Jeg blev mødt med et skønt godmorgen/hej i receptionen som registrerede min ankomst før jeg selv nåede at finde selvbtjeningsscanneren. Få minutter senere kom Anja (assistent) med god øjenkontakt og e... Zobacz więcej

Herlev Bygade 30, 1. sal, 2730 Herlev, Storkøbenhavn, DK
Reakcja na opinię
Kan anbefale det varmeste, disse helt fantastiske tandlæger, de sødeste assistenter og de dejligste receptionister. Alt med tanke om tandlægeskræk og dårlige minder, er for mig personligt, helt fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg var lidt nervøs på forhånd, men blev hurtigt tryg, fordi jeg mærkede, at jeg var i gode hænder hos tandlæge Rie, (Colosseum Tandlægerne i Herlev) Behandlingen var smertefri og behagelig, hvilke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tak for en meget professional, præcis og rolig behandling af tandoperation. Tina og Pernille er sublime i deres intense samarbejde om patienten som gør mig helt rolig og tillidsfuld til deres udførels... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Herlev Bygade 30, 1. sal, 2730, Herlev, Storkøbenhavn, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Altid tilfreds med deres arbejde. Kan kun anbefale dem

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Det var atter min tandlæge Mille, der udførte et meget fint arbejde, kendetegnet ved en velfunderet faglig kompetence og dømmekraft.
Jeg ved, at når Mille siger, det nok vil være godt på denne eller hin måde, skænker jeg det ikke en yderligere tanke. Jeg ved, at så er det optimalt.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Jeg har været hos specialtandlæge Andreas Simonsen i dag.
Utrolig dygtig og behagelig tandlæge som I har hentet fra Århus.
Kan kun anbefales.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Kommer ind til tiden. Får gode forklaringer undervejs. Venligt og kompetent personale.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Jeg fik udskiftet plastfyldninger i to kindtænder, og hele forløbet fra start til slut var positivt. Stort fokus på at jeg var smertedækket og at jeg havde det OK hele vejen igennem.
Stor ros til Mille og June :-)

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
De er altid imødekommende og venlige at tale med .
Man bliver tryg når man skal til tandlægen.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Helt igennem professionel behandling, blev taget godt hånd om fra start til slut

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Tillidsvækkende og professionel behandling hos Maria og Anja. Naturlig venlighed og engagement også vigtigt.
Jeg er meget glad for resultatet af seneste behandling.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Jeg har været deroppe et par år som kunde. Og har været godt tilfreds. Finder ud af at min tandlæge er stoppet. Pludselig får jeg af vide at jeg har pæne tænder men skal have skiftet alt mit sølv ellers sprækker mine tænder, jeg skal oven i det have lavet et hul samt bideskinde. Prisen for hullet og 4 sølvplumper der skal skiftes er over 10.000 kr.
jeg er mildest talt i chok og ringer derop for at aflyse fremtidig tjek.
En 15. Dages tid efter ringer klinikken mig op igen for at give mig rabat på prisen. Hvilket virker utroværdigt og uprofessionelt. Fordi så mistænker man jo for at der reelt ikke er noget, men at i blot skal hive penge ind.
Jeg går til en anden tandlæge for second opinion. Og her får jeg af vide at jeg intet hul har og det er korrekt at udskifte sølvet, men at der sagtens kan gå 15-20 år endnu.
Jeg føler virkelig ikke jeg kan stole på jeres ekspertise.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Min tandlæge Mille Svane er yderst kompetent og med fokus på en behagelig og yderst kvalitativ behandling med fokus på hvad der er behov for og er yderst grundig og med en ro, der gør at behandlingen kan foregå uden feks bedøvelse samt at man bliver informeret, så man kan forbygge inden Karius og Baktus tager over ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Nogle af deres receptionister burde virkelig arbejde med deres attitude og kundefærdigheder. Jeg ringede for at bestille en tid til undersøgelse, rens og røntgen. Oplyste dem om at jeg på nogle af mine tænder har facader som jeg har fået lavet i udlandet. Fik straks at vide at “normalt rører de ikke noget der er lavet i udlandet og det vil de fleste andre danske tandlæger i øvrigt heller ikke.” Nå. Jeg havde næsten lyst til at sige at jeg nu nok tror jeg kan finde en anden klinik der vil have mine penge og have mig som kunde, hvis det er sådan et problem. Jeg er trods alt kun 24 år og har et helt udemærket tandsæt. Selve tandlægen virkede flink, dog blev jeg b.l.a spurgt om hvor meget jeg havde betalt for min behandling i udlandet, hvilket jeg havde lidt svært ved at se relevansen i. Da jeg skulle betale ved receptionisten virkede hun lidt småirriteret over jeg høfligt spurgte ind til prisen da det blev mere end hvad jeg havde forventet. Alt i alt en ok oplevelse men nok ikke en klinik jeg ville anbefale til andre.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Megan Petersen, som altid giver bedste behandling og service, er bare fantastisk. I må aldrig give slip på hende 😊.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Marie, min nye tandlæge er grundig, giver tid, er effektiv. Super dygtig håndværker. Meget elegant i sit arbejde. Passer rigtig godt på mig og mine tænder.
Kh
Esben

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Colosseumtandlægerne er en god klinik med dygtige, søde og forstående tandlæger og klinikfolk, der virkelig har hjulpet mig med både min tandlægeskræk og mine tænder.
Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Har normalt skræk for at gå til tandlægen, men de var nu meget flinke, og gav en god og nem forklaring på hvad og hvorfor de gjorde og hvad der skulle gøres.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
God og forstående behandling og der tages godt hånd om en med tandlægeskræk

Super gode og professionelle😃
Altid god information og behandling fra man kommer til man går.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Herlev
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.