1. Firma konstrukcyjna

Napisane przez firmę

Cmg Fuge tilbyder professionel fugeservice til både private og erhvervskunder. Vi leverer altid kvalitetsløsninger, hvor præcision, holdbarhed og æstetik går hånd i hånd. Med mange års erfaring inden for fugearbejde sørger vi for, at alle opgaver udføres korrekt og med stor sans for detaljen. Vores fugeservice dækker alt fra fugning af vinduer, døre og badeværelser til specialopgaver med elastiske fuger. Vi hjælper både ved renovering, nybyggeri og vedligeholdelse, så du altid får en tæt og holdbar løsning. Hos Cmg Fuge lægger vi vægt på at overholde aftaler, levere høj kvalitet og skabe tryghed for vores kunder gennem hele processen. Når du vælger os til din fugeservice, får du en samarbejdspartner, der prioriterer godt håndværk, gennemsigtighed og pålidelighed. Vi arbejder for, at du får et resultat, der ikke bare ser flot ud, men også holder i mange år fremover. Cmg Fuge – din lokale specialist i fugeservice med fokus på kvalitet og kundetilfredshed.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Sød og rar

Sød og rar, yderst i mødekommende. Overholder aftaler. Det er 2 gang vi har dem ude, og der bliver leveret et virkelig fint stykke arbejde. Vi er meget tilfredse

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Sofie .
Det betyder meget for os, at I har valgt os igen, og at I endnu en gang er tilfredse med arbejdet.
Tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk fuge arbejde !

Vi havde en virkelig god oplevelse med CMG-Fuge, og især Micki, som stod for opgaven hos os i Gilleleje.
Fra start var Micki utrolig professionel og engageret. Han var med helt fra begyndelsen og gav os god og kompetent rådgivning omkring valg af fuger til både døre og vinduer. Det gjorde en stor forskel, at han tog sig tid til at forklare mulighederne og sikre, at vi fik den bedste løsning.
Selve arbejdet blev udført med stor præcision og øje for detaljen. Resultatet er virkelig flot, og man kan tydeligt se, at der er lagt stolthed i håndværket.
Alt i alt en super positiv oplevelse – pålidelig, dygtig og god service hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale CMG-Fuge og Micki!

12 marca 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for den flotte og uddybende anmeldelse Michelle.
Det betyder virkelig meget for os, at du er tilfreds med både rådgivningen og det færdige resultat.
Vi går meget op i at finde den rigtige løsning fra start og levere et arbejde med høj kvalitet og finish.
Tak for tilliden og for din klare anbefaling.
Mvh CMG-Fuge

Oceniono na 5 z 5

Vi skulle have skiftet fuger i…

Vi skulle have skiftet fuger i badeværelset og under hoveddør af CMG-fuge de udførte et super flot arbejde, vi vil klart anbefale CMG-fuge, Micki er helt utrolig venlig, høflig og meget dygtig til sit fag.

24 marca 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner Hanne
Det glæder os, at du er tilfreds med både fugerne i badeværelset og ved hoveddøren.
Og tak for de pæne ord, det betyder meget for os.
Mvh CMG-Fuge

Aftaler og dygtighed.

Som totalentreprenør har vi brugt CMG-Fuge Aps, til flere projekter på Sjælland. Micki har altid overholdt vores aftaler, og udført alle arbejder til ug.

19 marca 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse Ole.
Det betyder meget for os at have et godt samarbejde med jer som totalentreprenør.
Vi sætter stor pris på tilliden og er glade for, at både aftaler og kvalitet lever op til forventningerne.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bruger CMG-fuge professionel i min…

Jeg bruger CMG-fuge professionel i min tømrer-/snedkervirksomhed, og jeg eller mine kunder har aldrig haft noget at klage over.
Micki er super flexibel og laver et super stykke arbejde.

18 marca 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for de pæne ord Morten
Det betyder meget for os at have et godt samarbejde med dig og din virksomhed.
Vi sætter stor pris på tilliden og er glade for, at både du og dine kunder er tilfredse med arbejdet.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde fået nyt køkken og skulle have…

Vi havde fået nyt køkken og skulle have fuget omkring bordpladerne og et vindue. og jeg er super tilfreds med det gode og flotte resultat.
Meget behagelige/venlige montører.

12 marca 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse Laila.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med resultatet i dit nye køkken.
Og tak for de pæne ord om vores montører det betyder meget for os.
Mvh. CMG-Fuge

Oceniono na 5 z 5

Jeg har benyttet mig af CMC Fuge flere…

Jeg har benyttet mig af CMC Fuge flere gange i forbindelse med arbejdet og har altid været 100% tilfreds med resulter såvel som Micki og hans folk! Jeg arbejder i øvrigt i pharma så kravene til finish, udførsel osv er høje!
Jeg kan varmt anbefale CMG Fuge.

9 marca 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling, Martin.
Vi er glade for, at du igen har været tilfreds med både resultatet og samarbejdet.
Hos CMG-Fuge lægger vi stor vægt på høj kvalitet, finish og på at levere et arbejde, der lever op til selv høje krav.
Micki & teamet i CMG-Fuge

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige fået genopfrisket fugerne…

Jeg har lige fået genopfrisket fugerne på badeværelset samt nye fuger omkring mine vinduer.
Jeg kan klart anbefale CMG Fuge Kommunikation var så fint.! Holder sine aftaler til tiden og laver et yderst flot stykke arbejde.

8 stycznia 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Vi er glade for, at du er tilfreds med genopfriskning af fuger på badeværelset samt de nye fuger omkring vinduerne.
Tak for anbefalingen og tilliden til CMG-Fuge.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde fået nyt køkken og skulle have…

Vi havde fået nyt køkken og skulle have fuget omkring bordpladerne og et vindue. CMG fuge kom med en god pris og kunne udføre arbejdet snart efter så valgte dem, og jeg er super tilfreds med det gode og flotte resultat.

28 października 2025

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Morten.
Vi er glade for, at du er tilfreds med fugearbejdet omkring bordplader og vindue i dit nye køkken i Hillerød.
Tak fordi du valgte CMG-Fuge – det betyder meget for os.

Kvalitet

Flot kvalitetsarbejde til den aftalte tid 👌🏼

16 lutego 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og at arbejdet blev udført til den aftalte tid.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik fuget min industrifryser…

Jeg fik fuget min industrifryser indvendigt, jeg var under tidspres da den skulle igang med det samme efter den var samlet. CMG-Fuge kom med kort varsel og udførte opgaven til UG.
Så herfra mine varmeste anbefalinger og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 lutego 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med fugearbejdet i din industrifryser med kort varsel og sikre et flot og holdbart resultat.
Tak for anbefalingen, det sætter vi stor pris på.

Kan klart anbefale CMG-Fuge

Kan klart anbefale CMG-Fuge. Fornuftige priser, hurtig service og flot arbejde.

4 stycznia 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for den flotte anbefaling, Maria
Det glæder os, at I er tilfredse med både pris, service og resultat.

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået skiftet fuger i to…

Vi har fået skiftet fuger i to brusekabiner af CMG-Fuge, og resultatet er virkelig flot. Professionelt arbejde, overholdte aftaler og god kommunikation. 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

6 lutego 2026

Tusind tak for jeres anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at I er tilfredse med udskiftning af fuger i jeres brusekabiner samt vores professionelle arbejde og kommunikation.
Tak fordi I valgte os.
CMG-Fug

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale CMG- Fuge.

CMG Fuge kommer jævnligt og udfører fugearbejde hos os og vi har kun gode erfaringer.
De er altid pålidelige, leverer høj kvalitet og overholder aftaler.
Samarbejdet fungerer rigtig godt, kommunikationen er klar og arbejdet bliver udført effektivt og flot hver gang. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dem og vi kan varmt anbefale CMG- Fuge.

12 lutego 2026

Odpowiedź od CMG-Fuge ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Benjamin
Vi er glade for, at I er tilfredse med vores fugearbejde, kvaliteten af arbejdet og vores pålidelighed i samarbejdet.
Tak for tilliden – vi ser frem til mange flere opgaver sammen.

Hurtig og god oplevelse

CMG fuge var hurtige til at rykke ud da jeg skulle have skiftet nogle fuger der var blevet noget slidte. De arbejdede også hurtigt og resultatet var væsentlig pænere end det tidligere arbejde, med super farve match.

24 listopada 2025

Hej Jan

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse, at du er tilfreds med både farvematch og det færdige resultat. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, det betyder meget for os og vores team.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp i fremtiden.

De bedste hilsner,
CMG Fuge

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse at få CMG-Fuge ud

Super oplevelse at få CMG-Fuge ud. Stod med en hasteopgave på en lidt større udfordring.
Fik fat i en af ejerne, som selv sprang på opgaven allerede dagen efter.
Opgaven blev udført til punkt og prikke uden det mindste svineri.
Så jeg er virkelig tilfreds og kan varmt anbefale dem til andre.

10 listopada 2025

Hej Tommy,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både arbejdet og servicen. det var perfekt at vi kunne hjælpe hurtigt, da det hastede.
Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre.
De bedste hilsner,
Teamet hos CMG-Fuge

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej