Camilla får min varmeste anbefaling. Hun skaber nogle fantastisk flotte, og samtidig naturlige resultater. Jeg oplever Camilla have en varm og proffeionel tilgang til sine kunder, hvor der lyttes til... Zobacz więcej
Camilla får min varmeste anbefaling. Hendes faglig stolthed skinner virkelig igennem i hendes arbejde. Jeg føler mig altid hørt i mine ønsker og hun giver den bedste rådgivning, så vi får et smukt... Zobacz więcej
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg hørte godt om Camilla fra 2 veninder, og så valgte jeg selv at prøve lipfiller, selvom jeg er bange for nåle. Det hele gik super godt og mine læber er SÅ pæne. Vidste... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Din specialist i kosmetisk behandlinger herunder Botox, ikke-permanente filler, skinboosters, mikroneedling og peelinger.
Christian 10 gade 2, 6000, Kolding, Dania
- Cc@contourclinic.dk
- contourclinic.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Professionel behandler
Professionel behandler, der har styr på alt det formelle. Der følger forklaringer med omkring behandlingen, og der følges op efterfølgende, hvis man har spørgsmål. Kan varmt anbefale klinikken.
Camilla er vanvittig dygtig og super…
Camilla er vanvittig dygtig og super god til at få kunderne til at føle sig trygge. Super imødekommende og sød. Bare et skønt sted at komme til 😍
God og professionel oplevelse
Seriøs, god rådgivning og behandling
Der bliver givet tid til god rådgivning. Camilla følger op på det hun har lavet. Forklare om de forslag hun har, og hvad hun ikke anbefaler, det er GULD værd.
Mød Camilla, og tal med hende❤️
Leder du efter en klinik med kyndig og…
Leder du efter en klinik med kyndig og professionel vejledning, en klinik hvor behandlingerne er helt i top, og hvor man møder hjertevarme og dejlig atmosfære, så snart man træder ind ad døren, så skal du besøge Camilla ved Contour Clinic! Her føler man sig altid hjemme og i trygge hænder.
Contour Clinic får mine varmeste anbefalinger.
Camilla er den dygtigste til at hjælpe…
Camilla er den dygtigste til at hjælpe med ens problemer i huden og man er altid i trygge hænder ved hende. Så omsorgsfuld, tillidsfuld og har styr på sit arbejde og hvad der er godt for netop ens hud. Hun er så kompetent og faglig dygtig samtidig er hun menneskelig og kan sit job til UG.! Varmeste anbefaling og altid i trygge hænder ;)
Stedet i Kolding
Kompetent, omhyggelig og professionel behandling.
Absolut et besøg værd.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe anbefaling herfra
Camilla er vanvittig dygtig og jeg har 100% tillid til hende! Kunne ikke drømme om at blive behandlet andre steder end her 😊
Camilla er super dygtig kosmetisk sygeplejerske
Camilla er super dygtig, sørger altid for man er i trygge hænder. Hun er helt igennem professionel til sit arbejde. De varmeste anbefalinger herfra👏👍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.