1. Producent oprogramowania

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Behind Cludo is a team of highly experienced people, and combined we have more than 35 years of experience in the IT-industry. Our experience is gained from both the business aspect and from the development side. During the years we have spent countless hours of implementing custom made search solutions for clients. Together we have now combined all our experience to create a simple, easy and highly intelligent search solution – we call it Cludo!

3,9

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Cludo Site Search

Configuring and reporting are both intuitive and user-friendly with Cludo. Their ability to easily accommodate my company's need for multiple independent search engines was also a huge plus relative to other platforms we tested. I'm pleased with the support their team offers and would gladly recommend the product to other web professionals.

15 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Intelligent søgemotor

Da vi fik lagt Cludo på vejen.dk var søgemotoren ny og endnu ikke helt færdigudviklet. Trods det, havde Cludo allerede dengang mange af de funktioner, vi efterspurgte.
Udviklingen af Cludo pågår løbende, og der er kommet mange nye features på siden implementeringen for 3½ måned siden.
Cludo har dygtige udviklere, der sætter kunden i fokus, og leverer hurtig service ugens 7 dage, hvis der er problemer eller udfordringer vi skal have løst. Vi oplever desuden Cludo som en god sparringspartner.
Administrationsmodulet er intuitivt, let at gå til og krævede ingen uddannelse. Det er nemt at se statistikker, lave synonymer og stavefejls tilpasninger, ligesom vi bl.a. bruger banner-funktionen hvis søgeresultater skal fremhæves.
Search as you type og ”Mente du” funktionerne opdaterer Cludo automatisk.
”Mente du” funktionen kører ikke helt optimalt, og vi afventer en mindre justering, som Cludo har givet udtryk for at de arbejder på.

15 czerwca 2015
Logo Cludo

Odpowiedź od Cludo

Kære Vejen Kommune,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse.

Denne luner helt usigeligt, og bekræfter os i, at vi er på rette spor, hvilket vi ikke ville kunne være uden jer og jeres feeedback, der hjælper os til at forbedre Cludo.

Vi er desuden meget taknemlige over, at I også har taget jer tid til at vurdere vores service og rådgivning ved siden af selve produktet, som jo er mindst ligeså vigtig for det samlede indtryk, man skal bestræbe at kunne give til sine kunder.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Vejen Kommune, og vi er til jeres disposition ved ethvert behov i denne kontekst fremover.

Cludo

Oceniono na 3 z 5

God men med plads til forbedring

Cludo er et godt up-and-coming alternativ til de mere etablerede søgetjenester, inklusiv Google Site Search. Med et enkelt og overskueligt betjeningspanel er det nemt og hurtigt at lave sideprioriteringer, matche sider med søgeord samt guide brugere videre til eksempelvis selvbetjeninger via bannere.

Analyse delen giver et hurtigt overblik.

Løsningen indeholde de mest elementære værktøjet - men man savner p.t. nytænkning og nye funktioner, man ikke kan få andre steder.

8 czerwca 2015
Logo Cludo

Odpowiedź od Cludo

Kære Thisted Kommune,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse.

Der er altid plads til forbedringer i en start-up, og dem lytter vi meget gerne til, når disse kommer fra vores kunder.

Vi ser meget frem til at modtage netop jeres inputs, så vi kan bygge noget til jer, som I vil begejstres over,
og vi takker jer for jeres bidrag til at gøre Cludo Search bedre.

Cludo

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej