Very nice clinic with professional and kind staff. I have visited Kirkfeldt clinic several times for different issues, and I have always been happy with the treatment I received. I have had good exper... Zobacz więcej
Jeg har nu været inde og blive behandlet med flere forskellige problematikker og hver gang er jeg blevet mødt at det sødeste og mest kompetente personale, der har lyttet til mig og hjulpet mig af med... Zobacz więcej
Første gang jeg kom var hun 10 minutter forsinket, ok, det kan ske. Næste gang fik jeg at vide, da jeg kom klokken 10:20, at hun nok ville være 10-15 minutter forsinket. Der blev jeg lettere irri... Zobacz więcej
Kan kun anbefale CorpusCare og Emil Kirkfeldt! Jeg var så heldig at få hjælp af Emil ifm. et irriterende springerknæ. Man er i meget sikre hænder, og der er ingen tvivl om, at Emil kan sit kram. Des... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
En tværfaglig moderne sundhedsklinik med en evidensbaseret og patientcentreret tilgang. Lokaliseret i Århus C med kiropraktor, fysioterapeut, massør, ortopædkirurg og psykolog. Klinikken favner alle aldersgrupper og problemstillinger, men med særlig kompetence inden for behandling og udredning af især sports- og idrætsrelaterede skader. Klinikken er skiftet navn til Kirkfeldt - Rygcenter og Idrætsklinik. Der er mulighed for træningsforløb, personlig træning, programlægning, holdtræning og indmeldelse i eget træningscenter på sydhavnen i Århus, 10 minutters gang fra klinikken. Der kan henvises til MR og røntgen, og der kan udføres ultralydsscanning på klinikken. Klinikken tilbyder desuden også Fokuseret Shockwave behandling og Højenergi Klasse 4 laserbehandling.
Park Allé 15, 1. th, 8000, Aarhus C, Dania
- +4586170180
- info@kirkfeldt.com
- corpuscare.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Lotte er bestemt den bedste kiropraktor !
Lotte gøre det virkeligt godt. Kan klart anbefales til andre, bedste service.
Fantastiske behandlere med en meget høj fagliglighed!
Nu er jeg igennem en længere periode kommet hos både Piet og Lotte, som er henholdsvis fysioterapeut og kiropraktor. Hos begge behandlere bliver man mødt med en høj og bred faglighed, og noget af det der gør dem særlige dygtige, er deres tværfaglige samarbejde. Det problem den ene ikke kunne løse, klarede den anden i stedet for. Det er rart og trygt at forskellige behandlinger kan klares i samme klinik! Derudover føler man sig altid godt taget imod når man kommer ind i klinikken, og bliver altid mødt med en varm velkomst og et stort smil.
De får min bedste anbefaling!