Banner for CoderingVrij

CoderingVrij Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het kost een beetje en er wordt in het begin erg veel info gevraagd, bijna tot vervelens toe. Tussentijds regelmatig updates ontvangen en over het algemeen fijn contact met diverse medewerkers. Binnen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Om te beginnen was het de beste keuze dat ik kon maken om Codevrij voor hulp te vragen . Ik zat in een vervelend situatie dat ik nergens terecht kon om een auto te leasen of geld lenen voor invester... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ze hebben supper werk geleverd al mijn notering zijn weg eindelijk een verder met me leven waar het 8 jaar geleden op pauze is gezet . Supper bedankt en mensen twijfel niet ik zeg doe het als je de fi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat ben ik blij dat ik Coderingvrij gekozen heb om mijn negatieve Bkr on de de loep te nemen. Vanaf het eerste contact merkt je dat je gehoord wordt. Zijn eerlijk tegen je en draaien niet om d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Alternatywne usługi finansowe

O CoderingVrij

Napisane przez firmę

CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.

Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?

Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?

Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren

Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen

Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.

Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?

• Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
  • Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
  • Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
  • Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Vrijblijvend adviesgesprek

Dane kontaktowe

Promotion box for CoderingVrij

Doe nu de haalbaarheidscheck!

Kan jouw BKR verwijderd worden? Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

483 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 121

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Bkr zat in de weg voor koop woning

Mijn bkr registraties zaten in de weg om een huis tekopen dankzij coderingvrij is dit opgelost en tekenen wij 29 dec bij de notaris voor onze koopwoning

Top gedaan

13 grudnia 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst.

Snel en correct

Goed overleg...vragen gerichte info..maandag ingediend...dinsdag kkaar

9 grudnia 2025

Oceniono na 5 z 5

Ze hebben mijn goed geholpen.

Ze hebben mijn goed geholpen.
Het contact was ook goed
Mijn negative nor is verwijderd bedankt voor jullie hulp

5 grudnia 2025

Bedankt voor de 5-sterren review!

Ook wij zijn blij dat wij je hierbij hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

Oceniono na 5 z 5

Maandag 17/11 opdracht gegeven.

Maandag 17/11 opdracht gegeven.
De twee dagen erna wat documenten aangeleverd.
Woensdag 19/11 heeft jurist het verzoek verstuurd.
Dinsdagochtend 2/12 kreeg ik feedback dat ING de codering zou verwijderen
Vandaag 4/12 is deze verdwenen uit het BKR

2 grudnia 2025

Geweldig

Geweldig, alles opgelost, coderingen zijn verwijderd nu kunnen wij kopen!

1 grudnia 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Oceniono na 5 z 5

De code werd snel en correct verwijderd

De code werd snel en correct verwijderd.
Het contact met de medewerkers van codering vrij was prettig en men was bereikbaar voor vragen en instructies.

27 listopada 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst!

Top bedrijf CoderingVrij

Contact met CoderingVrij gezocht, vanwege een BKR melding uit een ver verleden. Er werd gelijk actie ondernomen en kreeg de indruk dat ze vaker met de ABN-AMRO te maken hadden gehad. Binnen een kleine week was de BKR melding verwijderd. Echt top werk geleverd en zeer klant vriendelijk.

24 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Weten met vertrouwen de goede zaken te behartigen

Leveren top prestaties

Goed en eerlijk bedrijf

18 listopada 2025

Odpowiedź od CoderingVrij

Bedankt voor de 5-sterren review en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen.

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

Ben zeer goed geholpen.

Ben zeer goed geholpen.

Zeer snelle resultaten!

Top team.

20 września 2025

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling en mooie woorden!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op deze positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen!

Mensen waar erg vriendelijk en legde alles goed uit

Mensen waar erg vriendelijk en legde alles goed uit

11 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

De communicatie tussen mij en Juridisch…

De communicatie tussen mij en Juridisch Codering verliep ontzettend soepel. Alles was heel duidelijk en transparant, waardoor ik altijd precies wist waar ik aan toe was. Afspraken werden netjes nagekomen en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden met duidelijke updates. Kortom: een betrouwbare en professionele samenwerking waar ik zeer tevreden over ben!

10 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Binnen 3 weken negatieve registratie…

Binnen 3 weken negatieve registratie bij abn amro verwijderd!! Top top service!!!

5 listopada 2025

Oceniono na 4 z 5

Geholpen met verwijderen van een EVR melding

Ze hebben ons goed geholpen en ondersteund in het verwijderen van een EVR melding.

23 października 2025

Odpowiedź od CoderingVrij

Bedankt voor de 4-sterren beoordeling!

Ook wij zijn blij dat wij je hebben mogen en kunnen helpen en willen je namens het gehele team alle goeds wensen voor de toekomst!

Oceniono na 4 z 5

Codering

Precies gedaan wat nodig was wel een beetje prijzig maar dan heb je ook wat!

Odpowiedź od CoderingVrij

Bedankt voor de 4-sterren beoordeling!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening als positief hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke uitleg van het proces

Duidelijke uitleg van het proces. Ook nadat er een afwijzing was toch nogmaals moeite gedaan en met succes! Na 5 wk codering vrij!

Bedankt voor de 5-sterren review!

Wij zijn blij te lezen dat je onze dienstverlening op een positieve manier hebt ervaren en dit ook online wilt delen met anderen.

In 1 week geregeld

Zou 3 maanden duren, maar al binnen 1 week geregeld!

Bedankt voor de 5-sterren review!

Namens het gehele team willen wij je alle goeds wensen voor de toekomst!

Oceniono na 5 z 5

Het is het wachten waard

Het is het wachten waard. Vriendelijke mensen. Heeft geen week geduurd voordat ze belde met het goede nieuws. Raad het zeker iedereen aan

23 października 2025

Oceniono na 5 z 5

Snelle vriendelijke hulp en zeer…

Snelle vriendelijke hulp en zeer affectief

16 października 2025

Oceniono na 5 z 5

Binnen 3 weeken BKR registratie…

Binnen 3 weeken BKR registratie verwijdeerd. Top. Diikke Duim.

15 października 2025

Welkom

Hallo allemaal

Ik kan codingvrij van harte aanbevelen.

Ik heb lang getwijfeld of ik ze zou inhuren (uiteraard vanwege de hoge kosten die ze rekenen). Ik was bang dat ze een fout hadden gemaakt en dat er niets aan gedaan zou worden. Maar ik had het mis!

Het is een fantastisch bedrijf. Dankzij hen zijn in minder dan vier weken drie BKR-codes verwijderd, en één code was al na een week verdwenen!

Het is een echt eerlijk bedrijf. De advocaat die ik toegewezen kreeg, Dhr. (Randy) Schoonen, was erg begripvol. Alles verliep soepel. Ik werd overal van op de hoogte gehouden. Ik was telefonisch nooit problem altijd help gekrijgen ,
Ze hebben veel documenten nodig, maar als je wilt dat ze je helpen, kan alles geregeld worden.
Geweldig bedrijf.

Een fantastische advocaat, dhr. (Randy) Schoonen!

Ik kan ze van harte aanbevelen! Nu, na vijf jaar, mag ik blij zijn dat ik geen last meer op mijn schouders heb.

Bedankt, codingvrij, jullie zijn geweldig.

Ik wens jullie veel succes!
Groeten ,
Paulina

20 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej