UNDER KONKURS
Bestilte en vare og kørte til butikken til afhentning men ingen i butikken ved gentagne besøg.
Ved opslag på cvr i dag kan jeg se virksomheden er under konkurs.
Hold jer væk
UNDER KONKURS
Ved opslag på cvr i dag kan jeg se virksomheden er under konkurs.
Hold jer væk
Helt klart ikke noget man kan anbefale. Købte noget for 15 dage siden - de svarer ikke på mail eller tager telefonen. Tror jeg sammenlagt har siddet i kø i 4 timer sammenlagt. Kronisk bare nr. 1 i køen - tror seriøst ikke der er nogen der tager telefonen...
Super god service i butikken.
God snak og vejledning i hvad man burde bruge.
Har fået maling fra ColorConnect. Første gang svarede firmaet ikke på hvornår jeg kunne forvente mine varer. Sjov nok var de ved at blive sendt, da jeg annullerede min ordre. Dette burde have været en advarsel, men jeg prøvede igen at bestille hos Colorconnect. Der kom mine varer( som de jo havde på lager denne gang) ret hurtigt efter bestillingen. Nu har jeg en reklamation, som de har modtaget ultimo august. Jeg rykker for svar adskillige gange på mail, men får intet svar! Når man ringer, står man i kø som nummer 1 i hele og halve timer- uden resultat. Dette gælder også for i dag primo november!!! Så min anbefalinger er: køb intet hos dem, der er slet ingen kundeservice i det firma
Altid super servis og de er altid gode for en snak over en kop kaffe. Også rigtig gode priser gør at jeg tit kommer forbi