Vanaf het eerste contact met Stephan verliep alles soepel! We werden netjes op de hoogte gebracht. De eerste keer kon plaatsen niet doorgaan vanwege een medisch noodgeval maar dat maakte voor ons niks... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een geweldig bedrijf is Co-air! Super vriendelijke mensen, professioneel en er wordt heel goed naar je wensen geluisterd. Van A tot Z duidelijk, adequaat en enthousiast. Een echte aanrader!
Vanuit onze ervaring met Co-air, raden wij dit bedrijf bij iedereen aan. Tijdens de intake werd al heel goed vanuit onze behoefte mee gedacht. Bij de installatie zelf kwamer er 2 vakmensen, die d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was op zoek naar een airco-installateur die mijn wensen qua installatie en afwerking serieus neemt. In Co-Air heb ik die absoluut gevonden! We hebben een installatie voor units op 4 slaapkamers... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
Dane kontaktowe
Schumanpark 33, 7336 AM, Apeldoorn, Holandia
- 055 53 49 772
- info@co-air.nl
- co-air.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Het bedrijf en medewerkers denken mee .
Het bedrijf en medewerkers denken mee .
Prima service en kwaliteit.

Odpowiedź od Co-Air Klimaatbeheersing
Zeer vriendelijke en kundige mensen…
Zeer vriendelijke en kundige mensen allemaal.
Keurige installatie van onze nieuwe airco. Alles ging in overleg

Odpowiedź od Co-Air Klimaatbeheersing
De monteurs waren vriendelijk.
De monteurs waren vriendelijk.
In goed overleg met monteurs zijn de werkzaamheden netjes en naar wens uitgevoerd.

Afspraak is afspraak
Er zat, in goed overleg, een periode van meerdere weken tussen bestelling en plaatsing. Zonder extra contactmomenten zijn ze gewoon op het afgesproken dag/tijdstip komen opdagen en hebben de werkzaamheden overeenkomstig uitgevoerd. Ook geen verrassingen bij administratieve afhandeling. Afspraak is blijkbaar afspraak. Dat is fijn en wordt stees zeldzamer

Odpowiedź od Co-Air Klimaatbeheersing
Goed contact de monteurs hebben het…
Goed contact de monteurs hebben het netjes gemonteerd en achtergelaten.

Klantgericht en vriendelijk
Vanaf de intake tot en met de uitvoering uitstekend gedaan. Van stap tot stap wordt je op de hoogte gehouden.
De monteur was vriendelijk, werkt heel netjes en zorgt dat het schoon wordt opgeleverd.
Een klantgerichte aanpak, heel fijn om te ervaren dat het ook zo kan,

Uitstekend en eerlijk advies
Uitstekend en eerlijk advies. Vakmensen die meedenken met de klant. Communicatie verliep ook heel soepel! Prijs en kwaliteit is prima in orde. Snelle levering was ook erg fijn.

Snel, duidelijk en goed
Snel, goed en duidelijk! Van het aanvragen van de offerte, de schouw en het advies, de aanloop naar de installatie en het daadwerkelijk installeren. Complimenten aan het hele team en Dominique en Marcel in het bijzonder.

CO-AIR zeer goed bedrijf
Top bedrijf goede informatie door Ruut de eigenaar!
Prettige monteurs voor het plaatsen van de Airco

Goede service, Vriendelijk
Vriendelijk, netjes, goede afspraken en alles werkt prima en zit super netjes geïnstalleerd.

Odpowiedź od Co-Air Klimaatbeheersing
Dachten goed mee en alles was vanaf het…
Dachten goed mee en alles was vanaf het begin goed op de hoogte wat de bedoeling en mogelijkheden waren.

Odpowiedź od Co-Air Klimaatbeheersing
Mijn ervaring met Co-air.
Al jaren lang een goede band met Co-air.
Snelle levering en zeer goede service.
Tevens vriendelijk en ervaren personeel.

Kundige installatie
Installatie volgens afspraak en de leidingen prachtig weggewerkt onder de dakpannen en de tegels. De fake regenpijp (= kabelgoot) is de kers op de appelmoes..... Fijn om met mensen te werken die van hun werk houden.

Vakwerk
Hoewel het in eerste instantie even misging in de communicatie, is dat daarna helemaal goedgemaakt. Het probleem met mijn airco is vakkundig verholpen en draait nu weer als een zonnetje. Niet de goedkoopste, wel kwaliteit.

Odpowiedź od Co-Air Klimaatbeheersing
Installatie perfect aangesloten door de…
Installatie perfect aangesloten door de heren monteurs,schoon achtergelaten,instructie gegeven .
GROTE KLASSE!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.