Odpowiedź od COINPAYMENTS- PAYMENT PROCESSOR
We are a digital asset payment gateway that enables businesses to accept crypto payments through easy-to-integrate buy-now buttons, shopping carts, checkout solutions, and a customizable API. Our tools are designed to support websites, online stores, and platforms looking to offer digital asset payment options to their customers.
Our platform focuses on flexibility and integration. Merchants can embed payment functionality directly into their existing checkout flows or use standalone payment buttons, depending on their technical needs. For developers, we provide API-based integration options that allow for custom implementations and greater control over payment handling.
We primarily serve online businesses, e-commerce merchants, and service providers seeking an alternative or complementary payment method. Our services are intended for payment processing only and do not include investment, trading, or financial advisory features.
Important notice: We do not provide investment opportunities, fund-recovery services, or unsolicited financial contact of any kind. Any reviews, messages, or comments claiming otherwise are not associated with our company and should be considered fraudulent.
We encourage users to review our official documentation and support resources to better understand our products and to contact our verified support channels with any questions.
Kanada
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Odpowiedź od COINPAYMENTS- PAYMENT PROCESSOR
Kolejna firma która uprawia oszustwo !!!!
poniżej treść korespondencji ;
To jest automatyczna odpowiedź od naszego bota pomocy technicznej ***
RE: Identyfikator płatności: CPFI6PNB0IGMMPODEXBS4P9RVL: Podałeś
nam transakcję, która nie otrzymała żadnych środków i której limit czasu został przekroczony. Ponieważ nie zostały wysłane żadne środki, zwrot nie jest należny lub jeśli środki zostały otrzymane po upływie limitu czasu, a zwrot był dostępny, już o nie ubiegałeś się. Jeśli chcesz dokonać zakupu u sprzedawcy, musisz dokonać zakupu ponownie, korzystając ze strony internetowej sprzedawcy. Upewnij się, że przeczytałeś wszystkie powiadomienia e-mail z naszego systemu, ponieważ informują Cię one o każdym kroku transakcji.
Jest jednak kilka wyjątków:
Dokładnie sprawdź swoje numery transakcji i adresy płatności, częstym błędem jest tworzenie dwóch transakcji. Płacisz za jedno, a nie za drugie. Sprawdź identyfikatory transakcji na adresy płatności, na które wysłałeś.
Jeśli wysyłasz swoje monety z giełdy, być może nie wysłali jeszcze środków. Sprawdź więc w swojej giełdzie, czy została przetworzona; jeśli tak, możesz dostarczyć nam txid blockchain i możemy go szukać, o ile został wysłany do naszych portfeli.
Jeśli Twoje monety nie zostały jeszcze potwierdzone (np. jeśli nie zapłaciłeś/aś żadnej/wystarczającej opłaty TX), nadal powinieneś otrzymać automatyczną wiadomość e-mail po ich potwierdzeniu. Jeśli nie otrzymałeś wiadomości e-mail 8 godzin po otrzymaniu monet, potwierdź, że możesz odpowiedzieć na ten bilet, podając adres zwrotu, a my możemy je do Ciebie odesłać.
Innym byłoby to, że jeśli wysyłasz z portfela, który nie jest zsynchronizowany, będziesz musiał poczekać, aż klient nadrobi zaległości i wyśle płatność. Jeśli zostanie wysłana, możesz również dostarczyć nam txid, a my możemy się tym zająć, o ile zostanie wysłany do naszych portfeli.
*** Jeśli nie w pełni odpowiedziałem na twoje pytanie, po prostu odpowiedz na ten bilet, a człowiek to zobaczy. ***
Niestety otrzymana kwota jest zbyt mała, aby ją zwrócić, ponieważ opłata za wysłanie monety do Ciebie byłaby wyższa niż kwota zwrotu. Upewnij się, że przeczytałeś sekcję Małe zwroty w naszej Umowie użytkownika. Jeśli jednak skontaktujesz się ze sprzedawcą i uzyskasz jego zgodę, możemy go ponownie otworzyć i pozwolić na zakończenie. Jeśli się zgodzą, mogą ponownie otworzyć płatność na swoim pulpicie nawigacyjnym CoinPayments lub po prostu otworzyć u nas zgłoszenie do pomocy technicznej i dać nam znać.
Nie wysłali żadnego email o możliwości zwrotu środków . podsumowanie nie polecam pośrednictwa tej firmy