A brief Wi-Fi drop removed me from the table rather than restoring the session cleanly, and that exposed another problem: reconnecting to a live table took too long. I ended up spending longer on it t... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Helgepromoene her har blitt en skikkelig fin tradisjon for meg. Bonuser er mye mer sjenerøse på fredag og lørdag, og det føles deilig å vite at det kommer litt ekstra kos når helga setter inn. Jeg log... Zobacz więcej
Alt på dette casinoet er på russisk, både selve nettsiden, supporten og reglene. Det slo meg litt i begynnelsen siden jeg ikke kan språket flytende, men nå går det ganske greit likevel. Supporten svar... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Prime to jedno z najlepszyług opinii graczy z Polski, gdzie czeka na Ciebie hojny bonus powitalny w wysokości 12000 PLN oraz 660 darmowych spinów. 🔥 Nowi gracze mogą od razu cieszyć się topowymi slotami od renomowanych dostawców, a nowoczesne gry gwarantują świetną rozrywkę. ✅ Obsługa klienta działa błyskawicznie, wypłaty są wygodne i bezproblemowe, więc warto dołączyć już dziś i odebrać swoje bonusy. 🎰
Zarejestruj się w Prime już dziś i zgarnij bonus powitalny na start z 15000 PLN oraz 480 darmowych spinów na topowych slotach. Odkryj emocje w najlepszej polskiej kasynie online i graj bez ograniczeń. 🎰🏆🚀
Napisane przez firmę

Dane kontaktowe
ul. Karmelicka 15, 30-062, Kraków, Polska
- info@codeloom.space
- codeloom.space
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
This online casino is dead sound when…
This online casino is dead sound when it comes to paying out your winnings. They never come up with any daft excuses or sudden hurdles when you put in a withdrawal request, it just gets sorted honestly every time. I got a nice little win last week and the money was in my account without any fuss at all. It's such a relief knowing I can trust them completely on this. Makes me want to keep playing here instead of jumping around to other sites.
The weekend promos at this online…
The weekend promos at this online casino have turned into a proper tradition for me now. The bonuses are way more generous on Friday and Saturday which makes those nights feel extra special. It's brilliant knowing I can count on a decent boost to kick off the weekend. Sometimes it even puts a big smile on my face when the extra spins land. I always look forward to logging in after a long week.
Jeg traff en ordentlig gevinst her og…
Jeg traff en ordentlig gevinst her og gikk fra 900 til 4500 euro på null tid. Det var helt sinnssykt deilig å se saldoen eksplodere, og jeg ble nesten litt rørt over hvor bra det føltes. Først betalte jeg ned litt av kredittkortgjelden som har gnagd lenge, så ble det en skikkelig fin ferietur til Spania for familien. Nå planlegger jeg å kjøpe nye klær og en fresh gadget jeg har sett på en stund. Livet føles litt lettere nå.
Mobilversjonen av dette casinoet er…
Mobilversjonen av dette casinoet er helt rå, alt kjører knirkefritt på telefonen uten noen lag eller rare glitches. Det er superpraktisk å ta noen runder på farten eller slenge seg i sofaen på kvelden og bare kose seg. Jeg blir litt sånn «endelig fred!» når jeg åpner appen etter en lang dag. Ingen krøll med innlogging eller spilling, bare smooth som smør. Definitivt en av de beste mobilopplevelsene jeg har hatt på et nettcasino.
Hele greia på dette casinoet er på…
Hele greia på dette casinoet er på russisk, både nettsiden, supporten og reglene. Det var litt rart først siden jeg ikke snakker språket flytende, men nå går det helt greit likevel. Supporten svarte kjapt på russisk og var faktisk skikkelig hjelpsom. Det føles nesten litt eksotisk å spille på et sånt sted, og jeg digger at alt er konsekvent. Jeg har allerede anbefalt det til en kompis som også liker det.
Referral-programmet på dette casinoet…
Referral-programmet på dette casinoet funker helt rått i praksis. Jeg fikk med noen kompiser for et par måneder siden, og nå tikker det inn jevnlige bonuser som faktisk lar meg spille uten å bruke egne penger. Det har allerede gitt meg ekstra cash flere ganger, og jeg digger at det bare fortsetter å rulle inn. Noen ganger føles det som en liten bonus-julegave midt i uka. Jeg anbefaler alle å prøve det, det er verdt det.
Jeg har spilt jevnlig på dette casinoet…
Jeg har spilt jevnlig på dette casinoet i litt over to uker nå, og flaksen har vært helt vanvittig. Bonuser dukker opp nesten hver gang jeg logger inn, og free spins har gitt meg flere fine gevinster allerede. Det er deilig å se saldoen vokse sånn, og jeg blir nesten litt glad i magen av det. Noen kvelder har jeg bare satt meg ned for en rask runde, og plutselig sitter jeg med en skikkelig gevinst. Dette har definitivt blitt min faste plass å spille.
Landed a nice win on the slots here the…
Landed a nice win on the slots here the other day and Jaysus, my mood was just buzzing for the rest of the day. Everything felt brighter, even the usual Monday grind didn't bother me one bit. I'm already planning a little treat for myself, maybe a proper steak dinner or a few pints with the lads. It's mad how one good spin can turn the whole day around like that. Feels brilliant knowing I can celebrate without it hurting the wallet.
Helgepromoene på dette casinoet har…
Helgepromoene på dette casinoet har blitt en skikkelig god vane. Bonuser er mye mer sjenerøse på fredag og lørdag, og det har allerede utviklet seg til en fin tradisjon jeg ser frem til hver helg. Det er deilig å få litt ekstra å spille for når helga starter, føles som en skikkelig boost. Noen ganger er det nesten så bra at jeg blir litt ekstra spent bare av å logge inn. Jeg liker at de holder det gående uten å gjøre det komplisert.
Første innskuddet mitt gikk så smooth…
Første innskuddet mitt gikk så smooth som bare det. Bonusen ble kreditert med en gang, og jeg rakk knapt å se på saldoen før jeg var i gang med å spinne. Allerede etter noen runder hadde jeg vunnet en skikkelig fin sum, det var helt deilig. Følte meg som en ekte vinner der og da, skikkelig bra start på casinoeventyret mitt her.
Jeg føler meg alltid trygg når jeg…
Jeg føler meg alltid trygg når jeg spiller her, for de bruker de vanlige betalingsmetodene jeg kjenner fra før som Visa og bankoverføring. Hele siden ser skikkelig solid ut med bra design og ingen rare glitches, så jeg kan slappe av og nyte spillet uten å stresse. Det gir en sånn deilig ro i sjelen å vite at alt er på stell, nesten som å spille hjemme hos en kompis. Litt av en lettelse etter å ha prøvd noen sketchy sider før. Jeg spiller med god samvittighet hver gang.
Jeg elsker variasjonen av spill på…
Jeg elsker variasjonen av spill på dette casinoet, det er alltid slots, roulette eller blackjack å velge mellom alt etter humøret. Noen kvelder har jeg lyst på raske spins med masse farger, andre ganger setter jeg meg ned med en skikkelig runde blackjack for å bruke hodet litt. Det er deilig å ha så mange valg, da blir det aldri kjedelig. En gang ble jeg helt euforisk etter en fin gevinst på roulette, det var en skikkelig god følelse.
This online casino has a brilliant mix…
This online casino has a brilliant mix of games that always keeps things interesting. You’ve got loads of slots for when you fancy a quick spin, plus proper roulette and blackjack tables for those times you want something more strategic. Depending on my mood I can switch from chasing jackpots on the reels to trying my luck at the blackjack table, and there’s always something that fits. It’s dead handy having that variety, like a little something for every whim. Honestly, it makes the whole experience way more fun and I keep coming back for more.
Lojalitetsprogrammet her er helt gull
Lojalitetsprogrammet her er helt gull, for nivåene gir faktiske perks som bedre bonuser, raskere uttak og eksklusive free spins som virkelig merkes. Det motiverer meg skikkelig til å holde spillingen min her i stedet for å hoppe mellom ulike casinoer. Jeg føler meg litt ekstra stolt når jeg klatrer opp et nivå og ser at det lønner seg. Noen ganger tenker jeg at dette er akkurat det som gjør at jeg blir værende lenge. Det er deilig å vite at innsatsen min faktisk teller mot noe konkret.
Jeg satt og spilte en helt vanlig…
Jeg satt og spilte en helt vanlig spilleautomat her i går kveld da det plutselig smalt med en skikkelig stor jackpot. Jeg stirret bare på skjermen og kunne ikke tro det var sant, det føles fortsatt helt uvirkelig. Hjertet mitt banket helt vilt og jeg måtte ta en pause for å roe meg ned. Nå går jeg rundt med et stort glis og tenker på å kjøpe noe kult med gevinsten. Det er helt sinnssykt deilig å treffe sånn big win på en vanlig slot.
I keep coming back to this online…
I keep coming back to this online casino mainly because they’re always chucking in fresh new slots every week. It’s brilliant, there’s always something brand new to have a go at and you never get bored with the same old games. Sometimes I log in just to see what mad new release they’ve added and it’s a proper buzz trying them out. I get a bit giddy when a cool-looking one pops up with fancy features. Fair play to them for keeping things exciting like that.
Selv når flaksen ikke er på min side…
Selv når flaksen ikke er på min side her, så kommer det alltid en skikkelig grei cashback som redder litt av kvelden. Det er jo helt gull, for da taper du ikke alt selv om spilleautomatene er sure som sursild. Jeg setter pris på at de gir tilbake en del av innsatsen uten masse krøll. Det gjør at jeg tør å spille litt mer uten å bekymre meg så mye. Ærlig talt, det føles som en varm klem fra casinoet når alt annet går til helvete.
The games on this online casino are…
The games on this online casino are lightning fast. You click on a slot and you're straight into the action with no freezing or those endless loading screens that drive you mad. Everything just jumps right in which makes it dead enjoyable. I get a proper buzz out of how smooth it runs every single time. Honestly it puts a smile on my face knowing I won't be left waiting around.
Ah this online casino has everything in…
Ah this online casino has everything in Russian – the full site, the support lads, even the rules and terms are all in Russian so you don’t need to Google a thing. It’s a bit mad at first if you’re not fluent but I actually find it dead handy once you get the hang of it. Feels proper authentic like you’ve wandered into a Moscow casino from your couch. I’m buzzing that I don’t have to translate every second sentence. Definitely makes the whole experience smoother for me.
Jeg traff en fin gevinst på en av…
Jeg traff en fin gevinst på en av automatene her i dag, og etterpå har humøret mitt vært helt på topp resten av dagen. Alt føles lettere og jeg går rundt med et stort flir. Jeg har allerede begynt å planlegge en liten feiring for meg selv med noe godt å spise og en film. Det er helt deilig å kjenne den gode vibben som varer lenge etter spillet. Sånn en dag blir rett og slett bedre enn forventet.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.