Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Per toeval liep ik naar binnen terwijl ik al een tijd op zoek was naar de juiste stof. Eigenlijk was het meteen raak en vond ik precies wat ik zocht. Ze zijn ook helemaal naar Amersfoort gekomen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldige service , vak bekwaam, goed advies. Na een waterschade moest er nieuwe vloerbedekking gelegd worden op de zolder, overloop en 2 halletjes. Dennis bij ons thuis gekomen om te meten en ad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Advies en uitvoering van byzonder hoog niveau. Na forse waterschade in ons appartement heeft Piet ons geadviseerd wat en hoe te laten behangen en voorbereiden. Nieuw pvc click laminaat uitgezocht e... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Dekoracje i architektura wnętrz
  5. Materiały podłogowe
  6. Sklep z tapetami

Napisane przez firmę

Vloerbedekking, Binnen Zonwering & Gordijnen en Behang in Amsterdam? Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting zit al jaren gevestigd in Amsterdam-Osdorp, en zijn de interieurspecialist op het gebied van de woning en kleinere bedrijfsinrichtingen voor Amsterdam en Omstreken. De producten worden altijd op maat gemaakt en gemonteerd of gelegd. Ook komen wij deze kosteloos bij u thuis inmeten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Vakwerk

Depi Scheltinga heeft onze 3 trappen prachtig gestoffeerd op de 'ouderwetse' manier met halfronde latten op de kopse kant. Het ziet eruit als een trap in een theater, heel rijk. Dat na jaren met zichtbare snijkanten. Een groot verschil! In de winkel zijn we fijn geholpen door Dennis.

16 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Per toeval liep ik naar binnen terwijl…

Ze zijn ook helemaal naar Amersfoort gekomen om alles op te meten en later om het op te hangen. Echt super fijne service en alles hangt perfect.

Ik ben er heel blij mee en kan deze winkel zeker aanraden.

13 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Dennis geeft eerlijk en goed advies en…

Dennis geeft eerlijk en goed advies en een uitstekende service. Hij was zelfs in de vroege uurtjes van kerstavond nog bezig bij ons om alles af te maken. Deze passie voor zijn werk is voorbeeldig. Hij heeft een fantastisch assortiment wat maakt dat iedereen moet kunnen slagen bij Depi Scheltinga. Een echte aanrader!

24 grudnia 2025

Geweldige service

Geweldige service , vak bekwaam, goed advies.
Dennis bij ons thuis gekomen om te meten en advies.
Stalen vloerbedekking bij zich veel keus. Uitgezocht en binnen een dag de offerte voor de verzekering. Goedgekeurd waarna Dennis de vloerbedekking is komen leggen. Zeer vakkundig en erg mooi gelegd.
Nogmaals super netjes en snel.
Bedankt Ben en Ab

20 sierpnia 2025

Klantvriendelijk vakwerk

Klantvriendelijk vakwerk! Mooi behang- en schilderwerk gedaan, prachtige gordijnen opgehangen en laminaatvloer gelegd. Dit alles tijdens onze vakantie! We kunnen Dennis alles vragen, niets is hem teveel! Superblij met het resultaat, complimenten!

24 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Ook deze keer weer heel tevreden

Ook deze keer weer heel tevreden over Colors@Home Depi Scheltinga. Deze keer voor stucwerk, schilderen, behangen en raambekleding van heel appartement. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en de advisering was duidelijk en eerlijk. Dennis stuurde alles en iedereen goed aan en hield de planning in de gaten, waarbij steeds helder met mij werd gecommuniceerd. Goede service en 'nazorg'. Aanrader!

16 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Een groot compliment voor Depi…

Een groot compliment voor Depi Scheltinga!
Deskundig en uitgebreid advies in de winkel, waarbij de keuze van de klant wordt gerespecteerd. Er wordt niets onnodig aangeprezen.
De pvc/vinyl vloer is vakkundig en met zorg gelegd. De overgordijnen/vitrage/lamellen hangen perfect.
Andermans eigendommen worden met achting behandeld. Een klein verzoek wordt direct ingewilligd.

Kortom: de klant staat centraal bij Depi Scheltinga, met goed nemen Piet en Dennis geen genoegen: het moet perfect zijn!
Niets dan lof voor deze hardwerkende ondernemers.

17 lutego 2025

Beste Erna,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Heel veel woonplezier met de nieuwe inrichting.

Vriendelijke groet,

Piet en Dennis.

Oceniono na 5 z 5

In de winkel werd ik vriendelijk…

In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en er werd met mij meegedacht. In een maand tijd is mijn hele slaapkamer veranderd in een prachtige ruimte waar ik nu dagelijks van kan genieten. Ik ben blij met mijn keuze voor Depi Scheltinga. Dank jullie wel voor de service.

2 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Fijn bedrijf,mooie spullen en service met een glimlach

Zeer ervaren mensen,adviseren je goed,leveren kwalitatief goed werk af,en de koffie staat altijd klaar. En de service is ook goed,als er iets is komen ze het snel verhelpen bij je thuis. Ben al jaren trouwe klant en binnenkort gaan we bij hun voor horren kijken. Wil je kwaliteit,service en een vriendelijk gezicht,dan raad ik dit bedrijf zeker aan..je wordt niet teleurgesteld.

26 kwietnia 2024

Top winkel!

Ben zeer tevreden over deze speciaalzaak:
Dennis en Piet zijn zeer ervaren en nemen ruim de tijd om je te adviseren en met je mee te denken….Ze zijn vriendelijk, punctueel en leveren kwaliteit…
Afgelopen maandag heeft Dennis bij ons tapijt gelegd en we zijn zeer tevreden over het resultaat! Ook het feit hij zei we altijd kunnen bellen als er iets met het tapijt is, vond ik een fijne gedachte…
Volgende keer gaan we zeker weer naar deze zaak!

11 marca 2024

Beste Marianne,
Het doet ons goed dat je zo tevreden bent vanaf het moment van aanschaf tot het moment van installatie. Uiteraard doen wij ons uiterste best voor een ieder op onze eigen authentieke persoonlijke wijze. Dat is waar wij om bekend staan. Veel plezier van jullie keuze.

Oceniono na 5 z 5

Goed advies en een prachtig resultaat

Enige tijd geleden lieten we ons in de winkel op Tussenmeer adviseren over raambekleding. Omdat onze woonkamer bijna 360 cm hoog is moest er goed worden nagedacht wat er mogelijk was. Dennis nam uitgebreid de tijd voor ons en gezamenlijk kwamen we uit op horizontale lamellen (Luxaflex) en vitrage. Toen e.e.a. klaar was werd alles in één ochtend gemonteerd. Op een paar kleine dingetjes na waren we erg tevreden en blij met het mooie resultaat. Dennis en Piet zijn daarna nog een keer langs gekomen om alles helemaal perfect te krijgen. Dik tevreden dus!

5 lutego 2024

Beste familie Piets,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Leuk dat u zo tevreden bent over de producten en de wijze van oplossen om de probleempjes perfect te krijgen.
Veel plezier van uw aankoop!

volledige renovatie appartement

Na 25 jr. een volledige renovatie van ons appartement. Dat betekent zoeken naar een stukadoor, schilder, behanger, vloerenlegger! Eerst naar Depi Scheltinga: topkwaliteit vloeren, behang en gordijnen én ze coördineren ook nog alle werkzaamheden. We waren niet op zoek naar een koopje, we kregen ruim binnen de geplande tijd, geweldige service en perfecte uitvoering van onze wensen!

4 października 2023

Topervaring!

Afgelopen weken is ons trappenhuis volledig geschilderd en is er marmoleum gelegd door Piet en Dennis. Secuur, vakbekwaamheid en meedenken en klantvriendelijkheid zijn hun sleutelwoorden.
Reuze bedankt, we zijn enorm blij met het resultaat en bevelen jullie voor meer dan 100% aan!

26 kwietnia 2023

Karin en Rene,
Leuk te weten dat jullie zo tevreden zijn, en wensen jullie veel woon plezier in de nieuw opgeknapte woonruimte. Veel succes, en bedankt!

Oceniono na 5 z 5

Vakkundig en met veel aandacht voor de…

Vakkundig en met veel aandacht voor de klant. De persoonlijk aandacht in de winkel laat zien dat er voordelen zijn bij een gewone winkel tegenover de webwinkel. We mochten bv een aantal coupons mee naar huis nemen om de stof en kleur in onze woonkamer te zien. Professionele zorg bij het meten en ophangen van de gordijnen. Echt een aanrader.

2 marca 2023

Odpowiedź od Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting

Hartelijk dank voor uw reactie!
Wij doen ons uiterste best om het mooiste resultaat te behalen. Veel plezier met uw mooie gordijnen!

Oceniono na 5 z 5

Kwaliteit, een ruim assortiment, service én vakmanschap

Waar vind je dat nog?
Nou - bij Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting – Tussenmeer, Amsterdam.
We hebben vloerbedekking, marmoleum, vitrages en overgordijnen bij hen gekocht en alles is volledig naar wens.
De oude vloerbedekking hebben zij verwijderd én afgevoerd en ook het verplaatsen van allerlei meubels – geen enkel probleem!
Vloerbedekking en marmoleum zijn perfect gelegd en de gordijnen hangen keurig en zijn goed op maat.
Piet & Dennis – Dank jullie wel!
Eddy & Wil

5 grudnia 2022

Eddy en Wil,
Leuk dat jullie zo tevreden zijn over ons. Wij streven altijd naar perfectie en krijgen daar blijde klanten voor terug. Zo werkt dat over het algemeen. Bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid, en gezelligheid!
Veel plezier van jullie aankoop, en heel veel sterkte voor beide in deze voor jullie moeilijke periode.

Oceniono na 5 z 5

Een hele mooie PVC laminaat vloer

Een mooie pvc laminaatvloer uitgezocht bij Piet en Dennis, Piet kwam s’avonds naar Purmerend om de vloer op te meten.
Daarna is Piet een aantal dagen bezig geweest met als resultaat een prachtige vloer met een super mooie afwerking echte vakmannen. Dus als u zeker wil zijn van vakwerk dan is Depi Scheltinga Color Ad Home, op het Tussenmeer in Amsterdam zeker het juiste adres. Nelleke

21 października 2022
Oceniono na 5 z 5

1 september was plotseling de datum dat…

1 september was plotseling de datum dat mijn moeder kon verhuizen naar een groepswoning van Jatopa.
Wat fijn dat Dennis van Depi Scheltinga ons zo goed en snel heeft geholpen aan een mooie vloer voor de kamer. Het laminaat ligt er prachtig bij! Nu in afwachting van de gordijnen, tot nu toe zeer tevreden met het ‘ontzorgen’ van Dennis.

8 września 2022

Odpowiedź od Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting

Geachte mevr. Vlasman, bedankt voor de top review en fijn dat u zo tevreden bent.Hierbij wensen we uw moeder veel woonplezier.

Droom gordijnen

Vandaag kwam Vakman Piet, de prachtige,paars,Velours gordijnen ophangen.
De gordijnen zijn heerlijk zacht,mooi van kleur en een luxe uitstraling. Hjj heeft perfecte rails en gordijnen opgehangen en ook keurige service, oude gordijnen en oude rails meegenomen, geen troep achterlaten. Het is een lieve vakman, doet zijn werk met zijn hart, een echte AANRADER!!!

4 października 2022

Odpowiedź od Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting

Desiree, wat leuk dat je zo over ons en de gordijnen te spreken bent. Veel slaapplezier met deze verduisterende gordijnen.
C@H Depi Scheltinga Woninginrichting

Oceniono na 5 z 5

Prachtig tapijt op onze trappen laten…

Prachtig tapijt op onze trappen laten plaatsen. Eerder al novilon op ons bedrijf laten plaatsen. Piet is echt een vakman en zeer vertrouwd om in huis te hebben.

6 września 2022

Beste Nina,
Leuk dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en vakmanschap. Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld dat een opdracht een prachtig en vakkundig eind resultaat moet zijn. Ons motto luidt dan ook: Lever het werk af, zoals het bij je thuis ook moet zijn!

Veel plezier met de nieuwe stoffering.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej