Combo Design - Sint Jacobstraat 12, Utrecht Recenzje 94

3,9

Sint Jacobsstraat 12, 3511 BS Utrecht, Utrecht, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Via de website van de rechtbank zijn we erachter gekomen dat ze failliet zijn. Bovenop het feit dat we onze aanbetaling kwijt zijn voelt dat echt enorm shit en niet netjes dat ze ons niet geïnformeerd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prima geholpen. We wilden een eettafel en wisten al voor een groot gedeelte hoe deze eruit zou moeten zien (via de website bekeken). Alleen de kleur van het tafelblad was nog een punt voor ons. We z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij Combo Design kun je voor veel meer terecht dan we aanvankelijk dachten. We vielen voor de prachtige designs, speelse kleuren en gewaagde combinaties in de winkel. Maar ze kunnen de volledige inric... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bij Combo Design kun je terecht voor de totale inrichting van je huis: van vloeren tot verlichting en van designmeubelen tot raamdecoratie.

Dane kontaktowe

Goed advies

Goed advies, snelle levering

29 marca 2023

Beste Thea,
Bedankt voor je review, daar zijn we heel blij mee! We hopen dat je nog lang kunt genieten kunt van je Gotland plaid en we je nog een keer terug mogen zien in een van onze winkels of onze webshop.
Met vriendelijke groet, team Combo Design

Geweldige service!

We hebben een prachtige Pode bank bij Combo Design gekocht. De medewerkers in de winkel hebben meerdere keren uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen met het kiezen van de grootte, de stof en kleur van de bank. De levering ging ook heel goed. De bank bleek niet in de lift te passen, dus uiteindelijk hebben de medewerkers de bank verschillende trappen op getild totdat de bank op zijn plek stond in ons appartement.
Kortom, een top winkel.

20 maja 2022

Beste Theodoor,
Bedankt voor je fijne review, we zijn heel blij om te horen dat we je naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen! We hopen dat je lang mag genieten van de mooie pode bank en we hopen je zeker nog eens terug zien in onze winkel of de online webshop.
Met vriendelijke groet, team Combo Design

Prima geholpen.

Prima geholpen.
We zijn in de winkel heel goed geholpen, konden in alle rust verschillende opties bekijken en zijn er samen met de verkoopster naar volle tevredenheid uitgekomen.

27 grudnia 2022

Beste Josje,

Bedankt voor je review! We zijn blij met de beoordeling. We zijn blij dat we je een goed advies hebben kunnen geven bij de aanschaf van de eetkamertafel.

Tot snel in de in onze winkel of in onze webshop.

Oceniono na 3 z 5

Mooie producten

Mooie producten, service gaat wat rommelig.

23 lutego 2022

Beste An,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review te schrijven over je ervaring met Combo Design. Vervelend dat u de service als rommelig heeft ervaren onze excuses hiervoor.

We nemen deze terugkoppeling mee en gaan onze best doen dit beter onder controle te krijgen.

We hopen dat u genieten van uw gekochte producten bij Combo Design en dat we u toch nog eens terug te zien in onze winkel of in onze webshop.

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de wijze van klantbenadering en afhandeling.

Beste Ton,

Bedankt voor je review! We zijn blij met de beoordeling. We gaan het positieve bericht met onze toppers uit de winkel communiceren.

We hopen je nog eens terug te zien in onze winkel of in onze webshop.

Oceniono na 4 z 5

Vriendelijke

Vriendelijke, behulpzame mensen.
Na een misverstand werd mijn bestelling thuis bezorgd en wel snel ook.

Beste Magda,

Bedankt voor je review! We zijn blij met de beoordeling. Goed dat het misverstand verholpen is en de bestelling netjes bij je thuis is bezorgd.

We hopen je nog eens terug te zien in onze winkel of in onze webshop.

Oceniono na 5 z 5

Goede service! Ze kwam hun afspraken na. De stoelen en tafel zijn netjes in elkaar gezet en geplaatst, incl tips voor onderhoud.

Beste Lotte,

Bedankt voor je review! We zijn blij met de beoordeling. Goed om te horen dat wij je een goede service hebben kunnen bieden en we je hebben verrast met tips voor het onderhoud. We hopen je nog eens terug te zien in onze winkel of in onze webshop.

Oceniono na 5 z 5

Prachtig assortiment en geweldige…

Prachtig assortiment en geweldige service bij het installeren van de meubels en lampen.

14 października 2021

Beste Roel,

Nogmaals bedankt voor je bestelling! We zijn blij met de 5-sterren review.
We hopen u nog eens terug te zien in onze winkel of in onze webshop.

Team Combo

Het product is goed

Het product is goed. Alle afspraken zijn correct nagekomen

12 października 2021

Beste Katja,

Bedankt voor je 5-sterren review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service.

We zien u graag nog eens terug in onze winkel of in onze webshop.

Uitstekende service

5 października 2021

Beste Roland,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review te schrijven over je ervaring met Combo Design en bedankt voor de 5-sterren review. We vinden het erg leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service.

Hopelijk zien we u nog eens terug in onze winkel of in onze webshop.

Oceniono na 5 z 5

Heel prettig en accuraat geholpen bij…

Heel prettig en accuraat geholpen bij Combo Design.
Het resultaat is een prachtige bank, die ook heerlijk zit.

7 września 2021

Beste Connie,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.
We wensen u veel woonplezier.

Vriendelijk en goede advisering

7 września 2021

Beste Dorothé,

We hopen dat u zult genieten van uw gekochte producten bij Combo Design en hopen u toch nog eens terug te zien in onze winkel of in onze webshop.

Oceniono na 5 z 5

Keurig bedrijf waar ik zo weer iets bij zou bestellen

Alles verliep volgens afspraak en werd t/m de aflevering keurig afgehandeld.
Wat een prachtige bank is het toch, we zijn helemaal blij!

11 sierpnia 2021

Beste Marc,

Bedankt voor de 5-sterren review. We vinden het fijn dat u tevreden bent over de service. Hopelijk zien we u nog eens terug in één van onze winkels of in onze webshop. Heel veel plezier met de bank.

Goed advies

Goed advies, duidelijke communicatie, goede service en nu heb ik prachtige lampjes hangen!

5 sierpnia 2021

Beste Renske,

Bedankt voor de 5-sterren review. We vinden het fijn dat u tevreden bent over de service. Hopelijk zien we u nog eens terug in één van onze winkels of in onze webshop. Heel veel plezier met de lampen.

Oceniono na 5 z 5

Mooie artikelen en goede service

Mooie artikelen en goede service. Afspraken m.b.t. levering werden volledig waargemaakt.

5 sierpnia 2021

Beste Lex,

Bedankt voor de positieve review. Hopelijk zien we u nog eens terug in één van onze winkels of in onze webshop.

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende voorlichting en meedenkend…

Uitstekende voorlichting en meedenkend personeel, uitstekende service, uitstekende bezorging door vriendelijk personeel, prachtig bankstel.

15 lipca 2021

Beste E,

Bedankt voor uw mooie recensie, we vinden het altijd fijn om te horen dat u tevreden was over onze service.

Nogmaals veel plezier met de bank!

Oceniono na 5 z 5

Fijne zaak met supermooie meubels

Mooie kwaliteitsmeubelen! Geen snelle of arrogante verkopers, maar prettige mensen met verstand van zaken. Ook de levering werd netjes gedaan door servicegerichte mensen.

15 lipca 2021

Beste Janneke,

Oceniono na 5 z 5

Geweldige zaak met een goede service

Geweldige zaak met een goede service. Ook een dikke pluim voor de mannen die ons tv meubel Treku Aura kwamen brengen en in elkaar zetten. Werken zeer netjes en nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee. Houden zich goed aan de corona voorschriften. Zeer tevreden.

14 kwietnia 2021

Beste Joris,

Bedankt voor de 5-sterren review! Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we u nog eens terug in onze winkel of in onze webshop.

Team Combo.

snelle service

14 kwietnia 2021

Beste Sailor,

Team Combo.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej