Het is een goede oplossing voor de tijdelijke opslag van je meubels. Het is een beetje gehannes om alles erin te krijgen en je moet zeker met 4 man zijn. POSTNL zorgde wederom voor een trage levering... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Voor een uitgebreide schilderbeurt in onze woonkamer hebben onze meubels 3 weken lang in de coconzak in de tuin gelegen. Letterlijk álle weersomstandigheden heeft ie meegemaakt: vooral veel regen, st... Zobacz więcej
Cocon Flexibele Opslag is geen gimmick; het kan echt heel nuttig zijn in de juiste omstandigheden. Het is een slimme oplossing voor tijdelijke opslag in bijvoorbeeld een verbouwing of klusproject. H... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijn bedrijf, er werd snel gereageerd op mijn vragen. Het cocon opslag systeem werd dezelfde dag verzonden omdat ik het met spoed nodig had ivm verbouwing. Langer dan een maand heeft mijn bank in het... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Cocon Flexibele Opslag
Napisane przez firmę
Ons team staat altijd klaar om jouw behoeften te begrijpen en te vervullen. We begrijpen dat vertrouwen de hoeksteen is van elke relatie, en daarom hechten we veel waarde aan de mening van elke klant. Jouw ervaringen met ons opslagsysteem helpen niet alleen andere potentiële klanten, maar ook ons om voortdurend te groeien en te verbeteren.
We zijn er trots op dat we een mooie oplossing kunnen bieden voor opslag van meubels tijdens een verbouwing of het leggen van een nieuwe vloer. Wat je klus ook is, we streven ernaar om telkens weer jouw verbouwklus een stuk makkelijker te maken!
Jouw tevredenheid over het Cocon opslagsysteem is onze drijfveer. We nodigen je uit om jouw eerlijke mening over jouw ervaring met ons te delen. Zo kunnen (en blijven) we bouwen aan verbetering, vertrouwen en transparantie.
We kijken ernaar uit om je uitmuntendheid te blijven bieden en je verwachtingen te overtreffen.
Dane kontaktowe
Walserij 36, 2211SJ, Noordwijkerhout, Holandia
- +31-(0)252-752838
- info@coconshop.eu
- coconshop.eu
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Prima oplossing als tijdelijke…
Prima oplossing als tijdelijke opslagplaats voor meubels en planken buiten op het terras. Materiaal ligt reeds 8 weken opgeslagen in deze "Cocon". Door omstandigheden hebben we deze moeten verplaatsen, en de Cocon terug leeg moeten maken, verhuizen, en opnieuw instappelen. Alles was nog in prima staat, ondanks regen en zon afgelopen weken. wel voorzichtig zijn met plastiek, hebben hem op elke hoek beschermd, en onderaan een tapijt in gelegd, om scheuren te voorkomen. Eens ingepakt, heb ik er ook nog een beschermzeil over gelegd. Zeker een aanrader om te gebruiken! Maar voorzichtig werken bij inladen, en met voldoende mensen. Wij hebben dit met 4 gedaan, 2 personen die de Cocon open houden, en 2 personen om alles in te laden.
Snelle levering.
Snelle levering! We hebben de opberg zak nog niet gebruikt, dus nog geen oordeel over het gebruik! Alleen van horen zeggen dat het prima werkt!
cocon opbergzak.
Het product werd direct verzonden. Volgende dag al in huis! Top! Je moet er wel zeer voorzichtig mee omgaan. Een hoekje van een kast veroorzaakt snel scheuren. Maar als het gevuld is en afgesloten dan is het ideaal om je meubels tijdelijk droog in je tuin op te slaan.
Geweldig…
De cocon is erg praktisch en goedkoop bij een verbouwing. De bezorging verliep vlotjes. In een woord “super”.
Telefonisch contact
Er werd meegedacht of de zending afgehaald - mijn eerste idee - of verzonden zou worden. Er telefonisch contact met me opgenomen. Het werd verzending.
Netjes op tijd geleverd
De verzending en ontvangst ging vlot… .
De verzending en ontvangst ging vlot .Ik heb het product nog niet gebruikt.
Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies. Cocon scheurt alleen heel snel ondanks voorzichtig handelen en zachte hoeken
Bezorging was top, maar plastic scheurt snel
Bezorging was top. Alleen plastic scheurt snel terwijl we met 2 mensen de tunnel open hielden. Gelukkig is er tape meegeleverd waardoor we de scheurtjes konden dichttapen.

Odpowiedź od Cocon Flexibele Opslag
Prima oplossing om je spullen in de tuin op te slaan.
In verband met onze verbouwing, hebben onze meubels 12 weken in de cocon in de tuin gestaan in de periode van augustus tot oktober. Regen, zon, storm alles is voorbij gekomen. Alle spullen zijn droog en schoon gebleven. Het is echt een prima oplossing om je spullen op te slaan.

Wat een uitvinding!
Ik kwam op het laatste moment achter het bestaan van de coconzakken. Na een telefoontje is dit direct op de post gegaan en had ik het op tijd. Dat was erg fijn.
Het werkt geweldig, alles is schoon en droog gebleven en je tilt het zo vanuit de achterdeur in de zak. Wel even met 4 man doen, zodat de ingang van de zak goed open is voor de andere 2. Dan is het zo gepiept.

Super product
Ik wil via deze weg laten weten dat ik erg enthousiast ben over jullie product. We hebben een week onze meubels erin en het heeft in die week flink geregend en gewaaid. Maar dat had geen invloed op onze meubels alles was droog en tevens geen condens in de zak. Nog wel een tip. Maak de zak niet zwart maar oranje van binnen. Dan stap je niet zo'n zwart gat in

prima product
Snel geleverd. Goede instructies. Simpel idee. Wel lastig om zware grote dingen met hoeken naar binnen te krijgen zonder in het zeil te krassen en dus te beschadigen.
Besteld en op tijd geleverd
Besteld en op tijd geleverd. Nog niet gebruikt maar van anderen gehoord dat die zeer tevreden zijn.
Er zijn wel 4 mensen nodig om de zak…
Er zijn wel 4 mensen nodig om de zak goed open te houden. 2 is te weinig. Verder scheurt de zak gemakkelijk.
Niet sterk plastic opslag plek
De materiaal van Cocon is snel gescheurd en was helemaal niet wat wij verwacht hadden. zelfs de kleinste scheurtjes kunnen in de kortste tijd waterschade veroorzaken, dit hebben wij gehad, Ondanks dat wij de scheurtjes dicht plakte , een schilderij op canvas moesten wij weggooien gelukkig niet een hele dure. De rest van de meubels konden wij op tijd binnen halen vóór het ergste weer.
Ideaal is om de cocon met 3 personen opzetten, met 2 gaat het moeizaam. Dit plastic opslag was helaas niet sterk genoeg om onze spullen te beschermen, wij hebben het door het midden geknipt en gebruikt als dekzeil voor de nieuwe vloer, tenminste was het voor iets handig

Prima product
Snelle en nette levering. Meubels hebben heel wat weken in de Cocon gestaan en na vele code geel weersomstandigheden en hitte kwam alles er na 8 weken ongeschonden uit!
Een aanrader.
Mooi product
Snelle levering, mooi product. Je moet wel echt met meer mensen zijn om de cocon open te houden en te vullen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.