Yilmas er virkelig rar og forklare og…
Yilmas er virkelig rar og forklare og fortæller. Ikke min sidste gang der 😀

Odpowiedź od Cosmedica
Cosmedica tilbyder kosmetiske behandlinger med et fokus på naturlig skønhed. Vores behandlinger, inkluderer Botox, PRP/PRF, Hårtransplantation, Filler & Skinbooster behandlinger, Laser Hårfjerning, samt Rejsevacciner. Alle behandlinger tilrettelægges ud fra dine ønsker og Dr. Yilmaz Evcil, udfører alle forundersøgelser og behandlinger. Dr. Yilmaz Evcil deltager i diverse konferencer indenfor æstetisk medicin og er bl.a. medlem af AMWC (Aesthetic and Anti-Aging Medicine World Congres) og IMCAS (International Master Course on Aging Science). For os er et naturligt udseende resultat i harmoni med dine ønsker som kunde det vigtigste for os. Vi er naturligvis klar til at vejlede dig ud fra vores lange erfaring, for at opnå det bedste resultat for dig.
Åbogade 3, 8200, Aarhus N, Dania
Yilmas er virkelig rar og forklare og fortæller. Ikke min sidste gang der 😀

Odpowiedź od Cosmedica
Jeg kan klart anbefale Cosmedica. Jeg har været forbi flere gange og fået fillers og botox. Du bliver mødt med et smil hver gang og får dig en god snak med behandleren, som sikrer dig en detaljeret og professionel gennemgang for hver behandling. De kører en journal på dig og tager før/efter-billeder, så du også selv kan få lov til at følge din kosmetiske udvikling pr. besøg. Samtidigt får du også selv mulighed for at følge med i processen, når de behandler dig, så de kan justere efter dine ønsker/rettelser.
Det er nok ikke sidste gang, jeg kigger forbi der!

Odpowiedź od Cosmedica
Han gør sit arbejde rigtig godt. Har fået lavet både filler i hagen og botoks på panden, og begge uden problemer

Odpowiedź od Cosmedica
Super professionelle og resultat er altid i top.

Odpowiedź od Cosmedica
Tusind tak for et virkelig godt botoxkursus.
Dr. Yilmaz sørgede for, at undervisningen foregik i en tryg og behagelig atmosfære, samtidig med at niveauet var meget højt. Han havde desuden sørget for, at alle modeller, der deltog, havde forskellige behov, så vi kom grundigt igennem alle relevante behandlingsområder – i modsætning til mange andre klinikker.
Hvor et registreringskursus typisk kræver 20 supervisioner, gennemgik vi på dette kursus mere end 40. Det var tydeligt, at Dr. Yilmaz havde et stort ønske om, at jeg skulle være grundigt klædt på og føle mig helt sikker i mit arbejde, uanset om jeg efterfølgende skulle arbejde som selvstændig eller være ansat i en klinik.
Jeg er også meget glad for de henvisninger til online undervisningsmateriale, som han har givet, da det giver mulighed for yderligere fordybelse og faglig udvikling.
Alt i alt er jeg utrolig tilfreds med mit kursus og meget glad for, at jeg valgte at tage turen fra København til Aarhus for at deltage. Jeg kan varmt anbefale kurset.

Odpowiedź od Cosmedica
Tak for den positive oplevelse og den professionelle behandling. De varmeste anbefalinger herfra. Vi ses igen.

Odpowiedź od Cosmedica
Jeg valgte at prøve botox mod hovedpine, og det har været en rigtig positiv oplevelse. Behandlingen var professionel, priserne var favorable, og der var stor fleksibilitet med tidspunkterne. Kan klart anbefales!

Odpowiedź od Cosmedica
Jeg har for nylig deltaget i en uddannelse i PRP/PRF-behandling (Platelet Rich Plasma). Uddannelsen foregik strukturet og fokuseret. Det teoretiske fundament er vigtigt, men jeg blev også imponeret over det praktiske. Jeg behandlede en lang række forskellige patienter under supervision og fik hermed jeg en dybdegående forståelse af teknikker og dets anvendelser. Cosmedica er samtidig rigtig opmærksom på at give indsigt i Myndighedernes krav til behandlere samt dokumentation. Skulle jeg tilføje noget ekstra ville det være diagnostik af patienter som ikke er egnet til denne type behandling mod tyndt hår / hårtab /skaldethed og hudproblemer.

Odpowiedź od Cosmedica
Deltog i et kursus i PRP/PRF og er meget begejstret.
Super godt planlagt, god teoretisk undervisning og professionel vejledning under den praktiske udførsel.
Føler mig tryk og kvalificeret til at gå i gang på egen hånd.

Odpowiedź od Cosmedica
Det sødeste og professionelle personale. Man får altid den bedste behandling og gode råd med på vejen. Kan kun give de bedste anbefalinger til denne klinik. De ved hvad de laver og man går altid tilfreds derfra
🙌 Mette

Odpowiedź od Cosmedica
Jeg har i dag været til min tredje PRP behandling og kan nu se forbedringer på mit hårtab. Dr Yilmaz & Co., er yderst professionelle mht. rådgivning af før-under-efter behandlingsscenariet.
Kan helt klart anbefales 😊

Odpowiedź od Cosmedica
Rigtig god oplevelse og god behandling virkelig dygtig til sit fag

Utroligt flot Resultat🤩
Det har taget mig langtid om at tage mig sammen til at få lavet filler i læber og botox i panden. Jeg var både bange og utryk ved tanken. Men efter jeg kom ned til Cosmedica,mødte jeg en proffesionel behandler (Mary) som tog rigtig godt imod mig, det er den bedste beslutning i mit liv 🤩🤩🤩 ps i love it❤️❤️❤️

Odpowiedź od Cosmedica
Jeg er så mega utroligt glad for de læber Mary har lavet på mig. Har været ved to tidligere kliknikker som begge har lavet mine læber forkert hvilket jeg har været meget ked af men Mary fik rettet mine læber så flot op😍

Odpowiedź od Cosmedica
Virkelig dygtige 🤍 og enormt venligt personale som sørger for at man føler sig sikker og i gode hænder, når man ligger i deres stol.
Jeg laver 100% mine behandlinger hos dem fremover!

Odpowiedź od Cosmedica
Lille hyggelig klinik midt i Aarhus med favorable priser, meget imødekommende og kompetent personale, som er rigtig fleksibel ift., hvornår det passer bedst ind i kundes skema. Jeg har fået 4 PRP behandlinger, som nu for alvor er begyndt at virke - jeg venter dog stadig på det endelige resultat, men en klar anbefaling herfra.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.