Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Uitstekend en snel geholpen door Constructiehuis met een berekening voor het doorbreken van een draagmuur en weghalen van een schouw in mijn te verbouwen woning. Door een slecht af te lezen originele... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede ervaring met Constructiehuis. De tekeningen waren compleet en netjes uitgewerkt, precies volgens de eisen. Daardoor verliep de vergunningaanvraag soepel en zonder gedoe. Bij wijzigi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte construct... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik vond het best spannend een constructie berekening te laten maken door een partij waar ik enkel online contact mee had maar ik ben heel positief over het Constructiehuis. Ze hebben enorm goed gehol... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Inżynier o specjalności wytrzymałość konstrukcji
  2. Doradztwo inżynieryjne

Napisane przez firmę

Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Constructiehuis biedt een goede klantenservice

Constructiehuis biedt een snelle en goede service voor een aantrekkelijke prijs.
Na een vlotte afhandeling een erg goede begeleiding en ruimte om vragen te stellen.

25 maja 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Frans! Heel veel plezier met de zonnepanelen op je dak ;)

Excellent work

The way Bas communicates and the work that he delivers is outstanding.
Always available and prompt to respond. Inquisitive in getting all needed info to deliver precise calculation work for project.
Thanks to his efficiency we could apply in time for our permit.

9 maja 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Happy to being able to help you out with the permit situation Jackie! Enjoy the roof terrace!

Bas is een vakman

Bas is een vakman, snel en transparant. Ga zo door! Een betrouwbare partner

11 maja 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Leon!

Oceniono na 5 z 5

Snel reactie, goed contact en snel resultaat

Tijdens de werkzaamheden binnen mijn woning had ik met spoed een constructieberekening nodig.
Bas reageerde best snel op mijn vraag, hij maakte de situatie niet mooier dan hij was, ofwel hij zij precies hoe de vork in de steel zat en wat ik kon verwachten.
Het contact met Bas verliep goed, hierdoor had hij snel de gegevens die hij nodig had voor de berekening.
Bij mijn situatie had ik binnen een dag de berekening die ik nodig had en kon ik de werkzaamheden snel hervatten.

29 marca 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen Maurice! Gelukkig konden we alsnog aantonen dat de vloer sterk genoeg was.

Oceniono na 5 z 5

Bas heeft ons goed en snel geholpen

Bas heeft ons goed en snel geholpen met een constructieberekening voor de doorbraak van een draagmuur.
Toen er in het begin wat onduidelijkheid was over afmetingen was het zeer gemakkelijk overleggen, en was er snel resultaat.
Ook nadat de omgevingsdienst opmerkingen had heeft Bas ons geholpen en wijzigingen gemaakt. De vergunning is nu in orde!
De projectomgeving op de website werkt ook super, Het is heel handig om alle documentatie en communicatie daar bij elkaar te hebben.

Kortom zeker een aanrader!

8 marca 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Fijn om te lezen dat de vergunning geregeld is Simon! Hopelijk kun je snel genieten van de nieuwe situatie!

Oceniono na 5 z 5

Bas heeft geholpen bij constructieberekening werkplaats

Bas heeft geholpen bij de constructieberekening en constructieadvies voor een werkplaats in de tuin. Bas luistert goed naar de wensen en neemt de tijd om advies te geven en de opdracht helder te krijgen. Hij had de berekening snel klaar en resultaten worden duidelijk gecommuniceerd en doorgesproken. Volgende keer weer!

10 lutego 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Erwin, fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen!

Betrouwbaar, snel en behulpzaam

Bas heeft ons goed geholpen toen wij met spoed een constructie berekening moesten laten maken. De communicatie was prettig en vlot en hij kwam zijn afspraken na. Ook bij aanvullende vragen (zelfs nog een paar maanden later) heeft hij ons geholpen. Al met al een erg positieve ervaring en een aanrader.

17 sierpnia 2022

Odpowiedź od Constructiehuis

Graag gedaan, dat is fijn om te horen! Veel plezier met de nieuwe woonsituatie ;)

Goede communicatie

We zijn door constructie huis heel fijn en super snel geholpen.
Goede duidelijke communicatie over het verwijderen van een muur met meneer Bas.
Hierdoor kan gelukkig onze verbouwing toch op tijd starten.
Nogmaals heel erg bedankt.

9 lutego 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review! Succes met de verbouw en veel plezier met de nieuwe woonsituatie.

Supersnel en keurige prijs

Een aanvraag ingediend voor een constructieberekening met stempelplan voor een doorbraak in een dragende muur. Het rapport ontving ik supersnel en ook nog eens tegen een scherp tarief.
De kwaliteit kan ik niet beoordelen, maar ik neem aan dat de gemeente dat toetst bij de aanvraag van de vergunning.

22 stycznia 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Agnes! Alvast veel woonplezier gewenst in de verbouwde woning!

Snelle en uitstekende service

Constructiehuis werkt inzichtelijk, snel en duidelijk. De communicatie met Bas van Constructiehuis voor, tijdens en na de opdracht is zeer goed en verhelderend. Korte en snelle service. Zeker een aanrader!

19 stycznia 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Jo, succes met het verdere verloop van het project!

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne en snelle service!

Hele fijne en snelle service! Duidelijke afspraken, goede prijs en korte lijntjes waardoor vragen of onduidelijkheden snel worden opgelost!
Mocht er nog een keer een constructieberekening klop ik zeker weer bij constructiehuis.nl aan!

18 stycznia 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt Suzanne, succes met de verbouwing en alvast veel woonplezier gewenst!

Super service

Heel snel en vakkundig geholpen bij constructievraagstuk uitbouw.

8 stycznia 2023

Odpowiedź od Constructiehuis

Graag gedaan Hanna, dat was een kleine moeite ;)

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden! Er wordt snel gereageerd en een heldere communicatie, met duidelijk uitleg, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Ook het advies van een bouwbedrijf met ervaring, helemaal top! Ik beveel Bas aan iedereen die gaat bouwen of gaat verbouwen

18 grudnia 2022

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt Bianca. We wensen je veel succes met het verdere verloop van de verbouwing!

Zeer tevreden over ConstructieHuis

Een goede en uitgebreide constructieberekening van ConstructieHuis. Binnen 2 weken de berekening binnen. Duidelijk en goed contact met Bas. Zeker een aanrader!

15 grudnia 2022

Odpowiedź od Constructiehuis

Dankjewel Cor Jan! Veel plezier met de verbouwde situatie!

Constructieberekening was zeer…

Constructieberekening was zeer uitgebreid en super snel ontvangen omdat we deze met spoed nodig hadden. Heel erg blij met de goede service !

21 listopada 2022

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de leuke review Karen, hopelijk gaat het eindresultaat met de keuken naar wens zijn.

Oceniono na 5 z 5

Op een offerte aanvraag werd supersnel…

Zeer tevreden Op een offerte aanvraag werd supersnel gereageerd. Toen bleek werkzaamheden toch zonder costructieberekening konden worden uitgevoerd was Bas toch zo vriendelijk om ook kosteloos allerlei adviezen te geven .
Super
Jos

18 listopada 2022

Odpowiedź od Constructiehuis

Graag gedaan Jos, succes met de bouw van de schuur!

Zeer tevreden

Bas denkt graag mee en gaat door tot dat de klant tevreden is met het ontwerp. Wij zijn erg tevreden!

8 listopada 2022

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt Joep! Succes met de doorbraak in de achtergevel en de uitbouw, hopelijk wordt het een mooi geheel ;)

Een aanradar!

Zeer tevreden met de service van Constructiehuis!

Kwalitatief goede tekeningen en werd meteen goed gekeurd door de gemeente.
Levertijd ook nog sneller dan verwacht.

Mocht je een constructie berekening nodig hebben raad ik deze partij zeker aan!

29 października 2022

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de review Bas, goed om te horen dat je tevreden bent met de service, daar doen we het voor!

Zeer prettige samenwerking!

Al veel gedaan met Constructiehuis, een zeer prettige samenwerking!

19 października 2022

Odpowiedź od Constructiehuis

Bedankt voor de mooie review Guus, insgelijks!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej