Ondanks er wat vertraging was in de levering heeft Cookx dit heel netjes en klantvriendelijk opgelost. De producten zijn prachtig!
Zobacz, co mówią recenzenci
Onderhand hebben wij al veel Cookx producten thuis, Peper en zout stel, Het organische plateau, de boekenstandaard en laatst voor de kerst nog een super mooi butcherblok gekregen voor in de keuke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooi eiken draaiplateau besteld. Verzending snel, leuk persoonlijk kaartje erbij en een kortingscode voor een volgende bestelling. Dus helemaal top! Alleen was het draaiplateau 58 cm ipv 60. Heb daa... Zobacz więcej
Wij zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en constructie van het door jullie geleverde eiken draaiplateau L. Tafelen met ons grote gezin is nog meer een belevenis geworden. Het staat fantastisc... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Er is weinig dat ons zo dicht bij elkaar brengt als het delen van lekker eten, een speciale gebeurtenis die we bij Cookx ten volle omarmen. Daarom ontwierpen we een prachtige collectie van snijplanken, serveerplanken en butcher blocks: ideaal om op een stijlvolle wijze hapjes te presenteren, om urenlang kookplezier te beleven of genotvol aan foodsharing te doen.
Dane kontaktowe
Heikesveld 85, 3910, Pelt, Belgia
- info@cookx.com
- cookx.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Prachtige producten
Stijlvol, stevig en superhandig!
Ik ben ontzettend tevreden met de Cookx boekenstandaard! Het past perfect in mijn interieur.
Zeker een aanrader voor iedereen die houdt van mooie, duurzame en handige accessoires in huis!
Top bedrijf
Top bedrijf!
Denise is super behulpzaam en attent. Ik heb daar een mooi, stevig draaiplateau gekocht. Het is wel prijzig, maar je krijgt er echt wat voor terug.
Super tevreden over alle mooie producten
Onderhand hebben wij al veel Cookx producten thuis,
Peper en zout stel, Het organische plateau, de boekenstandaard en laatst voor de kerst nog een super mooi butcherblok gekregen voor in de keuken.
Wij zijn echt fan van dit merk!! de producten zijn hoogwaardig afgewerkt en worden snel geleverd.
Het contact met Cookx bij vragen of opmerkingen loopt soepel, hele fijne mensen die bij dit bedrijf werken.
Wij zullen zeker nog vaker bestellen!

Odpowiedź od COOKX®
Prachtige spullen!
Prachtige spullen!! Snel geleverd met persoonlijk kaartje. Heel tevreden

Odpowiedź od COOKX®
Sinds 20 december aan het wachten op…
Sinds 20 december aan het wachten op het bestelde draaiplateau. Telefoon wordt niet opgenomen en mail sinds woensdag niet meer beantwoord.
Levering eiken draaiplateu. …
Levering duurde wat langer als aangegeven op de site. Goed contact gehad met Denise. Ze is het draaiplateau persoonlijk komen brengen. Kwaliteit is top.
Mooie boekenstandaard!
Vanochtend een boekenstandaard besteld, vanmiddag al bezorgd. Heel netjes ingepakt, met een persoonlijk kaartje erbij. Mooie kwaliteit en perfecte service!
Zelden dat je deze klantvriendelijkheid…
Zelden dat je deze klantvriendelijkheid en service mag ervaren. Bovendien, een schitterend draai plateau. Zeker aan te bevelen!!!
Werkelijk topkwaliteit!
Werkelijk topkwaliteit. En desondanks betaalbaar. Zelfs al staat er een zware fles op het randje van onze draaiplateau, dan nog kantelt ze niet. Zéér stevig. En mooi. Prachtig stuk hout ook. Tevreden klant!
Snelle reactie op mijn vragen en snelle…
Snelle reactie op mijn vragen en snelle levering. Mooi en praktisch draaiplateau.
Mooi eiken draaiplateau
Alleen was het draaiplateau 58 cm ipv 60. Heb daar melding van gemaakt via het formulier op de site maar krijg geen reactie. Nu hoeft het draaiplateau van ons niet retour, maar voor andere mensen kan dit wel een probleem zijn. Dus mijn tip, zet op de site "circa" 60 cm of de juiste maat.
Top kwaliteit!
Helemaal top geregeld!
Fantastisch draaiplateau
Voor onze grote vierkante tafel een prachtig draaiplateau besteld. De grootste. Wat is prachtig product. Zo netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij met een klein kado ook nog. Prachtige leren onderzetters. Borrelen met zo'n plank maakt het echt heel uniek. We hadden nog even wat vragen. `Ook per mail gelijk contact met hun. Top product. En goede service
Goed materiaal van hele goede…
Goed materiaal van hele goede kwaliteit. Aardig en vriendelijke mensen die een geweldige service bieden
Mega blij
Mega blij. Mooie planken!!
Ik heb ze nu al even en gebruik ze veel en de kwaliteit blijft nog steeds mega goed.
Al meerdere van onze vrienden hebben we ze cadeau gedaan en iedereen is enthousiast!
Oplossen verkeerde levering
Toen er iets mis was gegaan met de bestelling hebben ze dit super snel en netjes opgepakt!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.