Combifit Recenzje 74

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Donderdag avond om 19.00u besteld. Zou volgens website vrijdag worden geleverd. Vrijdag morgen gebeld zou zaterdag met DHL worden geleverd. Website zegt geen leveringen in weekeinde . Idd werd pa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Erg goede ervaring met combifit. Dit was de eerste keer dat we hier bestelden het product was binnen 1 dag in huis zoals afgesproken. Helaas heeft de bezorgings dienst het product over de schutti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

pour moi, deuxième commande, impeccable, je recommande malgré certains commentaires. quand c'est très bon, il faut le dire voor mij, tweede bestelling, onberispelijk, raad ik aan ondanks enkele opmer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Omdat we heel slechte ervaringen hadden met Waldo Products (onze vooraf betaalde bestelling van nov 2021 was na 6 maanden nog steeds niet geleverd) waren we eerst nog even huiverig voor Combifit.nl!... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

De specialist in beglazingsmaterialen, leverancier voor glaszetters, schilders, montagebedrijven, kozijnindustrie en aannemerij. Gespecialiseerd in ventilatietechniek, glaslatten en dichtingsmaterialen

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte service, niet betrouwbaar

Levering van 18 mei 2021 nog steeds niet ontvangen.
Valse service: maken steeds opnieuw beloften die ze niet nakomen, bellen niet terug, schakelen ons steeds rechtstreeks door naar de leverancier, maar bieden wel nog steeds alle producten aan van deze leverancier op hun website, alsof er 'geen vuiltje aan de lucht is'. Geen waarschuwing, niets.

1 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Don’t order with this company

Don’t deal with this company. Ordered a planter from Waldo with them. Delivery was supposed to happen in 4 weeks. We are now 5 months later… still nothing was delivered and they keep on saying: it’s postponed for a week, but only after I ask them. They never communicate proactively. Asked how to cancel order and get my money back, but now they go silent. SWINDLERS!!! I should have read trustpilot before ordering them because it seems to be a general problem…

11 listopada 2021

Toppers

Toppers , zondag me order besteld maandag keurig al binnen.
Ga zo door👍👍👍

2 listopada 2021

Levert geen Waldo plantenbakken

Begin juni 2021 al een Waldo plantenbak besteld, nog steeds niets binnen. Verbindt continu door met Waldo zelf, worden al maanden van het kastje naar de muur gestuurd en het geld hebben zij al binnen. Zeer slechte communicatie, geen levering en geen oplossing.

22 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Slechte ervaring met levering Waldo plantenbak.

2 juli 2021 via de website een plantenbak van Waldo besteld. Levering 20 dagen, werd 50 dagen wordt....
Na divers mail verkeer tot op heden nog niets ontvangen ondanks schriftelijke toezeggingen, zoals productiedatum bekend levering 3/5 dagen na productie. Maar niets, ook geen communicatie. Inmiddels treed de herfst in en moeten enkele tropische planten uit de vaste grond.

20 października 2021

Nog steeds geen Waldo plantenbakken

18 mei plantenbakken besteld met een levertijd van eind juni, nog steeds niet geleverd, we zijn ondertussen 5 maanden verder. De levering wordt opnieuw en opnieuw uitgesteld, tot 7 maal toe, ze zijn niet in staat om ons een eerlijk levermoment te bezorgen.
De plantenbakken worden nog steeds aangeboden op hun website, zonder vermelding van deze extreem lange wachttijden. De klant zou best geïnformeerd worden vooraleer hij besteld en bijgevolg ook betaald. De klant heeft recht op eerlijke informatie.
Onaanvaardbaar.
Ook bij producent Waldo staan de bakken op de website alsof er geen vuiltje aan de lucht is.

19 października 2021
Oceniono na 2 z 5

Slechte service

Met kit zijn ze echt het goedkoopst.
De service is echter waardeloos.
Ik had witte siliconenkit nodig, echter de kleur wit stond er niet bij. Wat blijkt de kleur stond er niet bij omdat deze tijdelijk niet op voorraad was. Moet je ook maar raden!
Gevraagd of deze na geleverd kan worden, maar daar doen ze niet. Gewoon een kleine week wachten of dubbele verzendkosten betalen.
Maar bij een concurrent besteld, waar het iets duurder is maar in ieder geval wel op voorraad is.

15 października 2021

Ellende!

Helaas dezelfde ervaring als de vorige beoordeling. 1 juni besteld. Nog steeds niets geleverd. Combifit verwijst door naar Waldo. Al zo veel beloftes niet nagekomen. Meerdere malen leverdata beloofd die nooit werden nagekomen. Uiteindelijk werd er zelfs gelogen dat de bakken nu echt in waren gegaan en de volgende week geleverd zouden worden. Bleek ook niet waar.
Inmiddels zeker 20 keer gebeld. Maar niemand lijkt te willen of kunnen helpen. Uiteindelijk zelfs de hoofdverantwoordelijke van combifit gesproken die er achteraan zou gaan en ons terug zou bellen. Weer niets gehoord.
Schandalig hoe dit bedrijf met klanten om gaat!
Levertijd zou 20 werkdagen zijn. We wachten inmiddels ruim 3,5 maand!

De grote vraag is of de bakken überhaupt gaan komen of dat dit bedrijf pure oplichterij is.
In ieder geval is dit bedrijf alles behalve professioneel.

21 września 2021

KOOP HIER NOOIT!!

KOOP HIER NOOIT!!! HET ZIJN EEN BENDE BEDRIEGERS. PLANTENBAKKEN BESTELD EN BETAALD IN MEI....WE ZIJN HALF SEPTEMBER, NOG NIETS GELEVERD! EN ALS NE CONRACT OPNEEMT SCHUIVEN ZE HET DOOR OP EEN ANDERE FIRMA

15 września 2021
Oceniono na 1 z 5

Plantenbakken van Waldo besteld.

Plantenbakken van Waldo besteld.
Netjes op de hoogte gehouden dat de levering iets later zou komen.
2 dagen van tevoren een afspraak voor de levering gemaakt.
Product is niet geleverd op de afgesproken dag.
Niemand bereikbaar of bericht dat de levering niet door zou gaan. Zeer vervelend omdat we hiervoor speciaal vrij hebben genomen en levering van planten en tuinaarde hebben afgestemd op de met hun gemaakte afspraak.
Wanneer ze dan worden bezorgd? Geen idee!!
Absoluut niet tevreden over deze manier van leveren.

22 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Goede prijs en snelle service

Twee zuignappen (Professionele) besteld om glas mee te kunnen vasthouden.
Snelle levering en nette communicatie over de voortgang van de order.
Product was netjes verpakt en voldoet aan de omschrijving en verwachting.
Prijs was ook aantrekkelijk tov andere bedrijven.

15 kwietnia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej