Extremt dålig service. Jag gjorde min beställning för åtta dagar sen men har inte ens fått ett leveransbesked. Har skickat flera mail men de ignorerar mig. Min man gjorde en beställning några dagar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Svarar inte på mejl, messenger etc. Noll kundservice, kommer inte handla här mer. 👎 Uppdatering 2/10 - 2025. Fick ett mejl med en ursäkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlände... Zobacz więcej
ComFoo Sport. Finally, an affordable, locally produced, tasty, fast shipping, easy to use meal replacement, with an ideal variant for those who exercise regularly. It is basically a watery drink with... Zobacz więcej
Jag älskar Comfoos måltidsersättning med hallonsmak! Väldigt god och mättar bra. Har aldrig varit med om ett pulver som löser sig så lätt heller. Älskar att det är veganskt och svenskproducerat! Cho... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi vet att en strävan efter ett lyckligt liv gynnas av bekväma måltider som innehåller allt din kropp mår bra av och behöver. Med Comfoo får du allt detta – och lite till. Välkommen till det bekväma livet.
Dane kontaktowe
Vänortsgatan 3, 27146, Ystad, Szwecja
- hello@comfoo.com
- comfoo.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Smakar gott och blandar sig bra utan…
Smakar gott och blandar sig bra utan klumpar.

Provade för första gången
Provade för första gången. Positivt överraskad,god smak (hallon) och bra konsistens. Köpte även shaker, mycket praktiskt att ha med sig när man är på språng.

Odpowiedź od ComFoo
Har bara provat med chokladsmak
Har bara provat med chokladsmak. Jag gillar både konsistensen och smaken. Men det skulle vara ännu godare utan sötningsmedel som brukar alltid ge en eftersmak som jag inte tycker om och försöker undvika. Det är bättre att själv kunna blanda in något som ger sötma efter egen smak och tyckte. Annars är jag mycket nöjd och tänker testa även hallon. Har ni funderat på fler smaker? Banan är alltid gott, lika vanilj. Kanske bär eller citrusfrukter. För oss som älskar lite mer syrliga smaker.

Positivt överraskad.
Positivt överraskad.
Beställde en påse choklad. Har endast haft dåliga upplevelser innan med ärtprotein, då det ofta kan få en sandig konsistens och äcklig smak, men detta smakade gott. Inget fantastiskt, men som snabb mat är det fint.
Jag kan förstå att vissa skrivit att det smakar som man dricker mjöl, men jag håller inte med. Jag tycker att chokladsmaken tillsammans med konsistensen får det att kännas som man dricker krossad, slät havre med en hint av choklad, och jag tycker detta är en trevlig smak.
Mättnadskänsla kom efter bara några minuter. Aldrig blivit mätt på en så liten mängd av något innan. Endast 4 dl måltid totalt och mätt? Det var nytt.
Kan tillägga att detta är första måltidsersättningen jag köper (förutom proteinpulver).
Bra jobbat, men fixa gärna så det finns mer smaker. :)
Funkar bra som frukost och lunch för…
Funkar bra som frukost och lunch för mig,gillar chokladsmaken
Saknar att kunna ringa dem
Med vänlig hälsning, Thommy
Supernöjd
Supernöjd, är glad att det är svensktillverkat, veganskt och gott! Snabb och trevlig support när en sak saknades i min order, kommer fortsätta beställa Comfoo!
Mycket besviken :(
Jag har provat alla de vanliga märkena. Plenny körde jag länge innan de ändrade smaken. Efter det har jag kört på Queal. Var riktigt hypad när Comfoo släpptes! Men fy vad besviken jag blev, de smakar som bantnings/träningspulver 🤮
Chokladen var dessutom som tapetklister i konsistensen.
Jordgubben var alldeles för söt och sliskig.
Hallon var den minst hemska, men så konstigt med "frön" i.
Nu använder jag dem bara som utfyllnad i min Queal för att jag inte vill kasta dem av ekonomiska+matsvinn-skäl. Hallon går att blanda ut 1-1, chokladen måste jag blanda ut med dubbel mängd Queal. Jordgubben vet jag inte än.
Förtroendeingivande företag - helt okej pulvermat
Jag blev direkt slagen av hur snygg ComFoo:s grafiska profil var, och imponerad av att det var svensktillverkat. Har tidigare långvarig erfarenhet av Huel och Plenny, så jag beslöt mig för att testa något nytt i pulvermatvärlden.
Smaken jag valde var hallon. Roligt att det är bitar av torkade hallon i, det ger en trevlig fräschör och syrlighet som jag kan sakna hos exempelvis Huel:s berry-smak. Pulvret blandades enkelt ut i shakern som för övrigt var av varianten SmartShake med tillhörande pulverförvaring (pluspoäng!). Jag skulle beskriva konsistensen som ett mellanting mellan Plenny Shake och vanligt proteinpulver, alltså mycket mer vätskeaktigt än Huel. Däremot var smaken lite för söt i mitt tycke, men jag får helt enkelt använda den som fika mer än mat.
Kortfattat gav produkten ett gott intryck, och företaget likaså. Synd att shakern inte är ComFoo-branded, utan en standard SmartShake, och sötman kunde dras ned på en del för att jag skulle ge den 5/5!
Enkelt att äta nyttigt och växtbaserat
Jag blev positivt överraskad av smaken och konsistensen första gången jag testade. Comfoo är lättare att blanda än t.ex. Plenny Shake tycker jag. Jag äter Comfoo två gånger per dag de flesta dagar. Det blir väldigt enkelt att äta nyttigt och växtbaserat vilket gynnar både den egna hälsan och planeten!
Ny egenproducerad BÄTTRE produkt. Snygg vändning!
Superkul att entreprenören vände ett potentiellt nederlag (problem med distribution / agentur för annat "märke") till en magnifik produkt som, förutom att den är egenproducerad, slår den konkurrerande produkten på fingrarna vad gäller smak och innehåll. Grattis! Och tack för en bra produkt!
Henrik M
Älskar verkligen Hallon
Älskar verkligen Hallon!
Som matallergiker kan det ibland vara svårt att få tag i mat när man är "på väg". Detta är ett toppenalternativ för mig.
Man blir lagom "mätt" och magen blir lugn o mjuk.
Har alltid en påse hallon hemma! 😍😍😍
Nöjd
Snabb leverans, tog hallon smak och det var små hallonbitar i som gav drycken en bra karaktär, blandade i is havregryn och mer hallon, över förväntan. Kommer absolut beställa igen.
Bra mest ett testpacket men inte för mig
Det var snabb leverans och rätt smart shaker. Själva pulvret var helt okej att blanda. Föll inte mig i smaken tyvärr, tyckte det mest smakade som mjöl med en vag hint av smak.
Det gick snabbt att få vad man ville…
Det gick snabbt att få vad man ville och allt var smarrigt. Inte mycket att klaga på alls.
Riktigt god!
Smaklös
Valde choklad. Den smaker verkligen ingenting annat än slimig mjöl. Känner mig inte mätt heller. Har haft huel tidigare och kan säga att deras pulver dryck är betydligt bättre, både i smak och mättnadskänsla.

Smakar inte bra
Har bara provat hallon. Den har en otrevlig beska som ligger kvar länge i munnen (från sötningsmedlet?). Hallonbitarna och havresmaken skulle kunna ha funkat, men för mig blir intrycket kemiskt och konstgjort. Faktiskt ganska äckligt.

Godaste shaken!
Snabb och tillmötesgående kundservice! Jag ogillar smaken av de flesta andra sorters shakes jag testat då de känns för sliskiga eller har parfymig och för söt smak. Har testat både comfoo med smak av hallon och choklad och de båda är så goda! Smakar inte överdrivet mycket utan har en mer "naturlig" smak, den med hallon har faktiskt små bitar av hallon i sig och är min absoluta favorit.
Bra val
Smakar bra och ger ganska bra mättnadskänsla. Bra val för måltidsersättning...
utmärkt snabbmat och mycket duktiga
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.