Oceniono na 1 z 5

Øv en skuffelse. Vi bestilte en hakkebøf med brun sovs. Den kom.... Stort set iskold og med en sovs der sikkert har stået et par timer og danner en skorpe så tyk.... Vi er/ var her for sidste gang.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dagens besøg var meget skuffende. Sej bøf fyldt med sener, kolde kartofler, grøntsager og en kold sovs. Klagede til tjeneren som undskyldte og sagde jeg kan ikke gøre noget, hun kom dog retur og sag... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Uopmærksomme uvenlige tjenere, er også oplevet tidligere på besøg. Kan ikke engang kigge direkte i øjnene. De er kun målrettet, ligesom de følger kun stregende på gulvet. Bad om to ting, mi... Zobacz więcej

2,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Kold mad uden smag

Øv en skuffelse. Vi bestilte en hakkebøf med brun sovs.
Vi er/ var her for sidste gang. Det var en kedelig skuffelse....
Alt kører main stream, tjeneren reagerede slet ikke på kommentarer, sååå ærgerligt.

18 kwietnia 2026

Vejle

Maden var en skændsel virkelig dårlig 160 kr for hvad de kalder cæsar salat. Bestod af uvasket salat, 2 cherrytomater i halve, 2 couton, 2 små stykker kylling, og så var der 1 sølle stk brød til, læs opskrift på cæsar salat. Det hyggeligt nok der inde, men maden er dyr og vanvittigt ringe kvalitet Kommer aldrig igen!

25 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Mug på isterninger og i kanderne

Har netop afholdt julefrokost for 8 personer. Blev taget godt i mod men derefter gik det hurtigt ned af bakke.
Isterninger med sorte aflagringer og nogen slimet. 2 kander med sorte mug kanter. Da det blev nævnt kom der nye glas og kander dog uden undskyldning.

Maden var smagsløs. Sovsen kold og med skind på. Kartofler smattede. Eneste positive var at bøffen var stegt som ønsket.

Ved betaling blev det endnu en gang nævnt at vi var skuffet og der blev bare sagt nå.

Næste år finder vi et andet sted.

6 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Dagens besøg var meget skuffende

Dagens besøg var meget skuffende.
Sej bøf fyldt med sener, kolde kartofler, grøntsager og en kold sovs. Klagede til tjeneren som undskyldte og sagde jeg kan ikke gøre noget, hun kom dog retur og sagde hun slettede drikkevarerne. Det mest skuffede var næsten, at hun derefter udeblev, tallerkener blev ikke ryddet af, vi blev ikke spurgt om vi ville ha’ mere, at drikke eller dessert 😒 var hverken hidsig eller talte grimt så forstår ikke vi bare blev ignoreret. men ville dog have lov at ytre min utilfredshed men træls når man har planlagt en hyggeligt aften ude.

15 listopada 2025

Kunder er ligegyldige

Vi fik et forfærdeligt bord, hvor det trak og vi begge frys. Vi spørger indtrængende manageren flere gange om det ikke er muligt at skifte bord. Han tjekker ét eneste bord og siger, at det ikke er muligt. Vi sidder derefter i kulde i et halvtomt lokale med masser af ledige borde og fryser/bliver løbet ind i, råbt ind i hovedet af personale, som løber forbi. Vi er meget ordentlige min søster og jeg, men vælger at konfrontere manageren efter vi har betalt. Vi forstår ikke, at han ikke giver os et andet bord, når ALT er ledigt. Han siger, at han er helt ok med, at vi som kunder får en super dårlig oplevelse og service. Det siger lidt om, hvor ekstrem lav en standard der er på Conrads - tænk ikke at ønske, at dem man skal leve af, faktisk får en god oplevelse og en god service. Vi kommer der aldrig igen.

5 kwietnia 2025
Logo Conrads

Odpowiedź od Conrads

Hej Marie,
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den desværre ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen af vores gæster skal have hos Conrads.

Jeg er ked af at høre, at I frøs ved bordet og følte jer dårligt behandlet. Når det gælder bordskifte, forstår jeg godt, at det kan virke ulogisk, at nogle borde står tomme, men ikke er tilgængelige. Vi bruger et digitalt system, som viser os, hvilke borde der er reserverede – og derfor kan det desværre ske, at et lokale ser halvtomt ud, selvom bordene faktisk er optaget lidt senere. Det beklager jeg, at vi ikke fik forklaret tydeligere i situationen.

Jeg er også oprigtigt ked af, hvis tonen fra vores personale oplevedes som råbende – det er ikke i orden, og vi tager det alvorligt. Vi har et travlt arbejdsmiljø, men det ændrer ikke på, at alle gæster skal føle sig velkomne og respekterede.

Vi tager din feedback med os, for det er vigtigt for os at blive bedre – også når det gør lidt ondt. Hvis du en dag får lyst til at give os en ny chance, vil vi meget gerne byde jer velkommen igen og vise jer, hvordan vi også kan gøre det.

Du er meget velkommen til at række ud på mail til mig på david@conrads.dk, så vi kan se om vi kan finde en god løsning der vil virke for jer ?

David Grandt - Conrads

Oceniono na 1 z 5

Vi blev beskyldt for at løbe fra regningen af en tjener, men også fra dem der sad rundt om os!

Min veninde og jeg var inde og spise en aften. Efter vi havde spist, gik vi op og betalte og derefter på Nr.14 og valgte at sidde udenfor.
Lige pludseligt kom en ung tjener fra Conrads og spurgte, om vi ønskede at få regningen på maden lagt på regningen fra Nr. 14!!!!!!
Folk omkring os gik i stå og fik fokus på os - pludselig var vi mistænkt for st løbe fra regningen!
Hvis vi ville det, havde vi nok ikke sat os lige overfor!
Senere ko m han retur og oplyste os, at det var dem der sad der før os, som var rendt fra regningen og så gik han.
Ikke en kæmpe undskyldning for at vi blev mistænkt - også fra dem der sad omkring os.
Jeg skrev herefter til chefen og fik en undskyldning, vi mener bare bestemt ikke, at det var nok.
Virkelig dårlig behandling!

12 kwietnia 2024

Utrolig lang ventetid

Utrolig lang ventetid for at få betjening, vi måtte selv op at sige, at vi faktisk havde været klar til at bestille i ca. en halv time. Derefter lang ventetid på både drikkevarer og mad - vi gik i gang med at spise vores brunch en time efter vi var kommet. Derefter så vi ikke en tjener igen, selvom vi egentligt gerne ville have bestilt ekstra drikkevarer. Vi måtte selv op at sige, at nu ville vi gerne betale… Alt i alt ingen service, selv der ikke virkede travlt. Maden var ok, men druknede desværre i det andet.

15 września 2024

Kære Conrads

Kære Conrads

Min kammerat og jeg kom ud for, at han brækkede noget af hans fortand i tragisk en oliven ulykken. Dog var Signe og Amalie vores rednings helte i vores tragedie! Da de kom til undsætning og reddet vores aften med en drink trods de forfærdelige omstændigheder. fænomenalt Service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kærligste hilsener Mads og Andreas med den knækkede tand 🦷

24 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Uforglemmelig dårlig service

Uforglemmelig dårlig service. Vi er 6 personer og sætter os udenfor. Vi venter 30 min. og der er ingen der kommer. Til sidts rejser en af os og henvender sig til en tjener, men svaret er at der er travlt og at de nok skal komme. Vi overvejer at rejse os og pludselige kommer der en, men vi skal nærmest kalde på hende.
Hun tager imod bestillingen, (6 drinks) vi spørger ind til noget sødt som står på menu kortet og vi ender med IKKE at bestille noget.
Altså hun kan ikke sælge noget fra menuen, hvis man er ligeglad og ikke engang kan forklare det ordentlig.
Nå men kaffen som vi efter laaang tid fik, var meget kold og kedelig.
De havde sikkert travlt og var mulighvis underbemandet men vi betaler for noget og er skuffet for hele oplevelsen.
Virkelig dårlig oplevelse

22 września 2023

Fik deres Conrad signatur burger

Fik deres Conrad signatur burger. Var under alt kritik. Bøffen var sous-videt men slet ikke stegt. Træls smag!! Der skulle stadig betales fuld pris for maden selv om vi ikke en gang kunne spise maden. Ja vi fik gratis sodavand, men 2x175kr for dette er optrækkeri.

29 czerwca 2023

Fantastisk service

Havde et gavekort til skønne Conrads, som jeg opdagede desværre var udløbet. Mailede med Conrads og det blev forlænget uden problemer overhovedet 🤗 virkelig god service. Glæder mig til endnu et lækkert måltid fra Conrads 🤩

29 maja 2023
Oceniono na 4 z 5

Fantastisk betjening i en travl…

Fantastisk betjening i en travl atmosfære.
Maden udmærket, men mangler wauwww effekten for at give 5 stjerner.
Som kok igennem mange år forstår jeg godt menukortet når der er så travlt , så skal alt være forberedt og bare køre over disken og det gør det :)
Priserne er rimelige og der skiltes med energitillæg så man ikke får en overraskelse.
Kommer helt klart igen.

27 grudnia 2022

Emilie N. 🌟🌟🌟🌟🌟

Fantastisk service, formidabel betjening, god mad, god vin - alt takket være Emilie N. Hendes fantastiske smil, service, og gode humør var helt igennem fantastisk!
Vi kommer helt sikkert tilbage, kun på grund af hende. (NR. 14•)

7 października 2022

Vi besøgte stedet i går

Vi besøgte stedet i går. Det var som altid en fantastisk oplevelse. Fantastisk god service, fantastisk god mad og drikkevarer. Man bliver altid mødt med smil af personalet. Priserne er yderst fornuftige, man får meget for pengene.

16 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Hvis du er i Vejle og skal ha frokost…

Hvis du er i Vejle og skal ha frokost eller aftensmad, er Conrads absolut et besøg værd 😁 der er fantastisk hyggeligt i deres gårdhave og deres tapas er utrolig lækkert. Derudover får du en usædvanlig venlig og imødekommende service.
Vi valgte både at spise frokosten og aftensmaden på Conrads, så tak for en dejlig dag (med bl.a. “chef” Rasmus) ☺️

8 maja 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej