Geholpen door Jordi, ik ben zeer tevreden, snel en duidelijke uitleg. dank je wel Jordi. Groet, Nicole de Hilster
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn Outlook psp files waren vol en na eerst zelf te hebben geprobeerd, zonder resultaat contact gehad met hostingmaatschappij, heeft computerzorg dit probleem goed opgelost. Werd zelfs nagebeld of al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kris, Maandag 16 november ben ik op prettige en snelle wijze geholpen door Kris. Al langere tijd had ik last van een aanbieding van Automatische Back-up en de opmerking van een langzame PC. Na het o... Zobacz więcej
Door een rustige en evenwichtige begeleiding is mijn probleem opgelost. Bij het plaatsen van een nieuwe experia box V10 was mijn printer offline (draadloos) en kon ik niet meer printen. Het is ve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Remote ICT-ondersteuning en levering van softwareoplossingen (optimalisatie, beveiliging, cloud back-up, productiviteitssoftware, etc.), met aanvullende levering van hardware indien nodig, deze kan bij u thuis of kantoor geleverd/aangesloten worden. Met meer dan 23 jaar ervaring en ruim 100.000 klanten bent u bij ons op het juiste adres. Kijk voor meer informatie op onze website: www.monteuraanhuis.nl of bel: 088-4010444
Dane kontaktowe
Databankweg 6C, 3821 AL , Amersfoort, Holandia
- 0884010444
- support@monteuraanhuis.nl
- computerzorg.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Geweldig en vakkundig!!
Lionel van Woerden
Uitstekend geholpen met een goede nazorg!!
goede hulp
Kris, de hulp was goed ! de wachttijd van zes minuten voor het gesprek minder.
Goed geholpen was snel van de dns unlocker af
Sarp heeft mij duidelijk te woord gestaan en geholpen.

Odpowiedź od computerzorg.nl
goed , heel correct ,en voor mij begrijpelijk.
Sarp de heer Sarp heeft me geholpen met de e-mail die al een paar dagen niet meer werkte.
via Teamworking heeft hij het programma overgenomen en rustig en kalm de zaken weer in orde gebracht.
mijn dank voor alles.
boekhoudprogramma waarschijnlijk opgelost!
Kris, prima hulp, zet door als het niet lukt in eerste instantie, probleem waarschijnlijk opgelost. met dank!
goed geholpen o.a. met nieuwe diensten
Lionel van Woerden
Snel en duidelijk geholpen, weliswaar is niet alles NU te verhelpen maar dat komt over enige dagen wel voor elkaar. De maatregelen om dat te kunnen regelen zijn al in gang gezet.
Kortom heel duidelijk en snel geholpen. Dank u wel.
André Masseur

Goede Hulp
Hamza,
de hulp van computerzorg vind ik altijd uitstekend.
behalve de wachttijd, die vaak erg lang.

Odpowiedź od computerzorg.nl
Tevreden over de service.
Samuel Moerman,
Klantvriendelijke medewerker en goede service.

fantastisch
Samuel Moerman, Ik ben helemaal tevreden over de werkwijze en hoop nog vaker met u in contact te komen als ik problemen heb ! helemaal top !!!!

geluid en gmailprobleem
Lionel van Woerden
met name vanwege de rustige manier van aanpak en zijn communicatieve vermogens ,dus interactie ipv.nl. in zijn eentje en niet gearticuleerd sprekend zijn eigen gang te gaan
Avast Cleanup is voor mij geïnstalleerd
Ik kreeg Avast Cleanup niet zelf geïnstalleerd en ik ben daarbij prettig, snel en professioneel geholpen.
ben zeer goed geholpen bij mijn webmail problemen
Sarp bedankt voor de hulp ik vond dit een prettige manier van helpen

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.