Banner for Colosseum Tandlægerne - Varde

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Kræmmergade 2B, 1. tv., 6800 Varde, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg lider af enorm tandlæge skræk. I sådan en grad at selv mine tænder og læber ryster når jeg rammer tandlæge stolen men tandlægen Sia er så kompetent, så behagelig, så professionel og så menneskelig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En klinik med høj faglighed . Man bliver som patient orienteret om evt behandlinger , inden disse udføres . Der er et omsorgsfuldt og trygt miljø i klinikken . Klinikken i Varde kan helt klart... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Anna skabte et trygt rum og forklarede processen, forklarede mig den udfordring der var og hvad der skulle ske. Hun er meget behagelig omsorgsfuld og fuldstændig dygtig og rolig. Jeg har meget stor ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har altid været godt tilfreds med behandlingen hos Collosseum tandlægerne. Specielt receptionisten Gitte er helt unik. Altid smilende venlig og kan altid trylle og finde en tid ved et akut problem❤️

1. Stomatolog
  2. Stomatolog kosmetyczny
  3. Klinika stomatologiczna
  4. Higienista dentystyczny
  5. Periodontolog – implanty dentystyczne
  6. Wybielanie zębów

O Colosseum Tandlægerne - Varde

Napisane przez firmę

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Napisane przez firmę

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

• Kræmmergade 2B, 1. tv., 6800, Varde, Dania

• 75220544

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

En klinik med høj faglighed

En klinik med høj faglighed .
Man bliver som patient orienteret om evt behandlinger , inden disse udføres .
Der er et omsorgsfuldt og trygt miljø i klinikken .
Klinikken i Varde kan helt klart anbefales, også til dem ,der som jeg ikke er vild med tandlæge besøg .
Kathe Baumgardt

13 listopada 2023
Opinia niezależna
Logo Colosseum Tandlægerne - Varde

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Varde

Hej Kathe,
Mange tak for din anmeldelse og anbefaling dertil.
Vi er meget glade for at du har gode oplevelser hos os, trods din frygt for tandlægebesøg.
Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej