Hey alle sammen hvis man skal have en fantastisk tandlæge og den bedste service så vælger man Karina hun laver sit arbejde ordentligt. Jeg har de sidste par måneder både fået revet tænder ud og fået l... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Jeg har stor tillid til Kim Kim får mig til at føle at jeg er i gode hænder. Jeg har før skrevet det og skriver det gerne igen, jeg havde "TANDLÆGESKRÆK" inden jeg kom i behandling hos Kim. Ki... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
At jeg fik forklaret helt nøjagtigt hvordan det hele hænger sammen og at der ikke kommer ubehagelige overraskelser undervejs. Prisen er prisen!
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Ole Rømers Vej 13, 6760, Ribe, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 73% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ribe
Jeg fik i 2021 lavet en rodbehandling pga. en flækket tand. Det gik godt, og jeg blev smertefri - troede jeg. Har haft smerter i tanden i perioder siden, og de sidste 3 måneder er det blevet meget værre, og jeg har nu fået tilbudt en tandopreration, da der er betændelse i roden (?!) af anden tandlæge, og en operation til kr. ca. 6.000 er nu nødvendig. Klinikken i Ribe afviser der er begået fejl i rodbehandlingen, og virker desuden ligeglad med at jeg har mange smerter, kan først blive undersøgt om 4 dage selvom jeg bløder, det løber ud med betændelse, og jeg kan ikke spise/tygge og er meget smerteplaget. Det er rystende at opleve den ligegyldighed der udvises fra klinikken i Ribe, jeg er rystet!

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ribe
Sødt, trygt og professionelt personale hele vejen rundt. Aldrig noget at komme efter.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ribe
Det er et meget velfungerende tandlæge hus..... Meget søde, venlige og opmærksomme personale...... Et meget kompetent tandlæge stab.... Gode råd og vejledning..... Der bliver taget "hånd" om en også selvom man er "ældre"

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ribe
Jeg har lidt af tandlægeskræk, siden jeg var barn.
Jeg har stor tillid til og tryghed hos tandlægehuset Colosseum i Ribe.
Personalet har stor faglighed - der er hygge og gode rammer i huset - og for mig vigtigt - jeg er Tryg ved at være der 🍀🍀