Reakcja na opinię
Både tandlæge og assistent var utroligt behagelige og dybt professionelle, det er altid en rar og tryg oplevelse hos dem. Det er lige før jeg oprigtigt glæder mig til besøget hver gang. 😊 Dernæst er... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Borupvang 2B, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Dania
Odpowiada na 65% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Det var hele oplevelsen, fra jeg kom ind ad døren, eftersyn, røntgen, vejledning, betaling og efterfølgende fremsendt e overslag mv.. Jeg har selv arbejdet i servicefag og der var bare super service hele vejen igennem.
Tak for det.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Sascha er yderst kompetent, pædagogisk og SÅ venlig og imødekommende. Jeg har fuld tillid til hende.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
God,tryg og proffessionel behandling som altid.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Colluseum tandlægerne i Ballerup. Jeg har ingen klager. Personalet behandler mig altid sødt og omsorgsfuldt. Jeg oplever høj kompetence og tydelig kommunikation. Jeg kan virkelig anbefale denne tandlægeklinik.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Det var bare en god og forstående tilgang til behandlingen og oplevelsen for mig som patient

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Disse svar er på min mors vegne. Hun blev, jeg blev behandlet så stille og roligt. Min mor var bange, jeg fik lov, at stå og holde hende i hånden. Tandplejeren/tandlægen burde få et 10 tal for sin pædagogiske måde, at fortælle og udføre på. I var alle søde og gjorde os trygge. God oplevelse.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
God og professionel behandling af tandlæge og assistent. Og god service i receptionen.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Tandplejer/læge og assistent var utroligt flinke, og informerede godt om en forsinkelse samt hvor lang tid denne ville tage. Rigtig god kommunikation og dygtigt personale som jeg vil sige stor tak til. Også rart med en lille goodiebag som undskyldning for forsinkelsen - fed detalje!

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Smertefulde tandlægeoplevelser igennem mit liv, har kun pustet ekstra liv til min tandlægeskræk. Men hos Collosseum tager de sig tid til mig, forklarer, og er meget opmærksom på at gøre behandlingen så blid so m muligt.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
De var venlige, omsorgsfulde og jeg fik god forklaring af behandlingen. Godt sug, så jeg ikke følte for meget væske i munden. Ingen uudholdelige smerter (undgår for det meste bedøvelse), og dygtig tandlæge.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Jeg føler mig altid tryg hos Sasha, hun er empatisk, grundig og tydelig og det er rart når man lider af en smule tandlægeskræk🤗

receptionen ydede høj service
behandler var god og informativ undervejs

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Det var første gang jeg var hos Colosseum Tandlægerne. Jeg blev mødt med venlighed og omsorg. En rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Jeg har netop skiftet til Colosseum i Ballerup, og har været der en enkelt gang.
En meget positiv oplevelse, hvor jeg blev mødt af et glad og smilende personale i receptionen, samt en meget omsorgsfuld tandlæge.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Dernæst er de begge utroligt gode til at fortælle hvad de gør, hvornår og hvorfor - og inddrager en i beslutningsfasen. Det er meget værdsat!

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Er så glad for mit tandlæge skift til jer. Min tandlæge er så søde, omsorgsfuld og meget dygtig.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Caroline og hendes klinikdame er bare super behagelige at være patient hos 💪

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Har fået lavet en bideskinne og fikset et hul indenfor en måneds tid, og begge oplevelser var utrolig gode. Jeg var hos Sascha, der gav sig god til til at lytte og forklare, og da jeg var nervøs under bedøvelsen ifbm med at få lavet hullet i tanden, var både hende og klinikassistenten søde og beroligende. Prisen endte endda med at være billigere end tidligere overslag. Receptionisten var også venlig, og kommunikationen med klinikken har været virkelig god. Jeg var nødsaget til at finde en ny tandlæge i forbindelse med flytning, og jeg er utroligt glad for, at jeg valgte netop denne afdeling i Ballerup.

Odpowiedź od Colosseum Tandlægerne - Ballerup
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.