Horrible ! in the website is saying no additional costs I've paid 169 euros and received a bill of additional 300 euros don't trust don't hire . No explanation customer service is a nightmare this is... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tijdsblok afgesproken tussen 10.00 uur en 14.00 uur, netjes betaald om dan een appje te krijgen dat deze tijd niet beschikbaar is en dat de container geleverd word tussen 07.00 uur en 18.00 uur oftew... Zobacz więcej
Al meerdere malen via Fraudehelpdesk vermeld want deze bedrijf moet je niet gebruiken, zware oplichters, slecht service, en uit de lucht verzonnen facturen. WEES ALLERT EN BESTEL NIKS VIA HUN. LET... Zobacz więcej
VERMIJD DIT BEDRIJF!!! Ze proberen aan alle kanten geld af te troggelen. Zoals “obstakels “ verzinnen om een container niet op te laten halen, of ze verzinnen extra facturen omdat de container zogen... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De goedkoopste afvalcontainers voor particulier en zakelijk.
Dane kontaktowe
Spijkenisse, Holandia
- containermaat.nl
Een ster is teveel voor deze bedrijf…
Een ster is teveel voor deze bedrijf oplichters!! Weg met hun!!! Nooit meer bestellen bij hun!!!
Boeven zijn het
Container besteld, niet afgeleverd op de bevestigde tijd, ik heb gebeld en geappt waar blijft mijn container. Antwoord; komt niet vandaag, ik toen maar met de mededeling doe dan maar morgen, kan niet was het antwoord, doe dan maar overmorgen, ,s morgens kon ook, dan annuleren we hem wel zeiden zij en sturen mij vervolgens een creditnota met in mindering € 24,-- aan administratiekosten, boeven zijn en als je hierover belt hangen ze gewoon op en via de email geen respons. schande
0 sterren...
0 sterren...
Container niet geleverd op de dag dat we hadden afgesproken.
Extra kosten gemaakt omdat er al een sloopploeg gepland stond.
Super snel via Sneek recycle een container geregeld.
Top geregeld bij Sneek recycle.
Container maat lekker goedkoop maar je krijgt ook niks
Veel containers besteld
Veel containers besteld, er waren altijd wel kleine dingen, maar dit keer hebben zij mijn puincontainer overgezet naar bouwafvalcontainer, wat het dubbele is, reden was omdat ik zijkant ophoging had gebruikt en dat mag niet, dus wordt het omgezet als bouwafval container, maakt mij heel boos en teleurgesteld in dit bedrijf.
Puur gericht op geld maken, ik vind ze oplichters!!!! Mijn advies ga naar andere containersbedrijf, ookal betaal je wat meer maar heb je deze hoofdpijn niet met hun, en de extra kosten wat ze in rekening gaan brengen.
Zeer goed
Super makkelijk een container besteld 2 dagen later geplaatst zonder moeite alles is makkelijk te vinden op de site.
(Lees eerst de pagina van je product, zie veel mensen klagen maar dat is hun eigen dome fout want alles is goed en makkelijk terug te vinden)
Oplichters
Eigenlijk verdiend dit bedrijf 0 sterren!
Wat een slecht bedrijf.
Wij hadden een 6m3 container voor puinafval besteld.
Deze netjes optijd op laten halen want het slopen en breken was klaar. Nu kregen wij een factuur dat onze container afgekeurd zou zijn. Wij bekeken de foto en ineens lag er van alles in wat niet van ons is en dit hebben wij er ook niet ingegooid. Op het moment van afhalen zat dit er ook nog niet in(helaas geen foto gemaakt). Aan de telefoon krijg je een sulletje die zegt dat wij toch moeten betalen. Oftewel wij moeten betalen voor troep doe hun erin hebben gegooid. Sorry maar ten allen tijden is de klant koning je zou samen met de klant een oplossing moeten zoeken maar daar doen ze geen moeite voor.
Hoe word je slapend rijk!!!
Niet op tijd geleverd
Tijdens plaatsen van order je kan een datum en tijd kiezen maar dat betekend helemaal niet dat het wordt op die dag geleverd. Zitten we op de container te wachten maar blijkbaar op die dag rijden ze niet eens naar den bosch!!!! Waaaaarom verkoop je dan op die dag!!!!!. Mevrouw morgen hebben we voor sochtends ingepland, zit ik weer halve dag in de bouw te wachten en geen container te zien.
Meld deze bv via Fraudehelpdesk.nl
WEES ALLERT EN BESTEL NIKS VIA HUN.
LET OP, ze hebben ook VERHUURMAAT BV, MVZ BEHEER. De bestuurders van deze bedrijeven zijn : Marianne Zwanenburg-van Zetten - MVZ Beheer en Micheal van Zonneveld - Verhuurmaat en Containermaat. Je kan ze via linkedin benaderen mocht je ze ook op de hoogte stellen van hun praktijken.
Zware oplichters.
Zware oplichters.
Onmenselijke mensen.
Zonder een bewijs van een weegbon mij €642 extra voor een container af willen laten rekenen een container van €899 van 15 kuub die we glad hebben gestreken maar die “ te zwaar zou zijn”
Dit is het 4e oplichters trucje wat ze gebruiken ik heb al 4 keer moeten bij betalen.
Het zijn niet hun containers ze zitten je achter hen telefoons en computers uit te lachen.
Een neven bedrijf van container maat is Toiletmaat.
Ga daar ook niet mee in zee, ik ontving een toilet met kraantje zo besteld.
Alleen er lag al een drol in en het kraantje werkte niet (in de Corona tijd)
En maar bellen brieven incasso’s
Een rot bedrijf is het echt.
Huur hier zeker geen container
Ik heb een 3m3 container bij containermaat besteld en uiteindelijk heeft het bedrijf waar containermaat mee samenwerkt een 6m3 container geleverd zonder mij hierover te informeren!!!
De dag van levering heb ik 2x contact gehad met containermaat omdat ze te laat waren met leveren en zelfs containermaat geeft niet door dat er een 6m3 container geplaatst gaat worden. Ik ben zelf bij het plaatsen van de container bij geweest en de chauffeur heeft mij totaal niets gezegd.
Ik heb een vergunning bij de gemeente voor maten van een 3m3 container!
Uiteindelijk is de container opgehaald en afgekeurd omdat deze te vol zat waardoor ik een extra factuur heb gekregen van €160,- (natuurlijk inclusief administratiekosten waardoor ik meer betaal dat dat ik een 6m3 container had gehuurd)!!!!
Daarnaast wordt er van jou als klant verwacht dat je weet tot waar je de container moet vullen en dat je ook waakt dat de buren er ook niet iets in gaan gooien anders ga je over de grens heen.
Je wordt belazerd waar je bijstaat.
Ik heb contact gehad met containermaat hierover en die geven aan dat dit communicatie tussen mij en hun leverancier is en dat ze hier niet tussen willen zitten (IK HEB EEN CONTAINER VAN CONTAINERMAAT GEHUURD!!!!!).
ga niet in zee met dit bedrijf
ga niet in zee met dit bedrijf. goed onderzoeken wat ze werken met meerder website. kosten zijn anders als de bak telaat terug is na 4 maanden krijg je weer een rekening. en je moet binnen week betalen anders komt ewr 10 euro per week bij. dit mag volgens de nederlandse wet niet.
tevens is mijn 10cub bak leeg gegooid op omijn terijn en zijn ze weg gegaan met de vraag of ik alles er nog keer in wilde gooien. ik wist dat ik maand te laat was met weg laten halen 2 de tot 2 jan maar ik krijg de rekenigen van de nieuwe tarieven van 2020. maar ik tel maar 2 dagen in 2020 ..........
ga niet in zee met dit bedrijf en ik heb radar en andere insta. al ingelicht
Huur container avontuur
De container werd op de juiste dag geleverd echter door een onbekwame chauffeur die zonder te overleggen de container op de verkeerde plek wilde afzetten. Na aangeven waar de container wel moest staan ging de norse man zeer grof te werk en reed bij het wegrijden onze bestrating naar de voordeur kapot. Direct met contact opgenomen met Containermaat en die reageerde met wat vervelend en of we foto's konden sturen (zaten reeds bij de mail). Na het sturen van de foto's geen reactie meer tot vandaag 22-11-2019 waarin wordt aangegeven dat de chauffeur zegt geen schade te hebben gereden. Gelukkig zijn er twee getuigen, echter zonde van de tijd om aangifte te moeten doen etc, helaas is het niet anders.
Goedkoop is hier duidelijk duurkoop en ik zal dit bedrijf niet aanraden.
Zeer onprofessioneel bedrijf
Zeer onprofessioneel bedrijf, buiten het feit dat ze niet te bereiken zijn bellen ze ook met de gemeente om door te geven hoeveel afval je afvoert.
containermaat is goedkoop, daar is gelijk alles mee gezegd
containermaat is goedkoop, maar daar is dan direct alles mee gezegd.
bedrijf is slecht te bereiken. afspraken komen ze niet na.
volgende keer liever iets meer uitgeven bij een ander bedrijf.
Containermaat, nooit meer.
Ik heb hier een container besteld. Die zou vandaag tussen 9.00 u. en 13.00 u gebracht worden, niet dus.
Nog geprobeerd te bellen, maar dat is dus zinloos want alle medewerkers zijn in gesprek en na een paar minuten krijg je de mogelijkheid om een boodschap in te spreken en is het voorbij. Op die boodschap wordt niet gereageerd, daar had ik ook niet echt op gerekend.
Op email wordt ook niet gereageerd.
Het feit dat alle medewerkers in gesprek zijn (en ik heb het een paar keer geprobeerd) geeft natuurlijk al aan dat ik niet de enige ontevreden klant ben.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.