Extremt dålig service. Jag gjorde min beställning för åtta dagar sen men har inte ens fått ett leveransbesked. Har skickat flera mail men de ignorerar mig. Min man gjorde en beställning några dagar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Svarar inte på mejl, messenger etc. Noll kundservice, kommer inte handla här mer. 👎 Uppdatering 2/10 - 2025. Fick ett mejl med en ursäkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlände... Zobacz więcej
ComFoo Sport. Finally, an affordable, locally produced, tasty, fast shipping, easy to use meal replacement, with an ideal variant for those who exercise regularly. It is basically a watery drink with... Zobacz więcej
Jag älskar Comfoos måltidsersättning med hallonsmak! Väldigt god och mättar bra. Har aldrig varit med om ett pulver som löser sig så lätt heller. Älskar att det är veganskt och svenskproducerat! Cho... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi vet att en strävan efter ett lyckligt liv gynnas av bekväma måltider som innehåller allt din kropp mår bra av och behöver. Med Comfoo får du allt detta – och lite till. Välkommen till det bekväma livet.
Dane kontaktowe
Vänortsgatan 3, 27146, Ystad, Szwecja
- hello@comfoo.com
- comfoo.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Beställde för första gången från ett…
Beställde för första gången från ett svenskt märke efter jag haft Jimmy Joy och Satislent (spansk version).
Anledningen till byte var enbart att frakten kan ta ganska lång tid från både Holland och Spanien, så därför köpte jag istället Comfoo denna gång, efter jag läst om korta leveranstider hos dem.
Ska jag jämföra smaken så tycker jag nog om Satislent bäst och därefter Jimmy Joy och tyvärr sist Comfoo. Blir någon "algig" bismak jag har lite svårt för, men inte direkt äcklig heller, typ. Iaf inte jämfört med Bulks variant jag enbart köpte en gång. 😅🤢
Frakttiden var okej. Runt 4 dagar. Dock besviken på att jag (trots att det stod på hemsidan att man får fri frakt hem vid köp över 800 med Early Bird) ändå fick gå till något skåp en bit bort i en gränd och hämta paketet, och även betala för frakten. 🙄
Det skulle även enligt hemsidan vara möjligt att beställa startpaket med shake, t-shirt, skopa och vad det nu var, men hem kom enbart påsarna då det ej gick att addera den koden i kassan. Detta trots att jag även mailat dem angående detta.
Så lite oklart om jag doserar rätt nu, men kan ju inte säga att jag känner mig mätt efter, men kanske beror det på feldosering? 🤷♀️
Har som sagt mailat dem via deras kontaktformulär, men ännu ej fått svar angående alla dessa saker. (Var en grej till jag inte minns just nu tror jag 😂).
Så det blir nog enbart en beställning av detta trots kortare leveranstid, eftersom det även är dyrare än tidigare alternativ.
Hade varit roligt att köpa svenskt (något så när lokala råvaror osv) men upplever inte riktigt att det är värt det tyvärr.
Känner inte igen mig i upplevelserna att det skulle vara gott, med rikligt bra leverans och bra kundtjänst, och när andra alternativ ändå är godare, billigare och med fri frakt samt att dem svarar när man hör av sig känns det tyvärr mer lockande.
Men en total katastrof var det ändå inte. Det kom fram, gick att dricka. Därav 2 stjärnor istället för en. 😂
Men mycket mer än så var det liksom inte. 🤷♀️
Mycket gott och bra produkt som inte…
Mycket gott och bra produkt som inte klumpar sog
Snabb leverans och trevlig support!
Snabb leverans och trevlig support!
Raspberry Rush är riktigt god och är ett bra komplement att ha hemma när man behöver få i sig något snabbt.
Riktigt bra
Väldigt nöjd!
Måltidsersättning som fungerar
Måltidsersättningen fungerar väldigt bra, jag kör de rekommenderade två skoporna (400 kcal) och mättnadskänslan håller i sig fram till nästa måltid. En vanlig dag kör jag ersättning på morgonen, lagad mat till lunch och sen ersättning till kvällsmat. På eftermiddagen ett litet mellanmål i form av en frukt eller så. Goda smaker på shakerna är det också.
Comfoo ett års användande
Jag har använt Comfoo ca ett år. Kör alltid choklad, tröttnar inte på den smaken. Kan dricka den frukost, lunch och middag men brukar bara köra lunch. Det gör att jag hinner träna på lunchen. Den mättar på ett bra sätt och hungern återkommer inte. Att 90% av ingredienserna är svenska och veganska känns bra.
Jag måste köpa den glutenfria varianten…
Jag måste köpa den glutenfria varianten och den är alldeles för dyr jämfört med andra liknande märken så tyvärr inget för mig.
Snabb leverans och toppen smaker!
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra produkter. Tar dock ett tag att vänja sig vid konsistensen om man inte druckit liknande produkter innan.
Hallon och jordgubb smakerna är mina…
Hallon och jordgubb smakerna är mina favoriter!
Absolut bästa måltidsersättningen.
Känns fräscht och nyttigt. Väldigt trevligt med små bärbitar i!
Över förväntan
Över förväntan. Fräsch smak. Lite ”mjölig” konsistens annars bra!
Smidigt och lätt
Jag har använt comfoo ganska länge nu. Mest för att det är så otroligt smidigt att ha med sig när man jobbar. Men också för det höga näringsvärdet. Jag äter mer konventionellt när jag kommer hem. Men jag känner mig själv och vet att jag slarvar en del med näringsintaget. Med comfoo vet jag att jag får i mig all näring man ska få i sig.
Jättenöjd!
Det enda måltidspulvret som duger
Det enda måltidspulvret som man kan äta, riktigt bra kvalitet.
Favoriserar choklad, hallon och jordgubb.
Har fått flera kollegor att börja med Comfoo
Nya Sport choklad är perfekt.
Nya Sport choklad är perfekt efter träningen med 30 g protein o en djup chokladsmak.
Gillar comfoo
Gillar comfoo. Kör det mest som snabb lunch. Bra att det är svenskt och utan flex seeds.
Choklad och jordgubb mina favoriter
Lång svarstid från kundtjänst, men seriöst.
Jag uppdaterar mitt omdöme då jag nu fått respons från företaget.
Företaget har uppfyllt sin del av Nöjd-kund-garanti och jag är nöjd. Då detta var orsaken till att jag testade Comfoo ifall det ej skulle vara något för mig.
Full förståelse för semestertider dock är ju önskan ändå att kunderna inte kommer i kläm.
Mitt betyg är nu 3 stjärnor vilket jag får anse blir ett neutralt och ok betyg, då jag ändå tycker de uppfyllt sin del och och visat att de kan vara ett seriöst företag.
Tidigare recension
Köpte Comfoo choklad vilket ej var i min smak. Provade blanda med enbart hälften av pulver och sedan även provat med mjölk istället för vatten. Men jag klarar ej dricka det, luktar choklad men smakar nåt helt annat.
Såg de har en s.k Nöjd-kund-garanti man kunde nyttja. Men tyvärr verkar det vara som tidigare skrivit att kundtjänsten är obefintlig. Provat maila deras mailadress vilket de säger de kommer svara inom 48h via ett automatmail, samt även den till deras grundare de hänvisar till vid brådskande, och även via deras formulär på sidan. Men inget svar efter 10 dagar så att få hjälp efter beställningen kan man glömma. Även deras s.k nöjd-kund-garanti verkar då oxå vara ett tomt löfte.
Med tanke på detta skulle jag rekommendera något annat ställe som erbjuder och står för kundsupport efteråt. Kommer de trots allt höra av sig kommer jag uppdatera recensionen, men som upplevelsen varit hittills ger jag endast en stjärna.
Suverän produkt
God, mättande och nyttig. Att börja med Comfoo har verkligen förändrat mina matvanor. Jag använder drycken främst när jag är på språng, istället för onyttigare och dyrare alternativ
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.