Cookinglife Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vanwege negatieve ervaring Cookinglife verzocht mijn account op te heffen en alle bijbehorende (persoonlijke) gegevens te verwijderen. Bevestiging ontvangen dat dit gebeurd was. Na controle bleek echt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I do not recommend this company. They do not allow any order cancellations or modifications (even if you ask them immediately after ordering) and they make the customer pay for all returns. I regre... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Verzendingen goed verpakt, glazen in perfecte staat ontvangen. Bestelling voor kookpotten ook tiptop. Nadeel: volgende dag levering klopt niet. Pakketten voor Belgie worden niet via DHL geleverd zoa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

Napisane przez firmę

Cookinglife is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in keukenartikelen, kookgerei, servies en tafelaccessoires. Cookinglife biedt een breed assortiment van bekende merken voor koken, bakken en tafeldekken, met snelle levering en scherpe prijzen voor zowel hobbykoks als keukenliefhebbers.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Slechte klantenservice

Voor de tweede keer op rij mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb het zelf allemaal moeten uitzoeken, maar heb ondertussen ook nog geen terugbetaling ontvangen. Heel moeilijk te bereiken, antwoorden niet op mails.

12 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Bestelling niet ontvangen en bedrijf niet bereikbaar

Bestelling zou geleverd worden op 02/08/2023. Eerst aangemeld bij DHL, daarna overgedragen aan Bpost. Levering geweigerd, omdat adres onvolledig was. Op mijn bestelling had ik wel degelijk het volledige adres ingegeven. Pakje is nog altijd niet aangekomen bij het depot in Nederland en we zijn ondertussen al meer dan 1 week verder. Mail gestuurd op 02/08 en Cooking life belooft reactie binnen 5 werkdagen. Géén reactie gekomen. Ook niet telefonisch bereikbaar. Om terugbelactie gevraagd, gebeurt ook niet. Dit is de slechtste webshop ooit. Bestel hier niet, want je krijgt je producten niet, en klantenservice is onbestaande.

12 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

0 sterren. Voor €125 glazen gekocht en toen bleef het stil. Geen idee of ik nog wat krijg, heb inmiddels de bestelling geannuleerd maar de klantenservice is niet te bereiken.

18 czerwca 2023

NIET BESTELLEN!!

NIET BESTELLEN!!! PURE OPLICHTING!!!

Op 24/05 bestelling gedaan. Gezien ik niets ontving gevraagd om te annuleren. Mails werden niet beantwoord. Uiteindelijk slechte review geplaatst op een andere site en dan kreeg ik plots antwoord dat ik binnen de 10 werkdagen mijn geld ging terug krijgen. 10 werkdagen later nog steeds niets. Geen reactie op mail. Ik heb nog een laatste mail gestuurd, anders worden het gerechtelijke stappen.

24 maja 2023

Oplichterij

Geen levering - geen reactie
Inmiddels 4 weken geleden een bestelling geplaatst.

Hier niet bestellen. Waardeloze partij

13 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Glazen besteld maar na 3 weken nog…

Glazen besteld maar na 3 weken nog steeds niet geleverd. Duidelijk gecommuniceerd dat de bestelling dan mocht geannuleerd worden maar werd na 4 weken toch geleverd, waardoor ik pakje zelf naar ophaalpunt mocht terugbrengen.
Klantendienst nagenoeg onbereikbaar en elke mail die je stuurt krijg je een standaard antwoord terug dat totaal niet relevant is.

4 maja 2023

Onbereikbaar

Onbereikbaar. Na 11 dagen geen enkel bericht over (reeds betaalde) bestelling. Klantendienst haakt gewoon in en het Belgisch nummer is 'in onderhoud' en ergens eind maart terug beschikbaar (zo wordt afgespeeld als je belt op 17 april...). Volgens mij bijna failliet, zeker niet bestellen.

17 kwietnia 2023

Verzendingen goed verpakt

Nadeel: volgende dag levering klopt niet. Pakketten voor Belgie worden niet via DHL geleverd zoals vermeld bij het bestellen, maar door BPost. Duurt tot vijf dagen voor levering, met een aanzienlijke kans dat het nooit aankomt, zoals vaak bij BPost.

15 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Veel beloftes, weinig waar ...

Bij het plaatsen van mijn bestelling had ik een goed gevoel. Alles werd beloofd. Producten waren in voorraad en binnen de 24 uren zouden die geleverd worden. Helaas, niets van dit is waar. Het enigste dat ik tot op heden heb gekregen zijn antwoorden van computers of robots. Benieuwd of ik ooit nog mijn bestelling zal krijgen waarvoor alles is betaald. Wel een dikke pluim voor het computer-systeem, deze antwoord onmiddellijk, wel met een onduidelijk antwoord ... dat is dan ook de enige communicatie ...

5 stycznia 2023

Levering gebroken glazen

Irish coffee glazen besteld als cadeau voor Kerst. Drie van de zes glazen werden volledig gebroken in stukken geleverd. Hier heb ik niets aan. Het bedrijf heeft dan ook de fout gemaakt om nergens op het pakket aan te geven dat het breekbaar goed bevat.
Meteen een retour aangevraagd, maar ik hoor niets van de andere kant terug. Maw, het lijkt erop dat ik €37 de vuilbak in heb gesmeten en met een stel kapotte glazen blijf zitten. Eén woord: onacceptabel.

5 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Koop geen zeepbel die uiteenspat want bedrogen ben je bij cookinglife sowieso

Wanneer je via bol.com denkt een mooie set placemats te hebben gekocht is de levering ervan een koude douche omdat je ipv de duidelijk geadverteerde 4 placemats er maar 1 krijgt. Wanneer je de verkoper hierover aanspreekt krijg je het flauw en mijn inziens fake excuus dat er een fout is geslopen in de gepubliceerde advertentie. Ok dit bedenkelijke excuus kan misschien wel eens voorvallen maar dan zet je de fout recht en pas je na kennisgeving van de klant de advertentie aan in plaats van drie dagen later de klant nog steeds te misleiden met veel beloven en weinig geven. Sorry maar dit ruikt dan echt naar pure oplichting en dan is een terugbetaling van die enkele placemat een zoethoudertje in de hoop dat ik mijn ervaring van deze oplichting niet publiek zou maken

14 sierpnia 2022
Oceniono na 4 z 5

De leveringstijd kan sneller

Levering kwam wat later dan dat ik anticipeerde, maar dat stelde niet zo'n groot probleem voor mij. Ik bestelde donderdagnacht en kreeg pas mijn bestelling op dinsdagochtend.

Geen klacht over de kwaliteit van de goederen. Mooi ingepakt en veilig toegekomen via bpost.

28 czerwca 2022
Oceniono na 3 z 5

laat geleverd na lang aandringen,

begin februari besteld, zogezegd daags nadien geleverd, na een week gemaild en gebeld, lang aan de telefoon, stukken zouden daags nadien binnnekomen en verzonden worden. twee weken later nog niks, geen email geen levering. Dikke maand na bestelling kordate mail gestuurd naar cookinglife.be/ coookinglife.nl en Haxo.nl blijkbaar een firma met vraag voor levering of terugbetaling. dan is er eindelijk gereageerd en enkele dagen nadien de artikelen gehad die leverbaar waren en creditering van som voor de artikelen die niet mee leverbaar waren. eind goed al goed .

22 marca 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej