Witam chciałbym podzielić się przeżyciami związanymi z zakupem paczki na CNFans. Chciałbym powiedzieć że paczka przyszła do mnie w idealnym stanie nie było żadnych problemów z paczka do tego szła tylk... Zobacz więcej
na paczkę czekałem dwa miesiące. zamówiłem 6 itemkow. z tego co wiem od suportu to nie mieli miejsca na magazynie dlatego tak długo szły rzeczy. Jak juz wszystko doszlo do magazynu to poszlo juz gladk... Zobacz więcej
Cnfnas jest obecnie najlepszym agentem!! Przyszła mi od nich paczka i jest niesamowita. Jakość rzeczy w środku jest po prostu znakomina a cena wysyłki? Znacznie mniejsza niż konkurencja. Serdecznie po... Zobacz więcej
Najlepszy kontakt z agentem Zamówiłem kilka ubrań za cenę około 150-200 zł. Zdjęcia były super bo zobaczyłem jak wyglądają rzeczy i czy chce je wysłać. na plus kontakt , ceny i jakość... Zobacz więcej
The CNfans agent platform offers assistance with purchasing both online and offline products in China. Simply provide a product link and place an order, and our team will provide top-notch services from start to finish.
19H MAXGRAND PLAZA NO.3 TAI, 999077, KOWLOON, Hong Kong
- care@cnfans.com
- cnfans.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Quickly done QC and transferred to…
Quickly done QC and transferred to warehouse
Cnfns
Hi cnfans, he is a very good agent. I received my parcel very early.
Najlepsza aplikacja
Szybka i bezpieczna dostawa
Produkty w idealnym stanie
Bardzo dobra obsługa zawsze pomocna
Paczka zapakowana idealnie
Łatwa obsługa
Polecam każdemu CnFans
The best agent right now!!
Everything is okay
Everything is okay, I recommend it for everyone!
very good agent speed shipment 😊
The best agent right now
The best agent right now, shipping prices are amazing, and customers service are 11/10. I really recomendet CNFans
amazing agent
Zdjecia i ogolne doświadczenie
Proces realizacji zamówienia zajmuje niesamowicie dużo czasu. Zdjecia nie przychodzą, a dodatkowe zdjecia sa wykonane w sposób tragiczny. Na dodatek koszty wysyłki są bardzo wysokie
Na ten moment nie polecam

Odpowiedź od CNFans
Mega fajne rzeczy polecam
everything is the best in there
everything is the best in there, 10/10
10/10…
Products are really good quality and cheap, but shipping is little expensive.
Overall 9/10 best agent rn
Moje Doświadczenie z CnFans
Super strona kupiłem na niej jordany 4 w bardzo szybkim czasie mi przyszły bez żadnych uszkodzeń pudełka były jak nowe .
Polecam tego agenta
Nice expierience
Fajna stronka dużo możliwości i nie ma…
Fajna stronka dużo możliwości i nie ma juz opóźnień polecam :)
My package stopped like a 3 weeks ago…
My package stopped like a 3 weeks ago no one is anwering my messages

Odpowiedź od CNFans
Kupiłem 3 kg haula już mogę zamówić i…
Kupiłem 3 kg haula już mogę zamówić i jeszcze drugi 2 kg haul przyszedł w 9 dni od wysłania. Pandziak był najlepszy w 2023 ale teraz Cnfans jest najlepszym agentem.
bardzo polecam tego agenta mega mili…
bardzo polecam tego agenta mega mili pracownicy i szybie qc i wysylka😊😍
Polecam, tanio i bardzo szybko jeżeli chodzi o wysyłkę do wh. Qc szybko zrobione i dokładne