23 26 97 20
- info@cozyelements.dk
- cozyelements.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig fine produkter og super service
Super fine produkter! Birgitte vejleder og giver den bedste service. Hendes lille butik er så hyggelig og bestemt et besøg værd. Vi kommer helt klart igen og handler en anden gang.

Odpowiedź od Cozy Elements
Vildt dårlig service kom til at bestelt…
Vildt dårlig service kom til at bestelt st s skrev en mail 30 min efter at jeg skulle have den ændret til st l
Dagen efter for man en mail at st s er sendt
Sendte 4 mails uden at få svar
Vildt dårlig service

Odpowiedź od Cozy Elements
Hurtig levering og fremragende service…
Hurtig levering og fremragende service - jeg fik en masse søde og håndskrevne ord med på vejen, det varmede.

Odpowiedź od Cozy Elements
Hurtig levering og varerne var lige som…
Hurtig levering og varerne var lige som forventet 👍

Odpowiedź od Cozy Elements
Jeg har tidligere handlet på webshoppen…
Jeg har tidligere handlet på webshoppen og været meget tilfreds med de købte varer! Nu har jeg også været så heldig at have mulighed for at besøge den fysiske shop og det var virkelig en super oplevelse. Indehaveren er fantastisk god til at give inspiration, så jeg kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od Cozy Elements
Spændende udvalg på webshoppen og god og hurtig levering
Jeg kan varmt anbefale Cozy Elements. Der er et stort og meget spændende udvalg af ting på webshoppen og bestilling og levering fungerer upåklageligt. Rigtig god kundeservice og kort leveringstid begge gange jeg har bestilt hos Cozy Elements.

Rigtig hyggeligt sted
Rigtig hyggeligt sted, med en dejlig atmosfære. Jeg følte mig meget velkommen. Jeg kunne godt lide, at jeg kunne se hvordan de forskellige varer kunne bruges. Jeg fik en super vejledning til alle mine spørgsmål, jeg kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od Cozy Elements
Super service og fine varer.
Super service og meget fint udvalg af varer. Her kommer jeg til at lægge mange flere penge :-)

Odpowiedź od Cozy Elements
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.