Cork PadelRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Topkvalitet og super service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CORK PADEL DK. Fra bestilling til levering gik det hele hurtigt og problemfrit. Produktet lever fuldt ud op til mine for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Produktet lever for det første op til forventningen. Jeg har købt en Floky sleeve til hele armen, og jeg kunne simpelthen spille med den med det samme uden irritation eller en træls fornemmelse. Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For to måneder siden købte jeg et Premium Hybrid III Cork-padelbat hos Cork Padel efter virkelig kyndig og serviceminded vejledning fra Jakob. Jeg havde tidligere spillet med Supreme Hybrid... Zobacz więcej

1. Sklep sportowy

Napisane przez firmę

CorkPadel.dk er en dynamisk og innovativ virksomhed med speciale i at producere og levere kvalitetsprodukter inden for padel. Vores primære fokus er at fremstille padelbat og tilbehør af højeste kvalitet, samtidig med at vi stræber efter at være bæredygtige og miljøbevidste. En af vores mest unikke egenskaber er vores avancerede anti-vibrationssystem, som er indbygget i alle vores bat. Dette system er designet specielt med henblik på at hjælpe folk med tennisalbue og skulderskader. Det reducerer kraften og stødene, der overføres til spillerens arm, hvilket giver en betydelig reduktion af vibrations- og stødrelaterede skader. Dette gør vores produkter ideelle for både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at beskytte deres krop og samtidig spille med et bat af højeste kvalitet. CorkPadel.dk's team består af dedikerede fagfolk med ekspertise inden for både padel og bæredygtig produktudvikling. Vi er stolte af at bidrage til miljøet ved at anvende et naturligt og genanvendeligt materiale som kork og samtidig gøre spillet mere tilgængeligt og sikkert for alle niveauer af spillere. Vi er engageret i at levere enestående kundeservice og værdi. CorkPadel.dk stræber efter at være en førende aktør inden for padelverdenen, der prioriterer både spiloplevelse og spillernes sundhed.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

325 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 141

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Extreme Deus, test og køb…

Bat i padel-centre og hos ambassadører har gjort det fhv. nemt at teste demo bat. Et must med bat i denne prisklasse. Bestilling og levering ved online køb var uden problemer. Kvalitet og finish i topklasse, feel og performance overenssvarende med det bat jeg testede. Ser frem til at kunne nyde mit Cork Extreme Deus fremadrettet og håber mine forventninger til kvalitet og holdbarhed bliver indfriet.

11 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Я купувала цю ракетку в подарунок для…

Я купувала цю ракетку в подарунок для свого коханого на день народження — він давно про неї мріяв. Дуже хвилювалась, щоб усе прийшло вчасно, і магазин приємно здивував: доставка була швидка, ракетка приїхала точно до свята.

Окремо хочу відзначити пакування — все було дуже акуратно, красиво та ніби персонально для нього. Було видно, що до замовлення поставилися з турботою.

Коли він відкрив подарунок — очі просто світилися! Він був щиро здивований і неймовірно щасливий. Тепер грає з ще більшим азартом, і я рада, що змогла подарувати йому саме те, про що він так давно мріяв.

Дякую за якість, сервіс і емоції — це був ідеальний подарунок ❤️

2 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Nem og relativt hurtig ordrebehandling

Nem og relativt hurtig ordrebehandling. Dog ærgerligt, at der ikke er mulighed for selvhenter. Jeg bor få hundrede meter fra firmaadressen, men alligevel skal jeg betale fragt for at GLS kan fyre min pakke hele vejen til et distributionscenter i Hinnerup for at overnatte og dagen efter blive fragtet tilbage til pakkeshop i Aarhus C.

31 stycznia 2026

Super god service

Super god service .
Skrev til kunde service fredag om de kunne levere mit nye bat inden mandag ,da jeg skulle bruge det der .
Jeg havde det lørdag middag .

23 stycznia 2026

Hurtig og som ønsket

Hurtig levering, god rådgivning og så passede ønsket batvægt lige på grammet ! Det er ikke de billigste bat, men der er en grund til at jeg købte igen.
#aldrig-gå-ned-på-udstyr

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Cork Padel

Mange tak for din anmeldelse, Sune!

Oceniono na 1 z 5

For anden gang VILDT dårlig oplevelse

For anden gang VILDT dårlig oplevelse. Et ødelagt bat (lige ved sweetspot) og ikke selvforskyldt. Cork mener det er kommet af at have ramt noget andet end e bold (helt forkert).
Ingen reklamation men en sølle rabatkode til et nyt dyrt bat.
Vil hellere have ondt i albuen igen end at støtte dem…

8 stycznia 2026

Hej Oliver

Vi er kede af din oplevelse men vi kan desværre ikke give dig en godkendt reklamation, eftersom skaden er opstået et sted, hvor producenten ikke vurderer at det er kommet af normalt spil.

Nicolai

Oceniono na 5 z 5

God købsoplevelse og hurtig levering

God købsoplevelse og hurtig levering. Jeg købte et Premium Control III, og det er klart helt oppe i toppen af de omkring 30 padelbat, jeg har spillet med gennem årene. Prisen er stadig lidt høj, men hvis battet holder længere, end hvad jeg er vant til, retfærdiggør det formentlig prisen over tid.

6 stycznia 2026

Tak for anmeldelsen :)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej