Cork PadelRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bat i padel-centre og hos ambassadører har gjort det fhv. nemt at teste demo bat. Et must med bat i denne prisklasse. Bestilling og levering ved online køb var uden problemer. Kvalitet og finish i top... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Topkvalitet og super service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CORK PADEL DK. Fra bestilling til levering gik det hele hurtigt og problemfrit. Produktet lever fuldt ud op til mine for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Produktet lever for det første op til forventningen. Jeg har købt en Floky sleeve til hele armen, og jeg kunne simpelthen spille med den med det samme uden irritation eller en træls fornemmelse. Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For to måneder siden købte jeg et Premium Hybrid III Cork-padelbat hos Cork Padel efter virkelig kyndig og serviceminded vejledning fra Jakob. Jeg havde tidligere spillet med Supreme Hybrid... Zobacz więcej

1. Sklep sportowy

Napisane przez firmę

CorkPadel.dk er en dynamisk og innovativ virksomhed med speciale i at producere og levere kvalitetsprodukter inden for padel. Vores primære fokus er at fremstille padelbat og tilbehør af højeste kvalitet, samtidig med at vi stræber efter at være bæredygtige og miljøbevidste. En af vores mest unikke egenskaber er vores avancerede anti-vibrationssystem, som er indbygget i alle vores bat. Dette system er designet specielt med henblik på at hjælpe folk med tennisalbue og skulderskader. Det reducerer kraften og stødene, der overføres til spillerens arm, hvilket giver en betydelig reduktion af vibrations- og stødrelaterede skader. Dette gør vores produkter ideelle for både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at beskytte deres krop og samtidig spille med et bat af højeste kvalitet. CorkPadel.dk's team består af dedikerede fagfolk med ekspertise inden for både padel og bæredygtig produktudvikling. Vi er stolte af at bidrage til miljøet ved at anvende et naturligt og genanvendeligt materiale som kork og samtidig gøre spillet mere tilgængeligt og sikkert for alle niveauer af spillere. Vi er engageret i at levere enestående kundeservice og værdi. CorkPadel.dk stræber efter at være en førende aktør inden for padelverdenen, der prioriterer både spiloplevelse og spillernes sundhed.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

325 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 141

Napisz recenzję

God beskrivelse på hjemmesiden

God beskrivelse på hjemmesiden, hurtig levering. Lever fuldt op til mine forventninger.

13 stycznia 2025

Godt at høre Knudsen og tak for din anmeldelse. Vh, Jakob / Cork Padel

Vi fik super vejledning af Cork Padel

Vi fik vejledning af en af Cork Padels repræsentanter med mulighed for at prøve de forskellige bat - virkeligt godt i forbindelse med valg af model.
Websiden giver en god beskrivelse af battene - nemt at vælge og enkelt at handle og så kommer battet dagen efter man har bestilt det - SKØNT.
Det er et bat i den "dyre" ende af skalaen men ALLE pengene værd - spillemæssigt og ingen tennis albue. En gang kork - altid KORK ++

20 stycznia 2025

Odpowiedź od Cork Padel

Du er en kæmpe chef Dennis. 1000 tak for den flotte anmeldelse. Vh, Jakob / Cork Padel

Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtigt levering

Jeg bestilte min vare og den blev leveret utrolig hurtigt.
Efterfølgende havde jeg en samtale med Jacob vedr. montering af produktet og blev mødt i telefon af en serviceminde og glad Jacob. derfor giver jeg 5 stjerne.

17 stycznia 2025

Tak for den fine anmeldelse Brian. Vh, Jakob / Cork Padel

Verdens bedste padelbat

Verdens bedste padelbat.
Hurtig levering.

6 stycznia 2025

Odpowiedź od Cork Padel

Giver dig 100% ret Philip🙌 Tak for at du vil dele den positive oplevelse. Vh, Jakob / Cork Padel

Oceniono na 5 z 5

Bestilt onsdag, og modtog allerede fredag. Havde fejlagtigt bestilt forkert grip, hvilket Cork Padel ringede og informerede om, således jeg kunne få det korrekte.

21 stycznia 2025

👍

Alle pengene værd!

Jeg har netop købt et Supreme Hybrid III. Det er et super lækkert bat, som er meget behageligt at spille med. Jeg har haft store udfordringer med min skulder, og dette bat er meget skånsomt for min skulder, hvilket gør at jeg kan spille noget mere padel :D

20 stycznia 2025

Godt at høre Robin og tak for at du vil dele oplevelsen. Vh, Jakob / Cork Padel

Oceniono na 4 z 5

Ved køb af Cork Hybrid Padelbat har jeg…

Ved køb af Cork Hybrid Padelbat har jeg oplevet god dialog samt hurtig og sikker levering.
Et bat af høj kvalitet, der absolut har øget min spilleglæde fra dag 1.

17 stycznia 2025

Odpowiedź od Cork Padel

Øget spilleglæde, så bliver det ikke bedre. Fedt at høre Uffe. Vh, Jakob / Cork Padel

Kvalitet hele vejen igennem 👏🏼

Enkel hjemmeside
God service fra Jakob og aller vigtigst super lækre kvalitets bat 👌🏼 3 generation har et helt vildt lækkert touch . Ja de er dyre men holder os mindst et år 🤩
Jeg begyndte at bruge cork bat pga skulder problemer. Skaden forsvinder ikke men smerterne er så små efter jeg har skiftet til cork, så jeg igen kan spille 4 gange om ugen 🤗 jeg er stor fan 👌🏼🤩

3 stycznia 2025

Odpowiedź od Cork Padel

Mange tak for den fine anmeldelse Jeff og fedt at høre du er tilbage til at kunne spille 4 gange om ugen💪 Vh, Jakob / Cork Padel

Fantastisk service

Udover lynhurtig levering, så har der været rigtig god kommunikation fra Cork hele vejen fra bestilling til levering.

Det gør så heller ikke noget at det er et fantastisk bat at spille med.

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Cork Padel

Tak for anmeldelsen Simon og godt at høre at batte var det rigtige 👌
Vh, Jakob / Cork Padel

Oceniono na 5 z 5

Jeg er mega glad for både produktet og…

Jeg er mega glad for både produktet og den service, jeg oplevede hos Cork Padel. Jeg blev virkelig positivt overrasket over den gode behandling! Jeg talte med Jakob, som var super hjælpsom og lyttede til mine behov. Efter en rigtig god snak fandt vi frem til det perfekte bat til mig.

Jeg bestilte battet, og allerede dagen efter blev det leveret. Og Jakob havde helt ret – det var præcis det bat, jeg skulle have! Det lever fuldstændig op til forventningerne og gør præcis, hvad der blev lovet.

Kæmpe tak herfra for en super fed service og venlighed. Kan varmt anbefale Cork Padel!

13 grudnia 2024

Tak Martin jeg håber battet må bringe dig mange sejre😉 Vh, Jakob / Cork Padel

Nemt, hurtigt og SKØNT.

Jeg stod og skulle have et nyt padelbat pga smerter i nakke og arm ved spil. Jeg gik ind på hjemmesiden og synes det var dejligt, at der til hvert bat stod vægt og hvad det var godt til. Det var overskueligt og nemt.
Battet kom hurtigt og det var pænt pakket ind.

16 grudnia 2024

Tak for den fine anmeldelse Ann Marie🙏🏻
Vh, Jakob / Cork Padel

LYNhurtig levering

LYNhurtig levering ! !
Kan ikke vurdere produktet da det er en gave - og jeg absolut INTET ved om Padel grej. Men ser fint ud - og som sagt SUPER hurtig levering

16 grudnia 2024

Hej Erik, jeg håber gaven blev et hit 😊 Vh, Jakob / Cork Padel

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej