Het kost een beetje en er wordt in het begin erg veel info gevraagd, bijna tot vervelens toe. Tussentijds regelmatig updates ontvangen en over het algemeen fijn contact met diverse medewerkers. Binnen... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Om te beginnen was het de beste keuze dat ik kon maken om Codevrij voor hulp te vragen . Ik zat in een vervelend situatie dat ik nergens terecht kon om een auto te leasen of geld lenen voor invester... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ze hebben supper werk geleverd al mijn notering zijn weg eindelijk een verder met me leven waar het 8 jaar geleden op pauze is gezet . Supper bedankt en mensen twijfel niet ik zeg doe het als je de fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat ben ik blij dat ik Coderingvrij gekozen heb om mijn negatieve Bkr on de de loep te nemen. Vanaf het eerste contact merkt je dat je gehoord wordt. Zijn eerlijk tegen je en draaien niet om d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O CoderingVrij
Napisane przez firmę
CoderingVrij, al 10 jaar specialist in BKR verwijdering.
Wij bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers bij het aanvechten van negatieve registraties. Heb je last van een BKR-registratie, een EVR-registratie, IVR-registratie, CIS-registratie of heb je hulp nodig bij de verjaring van een vordering?
Onze juristen staan voor je klaar. Met jarenlange kennis en ervaring hebben zij al meer dan 10.000 registraties verwijderd. Is die van jou de volgende?
Van registratie naar vrijheid - verhalen die inspireren
Twijfel je of het mogelijk is om een BKR-registratie te verwijderen? Je bent niet de enige. Hopelijk helpen deze reviews op Trustpilot je al een stapje verder, maar wil je meer lezen over voorbeelden uit de praktijk, echte verhalen en persoonlijke situaties? Bekijk dan de succesverhalen op onze website. Bekijk succesverhalen
Van zorgen naar zekerheid met één gesprek.
Wat kun je van ons verwachten tijdens het gratis adviesgesprek?
- Wij bespreken of je voldoet aan de wettelijke eisen om de negatieve registratie vroegtijdig te verwijderen;
- Wij bespreken samen met jou of je op dit moment financieel stabiel bent;
- Ook worden de (spoedeisende) belangen voor vroegtijdige verwijdering van de registratie doorgenomen;
- Aan het eind van het gesprek krijg je een persoonlijk en gratis advies. Je weet dan precies wat de opties zijn, wat de kosten zullen zijn en of jouw registratie kans maakt op verwijdering.
Dane kontaktowe
Innovatiepark 3A, 4906AA, Oosterhout, Holandia
- 088 - 426 3737
- info@coderingvrij.nl
- coderingvrij.nl

Doe nu de haalbaarheidscheck!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
BKR verwijdering
Erg goed contact gehad met Codering Vrij en zij kijken realistisch naar je aanvraag en geven hier dan ook een goed advies op. Binnen 2(!!) weken is het ze gelukt om mijn BKR te verwijderen waardoor wij eindelijk ons appartement kunnen kopen! Erg blij met de service en het is zeker je geld waard.

Odpowiedź od CoderingVrij
Ontzettend duidelijke en strakke…
Ontzettend duidelijke en strakke service. Fijn contact en heel snel afgehandeld! Toppers!

Een aanrader
Zonder deze partij was het anders niet gelukt om de code te laten verwijderen. Zelf geprobeerd maar helaas zonder succes. Contact gezocht met deze partij en ja het is hun wel gelukt

Odpowiedź od CoderingVrij
Wat zijn jullie een top team,wat ben ik…
Wat zijn jullie een top team,wat ben ik blij dat ik dit met jullie ben aangegaan.Ik had er eerlijk gezegd een hard hoofd in.Maar jullie hebben keihard voor ons gewerkt met een zeer positief resultaat,wij kunnen nu verder met onze hypotheek.Ik zou iedereen aanraden om met jullie in contact te komen die dit nodig hebben.Nogmaals heel erg bedankt voor al jullie werk toppers.
Groetjes Joke

Odpowiedź od CoderingVrij
Snel en goed geholpen bkr vrij
Snel en goed geholpen. Mijn bkr registratie is uiteindelijk verwijderd door hulp van Helio advocaat dat samenwerkt met Coderingvrij. Dankjewel

Odpowiedź od CoderingVrij
Onze droom kan verder gaan
Coderingsvrij heeft ons ontzettend goed geholpen om een A1 codering te laten verwijderen zodat wij verder kunnen met de aankoop van ons droomhuis in het zuid limburgs heuvellandschap

Onze ervaring is uitstekend
Onze ervaring is uitstekend. Degene die ons dossier behandelde had een luisterend oor en begreep de ernst van onze situatie. Hij schreef een prima bezwaarschrift wat resulteerde in een vermindering van de definitieve looptijd. We zijn heel blij.
Kortom een dikke pluim voor CoderingVrij.

Odpowiedź od CoderingVrij
Dit bedrijf denkt echt met alles mee en…
Dit bedrijf denkt echt met alles mee en geeft alles om je te helpen.
Ik ben enorm tevreden.

Odpowiedź od CoderingVrij
Top service en na vier weken was ik…
Top service en na drie weken was ik van me codering af ?

Een absolute aanrader!
CoderingVrij is een absolute aanrader voor iedereen die (snel) af wil zijn van een codering bkr-registratie. De dag nadat ik contact heb gezocht met coderingVrij is mijn A2 codering al weggehaald. Je bent altijd wel afhankelijk van hoe snel een kredietverstrekker reageert en de registratie verwijdert, en ook CoderingVrij heeft daar niet altijd invloed op, maar ze doen er alles aan om alles zo snel mogelijk te regelen! Het geld echt helemaal waard! Speciaal dank aan Kevin en Wadid die mij enorm goed hebben geholpen.

Odpowiedź od CoderingVrij
Vriendelijk & snelle hulp!
Heel blij met de goede en snelle support van Coderingvrij. Vanaf het begin duidelijke communicatie en erg fijn hoe snel ze schakelen en goed bereikbaar zijn!

Odpowiedź od CoderingVrij
Ik ben echt blij met coderingvrij
Ik ben echt blij met coderingvrij omdat zij hebben perfecte werk gedaan en zij hebben alle codering voor mij verwijderd top en bedankt allemaal

Odpowiedź od CoderingVrij
Mijn ervaring met Coderingvrij.nl ie…
Mijn ervaring met Coderingvrij.nl ie ontzettend positief. Hun inzet is fantastisch: zodra je alle benodigde documenten hebt aangeleverd, gaan ze direct en voortvarend voor je aan de slag. De communicatie is helder, korte lijntjes zonder omwegen. Recht door zee en geen gelul. Absoluut een aanrader!

Odpowiedź od CoderingVrij
Jullie hebben mij netjes bijgestaan om…
Jullie hebben mij netjes bijgestaan om van mijn codering af te komen.
Ook mij steeds netjes van de lopende zaken op de hoogte gehouden.

Zeer vakkundig.
Wij hebben een zeer goede ervaring met Coderingvrij.
Alles werd duidelijk en professioneel uitgelegd.
De communicatie was op elk punt uitstekend.
Vriendelijke mensen en we mochten altijd bellen met vragen.
Dhr. Schoonen is zeer deskundig.
Een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft bij BKR-zaken.
Binnen een week zijn twee coderingen definitief verwijderd dit was echt noodzakelijk voor de hypotheek.

Odpowiedź od CoderingVrij
Transparent en snel ze zijn…
Transparent en snel ze zijn vertrouwelijk en geven goed advies .

Odpowiedź od CoderingVrij
fantastisch geholpen door dit bedrijf
fantastisch geholpen door dit bedrijf, geven je het vertrouwen dat het goed komt.

Codering A2 verwijderd.
Codering A2 verwijderd.
Na het inschakelen van Coderingvrij kan ik verder met de toekomst.

Odpowiedź od CoderingVrij
zit je vast aan en BKR notitie
zit je vast aan en BKR notitie? codering kan je prima helpen.

Doświadczenie Trustpilot