Banner for Colosseum Tandlægerne - Slotsgade Odense

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Slotsgade 18, 5000 Odense, Odense C, DK

Oceniono na 5 z 5

Er kun min specialtandlæge ved feks rodbehandling og udtrækning visdomstænder, efter henvisning fra egen tandlæge. Anna var tandlæge ved sidste behandling, udtrækning af visdomstand, klinikassistent... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Et dejligt nyt bekendtskab ift. tænder. Det føles som godt “håndværk”. Bliver behandlet godt, der bliver lyttet, forklaringer er fyldestgørende og alle hilser pænt. Et godt sted at træde ind, se... Zobacz więcej

1. Stomatolog
  2. Stomatolog kosmetyczny
  3. Klinika stomatologiczna
  4. Higienista dentystyczny
  5. Periodontolog – implanty dentystyczne
  6. Wybielanie zębów

O Colosseum Tandlægerne - Slotsgade Odense

Napisane przez firmę

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Napisane przez firmę

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 65% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Min specialtandlæge ved feks…

Anna var tandlæge ved sidste behandling, udtrækning af visdomstand, klinikassistentens navn fik jeg ikke fat på, men meget tiltalende.
Fantastisk behandling, fin orientering undervejs og fornuftig afregning.

4 marca 2026

Hej Ulla

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse med Anna ved din visdomstandsudtrækning. Vi sætter pris på din positive feedback om orienteringen undervejs og afregningen.

Oceniono na 5 z 5

Der blev givet en god forklaring af hvad der skulle ske. Det gjorde at jeg følte mig i sikre hænder, trods jeg har tandlægeskræk.
Blev også taget godt imod da jeg ringede for at bestille tid. Smilende og imødekommende personale.

2 stycznia 2026

Kære Stine

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at du følte dig tryg hos os, især med din tandlægeskræk. Det betyder meget at vores forklaringer og imødekommende modtagelse gjorde en positiv forskel for dig.

Tandlægen

Tandlægen, den bedste jeg har stiftet bekendt skab med. Professionel dygtig.

17 grudnia 2025

Hej kunde,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores tandlæge. Professionalisme og dygtighed er værdier, vi sætter meget højt.

Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Oceniono na 5 z 5

Min tandplejer er meget dygtig

Min tandplejer er meget dygtig, super grundig og har et højt informationsniveau. Hun har ydermere en meget behagelig stil.

11 grudnia 2025

Kære Finn

Mange tak for din feedback. Det glæder os meget at høre, at du oplever din tandplejer som både dygtig, grundig og god til at informere undervejs. En behagelig og tryg oplevelse er meget vigtig for os, så det er dejligt at få bekræftet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 1 z 5

Klinikken er en pengemaskine

Klinikken er en pengemaskine
Forretningen modtog 2.685 kr. for en behandling på under 45 minutter. Min tidligere tandlæge tog omkring 500 kr. for det samme (løbende kontrol af tandlommer og tandrensning). Colosseum kaldte det parodontosebehandling og satte alle de tillæg på regningen, de kunne finde på.
De udnytter systemet. Find en mere ærlig tandlæge.

Svar til Colosseums svar.
Jeg fik lige præcis den behandling - inklusiv måling af tandlommer - som min sædvanlige tandlæge har udført. Jeres behandling var bare fire gange så dyrt

24 listopada 2025

Hej Jørgen.

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi forstår, at prisen kan give anledning til spørgsmål, og vi vil gerne uddybe, hvad behandlingen omfatter.

En parodontal behandling består ikke udelukkende af tandrensning. Den inkluderer en grundig diagnostisk vurdering, måling samt dokumentation, som er afgørende for at kunne forebygge yderligere udvikling og opdage sygdom tidligt. Denne systematiske tilgang er nødvendig for at sikre korrekt behandling, opfølgning og patientsikkerhed.

Takster og tillæg fastsættes ikke vilkårligt, men afspejler behandlingens indhold, kompleksitet og de faglige krav til dokumentation og forebyggelse. Vi beklager, hvis dette ikke har været tilstrækkeligt tydeligt kommunikeret under besøget. Gennemsigtighed og tillid er vigtigt for os, og vi opfordrer altid patienter til at stille spørgsmål til både behandling og pris, så der er fuld klarhed.

Oceniono na 5 z 5

Tandlægen viser stor professionalisme…

Tandlægen viser stor professionalisme og erfaring, som gav mig ro og tillid til, at jeg turde gå igennem denne behandling af udskiftning af 4 fortænder. Plejepersonalet skal dog også have en kæmpe ros. Føler mig tryg så snart jeg træder ind af døren.

26 listopada 2025

Kære Susan

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede stor professionalisme under din behandling – særligt i forbindelse med noget så omfattende som udskiftning af fire fortænder. Det betyder meget for os, at du følte ro og tryghed gennem hele forløbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for den tillid, du viser os.

Det bedste tandlægeskift

Det bedste tandlægeskift. Jeg har brugt dem i 5 år nu og aldrig har jeg været gladere for at gå til tandlæge. Min tandlæge er Lotte, som er super dygtig, professionel og rar. Jeg kan også anbefale Anders, som simpelthen har sådan en ro og ordentlighed omkring sig.

20 listopada 2025

Kære Nickolai

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at høre, at dit tandlægeskift har været så positivt, og at du gennem de sidste fem år har været glad for at komme hos os.

Tak for dine søde ord om både Lotte og Anders – det vil de blive rigtig glade for at høre.

Vi sætter stor pris på din tillid, og glæder os til at se dig igen.

Omsorgsfuld

Rolig, omsorgsfuld og vejledende klinik 👍🏻. Derudover meget kompetente

17 listopada 2025

Kære Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod og oplever vores team som kompetent og omsorgsfuldt.

Vi glæder os til at se dig igen.

En yderst kompetent tandplejer

En yderst kompetent tandplejer, der har gjort mirakler.

17 listopada 2025

Kære Helle

Tusind tak for dine rosende ord. Det glæder os virkelig at høre, at vores tandplejer har gjort en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Meget dyrt tandlægebesøg hos Colosseum Tandlægerne i Slotsgade, Odense

Jeg har nu fået udskiftet en 3 ledet bro, samt trukket en tand ud, der var rodbehandlet og efterfølgende påsat en krone, som var dårligt udført hos Colosseum Tandlægerne i Slotsgade, Odense. Broen var med dårlig pasform og knækkede til sidst. Tand var dårlig rodbehandlet og måtte ud, efter et forløb med mange smerter. Tandlæge valgte at dække en del af prisen på broen, men dækker slet ikke efterfølgende reparationer og tiltag (Udført hos anden tandlæge). Det har været en ekstrem dyr og dårlig oplevelse for mig, hos Colosseum Tandlægerne i Odense, som nu efter lang tid snart ser ud til, at kunne været overstået. ... Jeg kan kun råde andre til at vælge tandlæge med omhu.

13 listopada 2025

Kære Lars.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du fortsat føler behov for at give udtryk for utilfredshed.
Som vi husker sagen, blev der allerede i 2023 indgået en skriftlig aftale om en løsning, som begge parter godkendte, og der blev udbetalt et beløb som en del af forliget. Derfor undrer det os naturligt, at sagen nu dukker op igen efter så lang tid.

Hvis der er nye oplysninger eller forhold, du ønsker at drøfte, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan undersøge det nærmere. Vores mål er altid at sikre en fair og ordentlig dialog.

Oceniono na 5 z 5

Hun var sød og grundig og informerede…

Hun var sød og grundig og informerede mig grundigt om hvad hun så og lagde en plan

11 listopada 2025

Kære Tine

Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du følte dig godt informeret under besøget, og at vores tandlæge kunne lægge en klar plan sammen med dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Super dygtig og professionel behandling

Hurtig service i henhold til tidsbestilling

27 października 2025

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både behandlingen og vores service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Alle har været så hjælpsomme og…

Alle har været så hjælpsomme og kompetente

29 października 2025

Kære anmelder

Mange tak for din positive anmeldelse af os.

Vi glæder os til at se dig igen.

Tandeftersynet blev professionelt…

Tandeftersynet blev professionelt udført med stor ro og sikkerhed. Jeg følte mig tryg og I gode hænder

23 października 2025

Kære Lis

Tak for din dejlige tilbagemelding. Vi er glade for, at du følte dig tryg og godt behandlet – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores patienter.

Oceniono na 5 z 5

Tandplejeren var rigtig grundig.

Tandplejeren var rigtig grundig og jeg følte tænderne var som nye efter grundig tandrensning, hvilket absolut ikke er nogen selvfølge.

7 października 2025

Kære Jan

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du følte, dine tænder blev grundigt behandlet. Vi giver altid vores bedste for at sikre, at alle patienter går herfra med et smil på læben.

Vi ser frem til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent og god information undervejs

Laura er bare rigtig god til at informere om mine tænder undervejs i behandlingen, så det opleves som en fælles dialog. Og så er hun rigtig god til at ordne mine tænder på en hård men alligevel 'blid' måde. Jeg er meget tilfreds.

19 września 2025

Kære Kamille

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at Laura med sin grundige information og rolige behandling gjorde dit besøg trygt. Hun vil helt sikkert blive glad for dine rosende ord.

Oceniono na 4 z 5

Professionel indstilling

Hurtig og effektiv reaktion fra tandplejer, der p.g.a. begyndende paradontose, straks igangsætter behandling, og sætter ekstra tid ind med det samme, så man kan påbegynde. Utrolig professionelt, og tillidsskabende. Samtidig er personale utrolig imødekommende og søde.

16 września 2025

Kære anmelder

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet hos os, og at vores personale kunne hjælpe dig hurtigt. Det betyder meget for os, at vores indsats skaber tillid og en god oplevelse for vores patienter.

Vi glæder os til dit næste besøg og takker igen for de varme ord.

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med behandling, tak!

Efter min tidligere tandlæge er stoppet (pension), overvejede jeg meget, om det var tiden at finde et andet sted. Men, jeg var SÅ tilfreds med det hele i går, og tandlæge Lotte (samt assistent) var meget prof. og meget forstående overfor, at selvom jeg er en voksen mand, så er jeg ikke glad for smerte og tandbehandling. Det omfavnede de 100 procent. Ingen smerter, tydelige forklaringer undervejs, og meget rolige begge to. Kommer helt sikkert igen, tak.

5 września 2025

Kære anmelder

Tusind tak for din positive feedback. Vi ved, at tandlægebesøg kan være en udfordring for mange, og derfor betyder det rigtig meget, at du følte dig tryg og godt taget imod. Det glæder os, at Lotte og vores assistent kunne tage hensyn til dine bekymringer, forklare alt undervejs og sikre, at behandlingen foregik roligt og smertefrit.

Din tillid betyder meget – og vi er glade for, at du har valgt os igen.
Vi glæder os til at se dig næste gang.

Super profesionelle og dygtige

Jeg har i dag været inde hos tandlæge Anna og hendes assistent Nadia og få lavet en implantat operation.
De var super dygtige, profesionelle, god stemning på klinikken og følte mig meget tryg.
De har min største anbefaling.

29 sierpnia 2025

Kære Ronni

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede tryghed og professionalisme under din behandling. Anna og Nadia bliver glade for at høre din positive feedback.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at tage godt imod dig igen.

Virkelig god håndtering i

Virkelig god håndtering i. f. t. min tandlægeangst. God information løbende under behandlingen om hvad der skulle ske.

28 sierpnia 2025

Kære Charlotte

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi ved, at tandlægeangst kan være svært, og derfor er vi ekstra glade for at høre, at du har følt dig tryg og godt informeret under behandlingen. Det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give vores patienter.

Ajla | Colosseum Tandlægerne

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej