Oceniono na 5 z 5

Har nu lagt ordre et par gange hos confetti dogs og er super tilfreds. Super søde mennesker og lækre produkter til fornuftige priser. Har både købt seler,liner, godbidder og nuttede butterflys til min... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Virkelig fine produkter, har handlet der før, og produkterne kan anbefales. Fik tilsendt et forkert produkt, og der halter servicen. Ingen mulighed for afslag, istedet skal jeg som kunde sørge for at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice, lækkert produkt og mega flot portræt af min hund. Jeg har bestilt en sweatshirt af min lille hund, jeg tilkøbte at jeg havde mulighed for at se portrættet inden det blev... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

Håndtegnede portrætter af kæledyr som trykkes på kvalitetstøj og muleposer. Vi har skiftet navn fra Confetti Dogs til Solskinsdyr i april 2025.

4,7

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service

Jeg missede at hente min pakke og jeg kunne ikke få det fulde beløb retur

1 sierpnia 2025

Hej Cecilie
Din dårlige anmeldese gør mig faktisk ret ked af det, at læse, da jeg har betalt dig penge tilbage og ikke holdt mig til mine handelsbetingelser.

Jeg har desværre ikke kontrol over, om du henter din bestilte pakke i tide og når den ikke hentes, så sender GLS den automatisk retur - og det gør de desværre ikke gratis.
Det koster både fragt og et gebyr, som min virksomhed betaler.

Men selvom der faktisk står i handelsbetingelserne, som du har læst og godkendt ved din bestilling, at du enten kan betale fragtomkostninger på at få pakken sendt retur eller dække det tab min virksomhed får, ved at du ikke henter pakken (99 kr) - så har jeg faktisk set gennem fingre med mine handelsbetingelser og alligevel refunderet dig pengene for varerne, fordi jeg godt kunne fornemme du var ked af, du ikke nåede at hente pakken.

Men fordi beløbet du bestilte for var lavt, tænkte jeg at jeg nok klarer det ekstra lille underskud, her i mit lagersalg, hvor alt sælges langt under indkøbsprisen i forvejen.

Jeg håber, du vil genoverveje din anmeldelse, da jeg som sagt ikke kan gøre for at du ikke henter pakken, men egentlig har forsøgt at imødekomme dig ved at refundere penge til dig, trods du havde et udestående til min virksomhed.

Alt det bedste til dig.
Kærligst,
Malue

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, hurtig forsendelse og så dejligt at kunne støtte en dansk kvindelig iværksætter!

21 lipca 2025

Odpowiedź od Solskinsdyr.dk

Tusind tak for de 5 stjerner!

Virkelig fantastisk kundeservice

Virkelig fantastisk kundeservice, og virkelig smukke produkter.
Jeg er så glad for min mulepose med min hund på, virkelig god kvalitet!

10 marca 2025

Odpowiedź od Solskinsdyr.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er skønt at læse!

Oceniono na 5 z 5

Mega fint portræt af min hund

Rigtig god kundeservice, lækkert produkt og mega flot portræt af min hund.
Jeg har bestilt en sweatshirt af min lille hund, jeg tilkøbte at jeg havde mulighed for at se portrættet inden det blev trykt på trøjen. Det var jo nærmest ikke nødvendigt, det det blev et virkelig fint portræt ;) dog synes jeg det er en god service at kunne tilkøbe.
Kvaliteten af hættetrøjen er også langt bedre en forventet og størrelsesguiden var også god.
Undervejs havde jeg rigtig god kontakt med solskinsdyr.dk, som jeg oplevede var meget lydhør for mine ønsker.

Jeg er MEGA tilfreds med mit køb og kan varmt anbefale bestillinger herfra <3

9 lipca 2025

Tusind tak for de meget fine ord, hvor er det bare skønt at læse! <3

God service 🙌🏼

Jeg har bestilt en mulepose som gave til min veninde. Firmaet havde nogle udfordringer der forsinkede min ordre en del, men de var gode til løbende at informere om status og gav endda også en ekstra ting med som kompensation på eget initiativ.
Jeg er rigtig tilfreds og anbefaler gerne andre at handle ved dem

16 maja 2025

Lækre vare

Lækre vare, god kundeservice, flotte designs, god leveringstid, der ikke en finger og sætte på solskinsdyr!

5 kwietnia 2025

kan varmt anbefales

kan varmt anbefales.
Jeg købte en sweater med min mors nye hundehvalp på, den blev hun meget glad for i julegave. samtidig købte jeg en bandana med merry christmas til min egen hund. og to butterflies til min mors hundehvalp og til min hund som de havde på juleaften. alt er i super kvalitet

15 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk produkt og fremragende service

Jeg modtog den skønneste mulepose i super lækker kvalitet - jeg elsker den bare så meget! Servicen er simpelthen så god og man får virkelig et produkt man kan mærke kærligheden bag🥰🙏🏻 jeg kan virkelig anbefale Confetti Dogs og jeg vil uden tvivl købe herfra igen. Tusind tak❤️

11 maja 2024

Fantastisk

Fantastiske flot sele, snor, halsbånd og butterflies. Og lækker t-shirt. Er ked af shoppen lukker 🙁 Malue har Danmarks bedste kundeservice

29 kwietnia 2024

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition til trods for en heads up omkring travlhed og mulige forsinkelser.
Overskuelig og lettilgængelig hjemmeside.
Lækre produkter.
Jeg vil helt klart handle her igen.

3 kwietnia 2024

Troværdigt

Købte flere forskellige lækkerier til min dejlige hund og fandt forud for købet, at Confetti Dogs virkede troværdigt og så var det jo dansk 😉
Det levede op til mine forventninger og er glad for den handel, men ked af at det lille firma jo lukker ned.

3 kwietnia 2024

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej