Jeg skulle oprette en afbetalings ordning via e-mail, men blev derfor afvist og henvist til et tlf nr hvor jeg får Tristan i røret. Han lader mig snakke ud før overhovedet at have modtaget mit cpr num... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kontaktede Collectia på vegne en tante og blev mødt af stor venlighed og forståelse fra sagsbehandlerens side. Stor tak til Vickie!! Når det ikke kan blive til mere end 3 stjerner, skyldes det vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- info@collectia.dk
- collectia.dk
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Super behagelig behjælpelig service.
Super behagelig behjælpelig service.
Stor Ros til Silas, for tålmodigheden og indforståelsen. mvh Thomas
Inkasso
Jeg fik et brev om at min regning var kommet over til inkasso og collectia skulle opkræve et beløb. Et brev jeg havde misforstået fra sundhedsforsikring som endte med at komme i inkasso. Ringede til collectia og fik den bedste hjælp man kunne få. Snakke med en fantastisk sød medarbejder og hun hjalp mig på den bedste måde man kunne ønske sig. Tusind tak for hjælpen.
Collectia inddriver fra blandt andet…
Collectia inddriver fra blandt andet YouSee! Collectia har ved flere lejligheder ikke overholdt inkassolovens inkassovarsel. Deres kundeservice er total inkompetent og burde fyres da de ikke kender noget til reglerne om inkassovarsel. Politi anmeld disse bedrager og fuskere så man kan fratage dem deres licens..De har fortsat ikke svaret på mine henvendelser
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Svare ikke på spørgsmål. sender brev til forkert person. Sender brev med frister der er udløbet før brevet kommer frem. Sender urigtige oprkvninger.

Odpowiedź od Collectia
Manglende overholdelse af normal rykker- og varslingsprocesm det…
Det her handler ikke kun om det oprindelige krav, men i høj grad også om måden Collectia driver deres forretning på.
Jeg bliver først gjort opmærksom på et påstået udestående, da sagen allerede er sendt til inkasso. Der har ikke været nogen forudgående rykker, faktura eller reel varsling, som jeg har haft mulighed for at reagere på.
Alligevel ligger der fra første kontakt et rykkergebyr på sagen, og det fremstår som om, der har været flere tidligere henvendelser – noget jeg aldrig har modtaget eller kan genfinde.
Det betyder i praksis, at man som modtager bliver placeret direkte i en inkassoproces uden den normale, trinvise opkrævningsproces, man må forvente i en sag mellem kunde og leverandør.
Jeg har efterfølgende gjort indsigelse og bedt om dokumentation for de påståede forudgående henvendelser, men indtil videre uden noget, der underbygger kravet.
Det efterlader et meget klart indtryk af en forretningsmodel, hvor sagen hurtigt eskaleres til inkasso med ekstra gebyrer, frem for først at sikre en dokumenteret og gennemsigtig dialog.
For mig fremstår det som en praksis, hvor den svage part i kommunikationen ikke er i fokus, og hvor gebyrer bliver en del af processen allerede fra første kontakt – uden at man reelt har haft mulighed for at reagere tidligere.
Det er ikke en måde at drive inkassoforretning på, som jeg kan have tillid til eller anbefale.

Odpowiedź od Collectia
Fup firma som laver anmeldelser ud fra…
Fup firma som laver anmeldelser ud fra ingen ting - Vi tager den gerne i rettten
Sags nr. GAP-2024-010-0509

Odpowiedź od Collectia
Jeg vil gerne lave en afdragsordning…
Jeg vil gerne lave en afdragsordning men kan ikke logge ind med mit id og i svare ikke på mail kan. Vi finde en fælles løsning inden fogedretten det har jeg ikke lyst eller råd til er på offentlig ydelse eller kan jeg afdrage direkte til Strauss Danmark

Odpowiedź od Collectia
Forsætter med forsøg på at få betaling…
Forsætter med forsøg på at få betaling for en regning der er betalt i 2002 på 1092 ,00 kr for 1 måned og opsagt samtidig ,da mente det var dyrt for 4 korte opkald fandt ud af prisen var for internet osv hvad ikke ejede noget af før i 2006 til et teleselskab /tele2 der blev lukket ned ved retten i 2006 pga omfattende svindel på kunders regning da betalte for musik udenlands fra som intet kostet tele2 men kunderne betalte for gratis musik til tele2 kan undre sig under disse forhold collectia som i dag er ejet af en kapital fond stadig forsætter hvor tele2 slap.
I forsøger ikke finde løsninger kun sende beskeder og indkalde til retten jeres svar her virker malplaceret i forhold til virkeligheden .

Venlig og forstående sagsbehandler
Når det ikke kan blive til mere end 3 stjerner, skyldes det virksomhedens politik.

Se sagen godt igennem!!!
Desværre en rigtig dårlig oplevelse med Collectia.
Jeg har ikke givet mange anmeldelser i mit liv, men det gør jeg nu - for jeg vil kraftigt opfordre alle der får opkrævninger herfra, til at se sagen nøje igennem. Hvis vi ikke havde insisterede i de sidste 7 måneder, på at vi havde betalt alle vores regninger, så var vi blevet knapt 30.000kr fattigere!!
Simpelthen ikke okay. Jeg skulle tage kontakt til et andet firma, for at sagen blev afsluttet. Firmaet kunne faktisk ikke se at vi skulle skylde dem penge og de måtte derfor ringe til Collectia og spørge hvorfor de opkrævede penge den store mængde penge fra os. Få timer efter får jeg en mail fra Collectia om at de nu har tilbagekaldt og afsluttet sagen! Ikke en eneste beklagelse, for 7 måneder med opkald, usikkerhed og falske fakturerer.

Odpowiedź od Collectia
Hvis man kunne give minus stjerner…
Hvis man kunne give minus stjerner ville dette være gjort.
Fair nok at I står for at skulle få indbetalinger - respekt for det - men at I mister indbetalingerne, levererer den ringeste kunde service til dato og har rod i jeres administration er dybt respektløs.

Meget dårlig service
Meget dårlig service. Oplevede manglende opfølgning og modstridende oplysninger. Følte mig vildledt og dårligt behandlet.
Kan ikke anbefale Collectia.

Odpowiedź od Collectia
Tjek din gæld – opgørelsen kan være forkert
Opdateret 25. marts
Tak for jeres svar.
Det er positivt, at I opfordrer til, at opgørelser gennemgås og dokumentation udleveres.
Jeg skal i den forbindelse bemærke, at problemstillinger vedrørende opgørelsesgrundlaget har været rejst tidligere, hvilket efter min opfattelse gør det endnu vigtigere at få afklaret, hvordan opgørelserne konkret er beregnet.
Kan I derfor bekræfte, om opgørelserne i disse sager er baseret på den kontraktmæssige hovedstol, eller om der i praksis anvendes et andet beregningsgrundlag?
Dette har væsentlig betydning for korrektheden af kravet og er derfor centralt for den enkelte debitor.
Original:
Jeg har haft indsigt i sager vedrørende lån inddrevet via Collectia, hvor der efter min vurdering kan være fejl i opgørelsen af gælden. Tilsvarende problemstillinger er også omtalt af eksperter i Jyllands-Posten.
Hvis du har haft et lån gennem fx Kassekreditten, Folkelånet, Minifinans eller Kvikto, kan det være en god idé at gennemgå din opgørelse og anmode om dokumentation for beregningerne.
Dette gælder også, selvom du har underskrevet en gældserklæring, da sådanne ikke nødvendigvis er gyldige, hvis grundlaget er forkert.
Det kan også være relevant at kontrollere sine skatteoplysninger og sikre sig, at eventuelle renteudgifter er korrekt indberettet, da dette kan have betydning for ens fradrag.
Det kan i øvrigt være en god idé at søge uafhængig rådgivning, fx via advokatvagten, som tilbyder gratis vejledning.

Odpowiedź od Collectia
Har modtaget en inkasso på en…
Har modtaget en inkasso på en parkeringsbøde jeg aldrig har fået. Umuligt at komme i kontakt med dem

-5 stars if possible
-5 stars if possible. If you have a case, they answer very late just to take your money.

Uprofessionelt firma
Først får man en opkrævning på 2 datoer, indgiver en indsigelse- dagen efter er datoerne bare blev ændret - useriøst og uprofessionelt firma, som man ganske enkelt ikke kan stole på.
Bjarne Schmidt Rasmussen

Odpowiedź od Collectia
Blevet ringet op et par gange nu
Blevet ringet op et par gange nu . Og så snart jeg tager røret bliver der smidt på.. så ku prøvede jeg at ringe tilbage.. og fandt ud det er jer .. +4530680541. Nummeret blokeret . Rapporteres som spam . Skylder sku ikke noget

Odpowiedź od Collectia
Virker yderst u professionel !
Virker som yderst u professionel !
jeg modtog i dag d.18 Marts et fysisk inkasso opkrævning.
1. Opkrævningen var d 3. Marts.
2. Der er ingen reference til den oprindelig regning.
3. Beløbet er i en anden valuta så ingen reference her.
4. Deres MitCollectia virker ikke.
5. Deres e-mail er meget svær at find.
(sådan en skal bare være under kontakt os)

Odpowiedź od Collectia
Lærke top service super behagelig.
Lærke top service super behagelig.
Lærke behandlede mig rigtigt godt og rettede op på min sag selv om jeg har været et sjuske Hovde så stor tak til Lærke for at være menneske og lidt ekstra

Odpowiedź od Collectia
Har gået og ventet på en arv, som har trukket i langdrag, før jeg kunne betale et skyldigt beløb.
Men Collectia har været ligeså tålmodige, som jeg har været utålmodig, og 1000🙏🏼 for det.
Overordnet en rigtig god behandling.

Odpowiedź od Collectia
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.