Het kost een beetje en er wordt in het begin erg veel info gevraagd, bijna tot vervelens toe. Tussentijds regelmatig updates ontvangen en over het algemeen fijn contact met diverse medewerkers. Binnen... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Om te beginnen was het de beste keuze dat ik kon maken om Codevrij voor hulp te vragen . Ik zat in een vervelend situatie dat ik nergens terecht kon om een auto te leasen of geld lenen voor invester... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ze hebben supper werk geleverd al mijn notering zijn weg eindelijk een verder met me leven waar het 8 jaar geleden op pauze is gezet . Supper bedankt en mensen twijfel niet ik zeg doe het als je de fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat ben ik blij dat ik Coderingvrij gekozen heb om mijn negatieve Bkr on de de loep te nemen. Vanaf het eerste contact merkt je dat je gehoord wordt. Zijn eerlijk tegen je en draaien niet om d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O CoderingVrij
Napisane przez firmę
CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.
Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?
Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?
Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren
Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen
Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.
Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?
- Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
- Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
- Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
- Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Dane kontaktowe
Innovatiepark 3A, 4906AA, Oosterhout, Holandia
- 088 - 426 3737
- info@coderingvrij.nl
- coderingvrij.nl

Doe nu de haalbaarheidscheck!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od CoderingVrij
Door mijn expartner heb ik een…
Door mijn expartner heb ik een negatieve bkr registratie gehad en toen heb ik codering vrij gevonden op google en
Heb ik ze gesproken ze zeiden binnen 1 maand ongeveer krijg je het antwoord ik heb binnen 1 week telefoontje gehad met dat mijn bkr was verwijderd ik geloofde mijn oren niet ben zo blij en dankbaar aan codering vrij

Odpowiedź od CoderingVrij
Goeie ervaring met EVR melding heel…
Goeie ervaring met EVR melding heel goed geholpen! Zeker een aanrader om ook met zulke meldingen bij coderingvrij aan te melden.

Aanvraag Hypotheek
voor het aanvragen van mijn hypotheek heb ik een schone BKR nodig. Ik wist niet eens dat ik een melding had. dit kwam pas naar boven tijdens de aanvraag.
Ik kwam in contact mer coderingvrij en zij hebben een spoed aanvraag van mij in behandeling genomen. Met een uiterst goede onderbouwing hebben zij het verzoek ingediend en binnen twee weken was ik mijn registratie af.
contact verliep altijd netjes en professioneel, ik belde tussendoor wel eens voor een update en werd altijd netjes te woord gestaan.
Ik ben erg content

Odpowiedź od CoderingVrij
Omdat ik goed en snel ben geholpen met aandacht voor mijn persoonlijke situatie.
Omdat ik goed en snel ben geholpen met een persoonlijke aanpak.
Dit is geen paarse krokodil !
Zij doen wat ze beloven.

En door
Weliswaar heb ik gekozen voor in 1 keer € 1.350 af te tikken, maar dan gaat coderingsvrij ook onmiddellijk en kordaat aan de slag.
Binnen 4 weken was mijn registratie verdwenen.
Hou er wel rekening mee dat je zelf veel informatie moet aanleveren richting coderingsvrij.

Odpowiedź od CoderingVrij
Snelle oplossing om van je BKR registratie af te komen
Na een negative melding om een lening af te sluiten heb ik coderingvrij benaderd om dit voor mij op te lossen. Na contact en de juiste gegevens hebben opgestuurd is mijn BKR registratie binnen 3 weken verwijderen en kan ik nu verder met mijn plannen. Erg fijn dat dit zo snel hersteld kon worden. Een aanrader!

Super geholpen
Ze hebben ons heel goed geholpen via de email maar ook telefonisch.
Wij zijn nu code vrij en kunnen nu verder.
Bedankt CoderingVrij.

Super snel opgelist
Deze bedrijf coderingvrij heeft mijn bkr hooge uit binnen 2 manden mijn bkr verwijder waar jaren lang mee rond liep.en nu kan ik endelijk goede hypotheek aansluiten met laage rente dank zij de corderingvrij. Super dikke 10 voor deze mensen.

Top ervaring
Top ervaring, het is zeker een aanrader.
Je hoeft alleen de 1ste stap te doen door hun te bellen. En binnen een paar weken is het opgelost.
Ik heb geen spijt van, blij dat ik deze stap hebt genomen!

Odpowiedź od CoderingVrij
Goede en snelle afhandeling en werd…
Goede en snelle afhandeling en werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Ze zijn snel
Ze zijn snel, duidelijk en hebben in 4 weken 3 coderingen eraf gekregen. Binnen afgesproken tijd van 5 weken.
Erg fijn dat het is gelukt.

Odpowiedź od CoderingVrij
Na vele pogingen bij Codering vrij…
Na vele pogingen bij Codering vrij terecht gekomen. Heel fijn en open gesprek gehad waarbij ze ook echt je kansen inschatten en dan pas met je in zee gaan. Na een drie weken was daar eindelijk het verlossende telefoontje, de BKR is eraf! We hebben het contact als zeer professioneel en prettig ervaren en we hadden zonder Codering Vrij nooit ons droomhuis kunnen kopen. Nogmaals bedankt toppers!

Odpowiedź od CoderingVrij
Met een beetje eigen inzet zeer effectief
Communicatie verliep snel en duidelijk. Coderingvrij is makkelijk te bereiken bij vragen en je wordt niet in een wachtrij gezet.
Eigen inzet is vereist bij het aanleveren van documenten.De BKR registratie was eerder verwijderd dan de opgegeven 4 tot 6 weken.
Top ervaring!

Bkr registratie
Super goed geholpen binnen een paar weken ben ik van mijn negative bkr af. Dus ik raad dit iedereen aan.

Odpowiedź od CoderingVrij
De informatie is duidelijk voor binnen…
De informatie is duidelijk voor binnen 3 maanden had niet verwacht dat de procedure zo vlot zou verlopen. Ben zeer tevreden en de keuze die ik heb gedaan voor coderingvrij behandeling. Mijn advies voor mocht je de stappen nemen voor een coderingvrij van bkr zou het doen.

Doświadczenie Trustpilot