Vanaf het eerste contact met Femke, tijdens de waardebepaling van onze woning, hadden we meteen een positief en betrouwbaar gevoel. De communicatie verliep gedurende het hele verkoopproces steeds vlo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We zijn zeer tevreden over ons ervaring met Coga Vastgoed. Het team “Mevr. Femke” was professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar voor vragen. Alles verliep vlot en duidelijk van begin tot einde.... Zobacz więcej
vlotte correcte begeleiding vanaf het moment van de schatting tot de uiteindelijke verkoop. Steeds degelijk op de hoogte gehouden van het verloop van het moment dat ons pand te koop werd aangeboden t... Zobacz więcej
Vlotte en correcte werkwijze bij Coga met kennis van zaken. Zeer goed en vriendelijk contact met Sabrina en Martine. Steeds bereid om ook telefonische vragen te beantwoorden. Reeds tweede maal dat ik... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Konsultant ds. nieruchomości
- Rzeczoznawca ds. wyceny nieruchomości
- Agencja nieruchomości
- Pośrednik w obrocie nieruchomościami
Napisane przez firmę
Coga is regionaal verankerd, een lokale makelaar met een werkgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Door die focus sinds 1985 kunnen we nu steunen op een enorme marktkennis en tonnen ervaring. Wij werken enkel met gediplomeerde makelaars die u van A tot Z ontzorgen doorheen uw vastgoedtransactie. Onze grote database zorgt onmiddellijk voor potentiële kandidaten, die professioneel worden opgevolgd en waarbij onze in house juridische dienst alle documenten voor haar rekening neemt. Misschien nog het belangrijkste, wij doen graag wat we doen, wij leven vastgoed!
Dane kontaktowe
Eikenlei 2, 2960, St.-Job-in-'t-Goor, Belgia
- 03 636 47 47
- info@coga.be
- coga.be
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Top kantoor, top begeleiding
Vriendelijk, begeleiden je van begin tot einde van de aankoop en verkoop van je pand, zorgen voor alle nodige attesten en documenten,had er onmiddellijk vertrouwen bij, top kantoor
Snelle respons
Snelle respons, professioneel. Alle afspreken werden nagekomen. Zeer volledig
Zeer correcte afhandeling
Zeer correcte afhandeling en ze denken mee als er eventueel onverwachte problemen opduiken.Je staat er niet alleen voor.
Heel goede ervaring met Coga
Heel goede ervaring met Coga! Super vriendelijk en hulpzaam!
Coga = zorgen voor hun klanten
Coga neemt veel uit handen bij het verhuren van een appartement of huis. Ze zorgen ervoor dat alles in orde is qua documenten, plaatsbeschrijving, enz.
Prima service!
professionele aanpak en aandacht voor…
professionele aanpak en aandacht voor details,
goede feedback en grondige kennis van de markt maar ook van de reglementering ed
zeer bereidwillig en communicatief
Altijd een correcte administratieve…
Altijd een correcte administratieve afhandeling van het dossier.
Aangenaam en behulpzaam
Zeer aangename samenwerking en zeer behulpzaam. De dingen dat ik nodig had of ook nog niet aan gedacht had werden snel aangeleverd en professioneel behandeld door Femke. De informatie over het huis kreeg ik snel en uitgebreid. Mijn aankoop werd hierdoor een pak gemakkelijker en aangenamer.
Dankuwel Femke en Coga.
Makelaarskantoor met vakkennis
Heel goede informatie gehad en goede werking van makelaarskantoor met mensen met vakkennis.
Zeer tevreden van coga en van Mauro!
geweldige service
Top, geweldige service.
Een zeer vriendelijke en bekwame vastgoedmakelaar.
Correcte en nauwgezette opvolging
Correcte en nauwgezette opvolging. Snelle reactie op gestelde vragen.
We zijn goed begeleid geworden en…
We zijn goed begeleid geworden en duidelijke uitleg gekregen,we hopen dat de afloop ook positief zal verlopen.Heel vriendelijk en correct.
Wij zijn zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van het huis. De makelaar Femke gaat recht op haar doel af en bereikt al onze verwachtingen. Echt TOP.
Zeer persoonlijke opvolging!
Droomhuis is nu waarheid!
Zeer behulpzaam agent, altijd klaar om bij eender welke vraag de nodige antwoorden te vinden. Ook zeer flexibel met inplannen van bijkomende afspraken!
Hartelijk dank Lieven en COGA team! ons droomhuisje is nu van ons dankzij al jullie begeleiding en hulp!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.