cormak.pl Recenzje 76

4,2

Kupiłem frezarkę uniwersalną UWF 110 SERVO w firmie CORMAK i jestem bardzo zadowolony. To solidna, precyzyjna maszyna z cyfrowym odczytem, chłodzeniem i serwonapędami – idealna do profesjonalnych zast... Zobacz więcej

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Cormak. Od samego początku kontakt był profesjonalny i rzeczowy – doradcy techniczni wykazali się dużą wiedzą i zaangażowaniem, pomagając dobrać maszynę... Zobacz więcej

Wystawiam pozytywną opinię firmie CORMAK ze względu na nakład pracy jaki jest włożony na serwisie w szykowanie maszyn i ciągłe udoskonalanie - to jest godne podziwu. Każdego zainteresowanego kupnem m... Zobacz więcej

4,2

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Zgadzam się z opinniami negatywnymi .

Zgadzam się z opinniami negatywnymi .
Kiedyś było inaczej , lepiej . Teraz przez tego gościa nie chce się przyjeżdżać.
Tak napiszcie że nie jestem w bazie danych. Uwierzcie że jestem.
2 lata temu było mniej handlowców którzy wiedzieli co sprzedają . Teraz śmieszny kierownik rządzi . Nie polecam

2 grudnia 2024

Polecam! Jakość świetna ,obsługa profesjonalna, miła wszystko szczegółowo wyjaśnione wysyłka szybko sprawnie ,przystępne ceny jestem na tak.napewno jeszcze wrócę!

15 października 2025

Oto kilka powodów, dla których polecam TRUSTYię moimi…

Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami z firmą TRUSTY, która zajmuje się opieką nad seniorami. Muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem ich profesjonalizmu i zaangażowania!

Oto kilka powodów, dla których polecam TRUSTY:

Empatia i zaangażowanie opiekunek: Opiekunki są nie tylko kompetentne, ale także pełne ciepła i zrozumienia. Widać, że traktują swoich podopiecznych jak członków rodziny, co jest niezwykle ważne w tej branży.

Transparentność: Rodziny mają pełen wgląd w codzienne życie seniorów. Możliwość śledzenia postępów i dbania o dietę daje ogromne poczucie bezpieczeństwa.

Profesjonalizm: Proces rekrutacji opiekunek jest bardzo staranny, co przekłada się na wysoką jakość usług. Opiekunki są dobrze przeszkolone i potrafią dostosować się do indywidualnych potrzeb seniorów.

Szybka reakcja: Firma działa sprawnie i szybko znajduje odpowiednie osoby do opieki, co jest kluczowe w sytuacjach nagłych.

Pozytywne opinie: Wiele osób, które korzystały z usług TRUSTY, podkreśla ich wysoką jakość i profesjonalizm, co tylko potwierdza moje własne doświadczenia.

Podsumowując, TRUSTY to firma, która z pasją i troską podchodzi do opieki nad osobami starszymi. Zdecydowanie polecam ich usługi każdej rodzinie, która szuka rzetelnej i ciepłej opieki dla swoich bliskich. To dla mnie gwarancja spokoju i pewność, że bliscy są w dobrych rękach!

22 września 2025

Zamówienie w cormak.pl przebiegło…

Zamówienie w cormak.pl przebiegło bardzo sprawnie. Strona jest czytelna, łatwo znalazłem potrzebny sprzęt, a opisy produktów były szczegółowe i pomocne przy wyborze. Kontakt ze sklepem szybki i rzeczowy – odpowiedzi na pytania dostałem praktycznie od razu. Paczka została solidnie zapakowana i dotarła w terminie. Sprzęt działa bez zarzutu i spełnia moje oczekiwania. Jestem zadowolony z całej obsługi i z pewnością wrócę po kolejne zakupy.

11 września 2025

Kupiłam wózek paletowy niskoprofilowy…

Kupiłam wózek paletowy niskoprofilowy CORMAK SP2000N(udźwig 2000kg wysokość wideł 55mm) jest bardzo przydatny, wygodny,wydajny w magazynie.Solidna konstrukcja moim zdaniem komfortowo się nim operuje jestem bardzo zadowolona polecam serdecznie wszystkim CORMAK jest wart swojej ceny, Obsługa klijęta Profesjonalna godna zaufania

25 marca 2025

Z firmą Cormak mam do czynienia od…

Z firmą Cormak mam do czynienia od kilku lat i z czystym sumieniem mogę polecić ich jako solidnego partnera w branży maszyn przemysłowych. Bogaty wybór sprzętu – od tokarek, przez frezarki, aż po urządzenia CNC – robi ogromne wrażenie, a co najważniejsze: to maszyny naprawdę dobrej jakości.

Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie – pomocna, kompetentna i otwarta na potrzeby zarówno dużych firm, jak i mniejszych warsztatów. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a maszyna dotarła odpowiednio zabezpieczona i gotowa do pracy.

Cieszy również fakt, że to polski producent, który potrafi konkurować z zachodnimi markami zarówno jakością, jak i ceną. Widać, że Cormak inwestuje w rozwój i nieustannie poszerza ofertę.

Zdecydowanie polecam – niezawodne maszyny, świetna obsługa i rzetelne podejście do klienta.

9 października 2024