Er kommet på CLS igennem mange år. Stedet er bare blevet ringere og dyrere. På seneste tur i uge 5 var stedet præget af ombygninger, støj, rod, manglende vedligehold og fortsat meget høje priser i for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Must say, the facilities are great. Why one star, because they promote being a sport resort. I came there to sport and rest. It’s more like a children’s playground. Big groups of s... Zobacz więcej
I'm here 2 weeks after reopening. Its not really a nice experience. I didn't get the room i booked, even the hotel is almost empty. this one is quite dark and noisy. The food provided is changin... Zobacz więcej
Så er 14 skønne dage på CLS ved at være slut. Altid et venligt smil eller hej fra de ansatte. Stort ros til personalet på surf stationen 🤙🏻 Men syntes det er tid til lidt bedre udstyr til de... Zobacz więcej
Club La Santa er verdens største aktive legeplads. Beliggende på den smukke kanariske ø Lanzarote, hvor mere end 80 gratis sportsfaciliteter venter. Glæd dig til fantastisk klima, sport, samvær og afslapning for alle aldre.
Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190, Billund, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Dejligt sted med friske, kyndige instruktører og gode muligheder for udflugter ud af huset. Vi nød især også dykning med vores søn på 12år som fik god og pædagogisk vejledning. Et lille men er maden på stedet. Den er simpelthen for dårlig og slet ikke i tråd med konceptet for stedet.
Fantastisk sted - vores første besøg. Utroligt velorganiseret, professionelle instruktører, og restauranter efter enhver smag. Vi kommer helt sikkert tilbage
Det er det mest fantastiske sted, stemningen er så god og afslappende der og der er plads til alle, hva enten du dyrker en masse sport eller blot ønsker at slappe af ved den lækre (men kolde) pool :-).
Jeg har været der flere gange og i år var jeg der 1 mdr. og ville stadig ikke hjem....... Ville ønske jeg havde ferie til at tilbringe 1 mdr. dernede flere gange om året.
Eneste lille ulempe er prisen, den ligger i den høje ende også i supermarkedet dernede. Men alt det positive opvejer det. Kan kun anbefale sportsglade folk at besøge stedet :-)
Club la Santa er bare stedet man skal rejse hen hvis man ønsker at være aktiv.
Maden på stedet er mega dårligt og kan ikke anbefaledes. Det er opvarmet med, dårlig salat, dårlig service, hvidt brød og slet ikke en del af "sports mad"
Du skal ikke rejse derned med den tro at du skal spise sundt og lækkert.
Jeg er på Club Lasanta for 12. Gang.
Elsker omgivelserne, stemningen og øen generelt. Fantastiske cykelveje og en befolkning, som tager hensyn.
Dog synes jeg at den gamle del af resortet trænger til endnu en opgradering. I går oplevede vi at en stor gruppe ca. 40 12-13 årige invaderede området. De opførte sig, som vilde dyr og dette fortsætte aftenen igennem. Vi så ingen voksne, der havde opsyn med dem. Vi gik tidligt hjem fra poolen af samme grund. Håber ikke at man fremover tager disse forstyrrende grupper ind.
Ellers tilfreds med service på hotellet.
Vi er på La Santa Sport for første gang feb 2019. Dejligt sted med gode aktiviteter og god mad på restauranterne. Dog synes jeg det er for dårligt at man ikke engang må sidde på sin altan og nyde en kop kaffe og en cigaret. Her er der rygeforbud, så fanatisk behøver man ikke at være selvom det er et sportssted så længe man tager hensyn. Alkohol ryger over disken i store mængder. Det synes jeg ikke helt hænger sammen at man forbyder noget og servere noget andet som er lige så skadeligt, hvis vi skal gå helt til yderlighederne.
Lasanta er stedet man tager hen, hvis man ik gider ferie hvor man bare ligger stille og driver den. Det med lige at kunne lave en aktivitet kombineret med sol, god frokost og de mest fantastisk engagerede guider det er perfekt
Nu været der 51 gange - tror jeg tager 51 mere
Jeg har været på Club La Santa mange gange og kan ikke følge de dårlige anmeldelser. Har altid fået en super betjening af kontoret i Billund, både når jeg har skrevet og ringet til dem. Oplevelser ved ankomst og afrejse fra har været super god. Det er dog en dyr ferie hvilket skyldes den service man betaler for ved deltagelse i forskellige sports aktiviteter m.v. både for voksne og børn. Restauranterne har altid været rigtig gode med god mad og service på højt plan. Jeg kommer der meget gerne igen. Til august 2018 og igen til febr. 2019.
Verdens bedste sportslegeplads - for individualister og familier! Nogle vil sige dyrt men dejligt, men sådan er det jo!
Fantastisk sted! Suiter, aktiviteter, mad og guider er i top og booking til sport fungerer supersmart via app'en! Eneste minus er, at man ikke kan booke flere lejligheder og så være sikker på, at de ligger ved siden af eller i nærheden af hinanden. La Santa siger "vi har noteret det, men kan ikke love det". Det er rigtig ærgerligt, når man er større familie, der skal afsted, for en del af fornøjelsen er at kunne rende ud og ind hos hinanden for at spise eller tage afsted til sport sammen. Så det koster en stjerne.
De er ikke til at stole på og de har ikke styr på noget som helst!
Vi bestiller 8 måneder i forvejen fordi vi er 9 der rejser sammen og det er vigtigt vi kan bo sammen. Vi bliver lovet at opholdet er sikret og betaler den mindre formue det koster - det er jo ikke ligefrem en billig ferie. Pludselig 1 måned før afrejse bliver vi kontaktet om at der desværre er sket en fejl, så vi nu IKKE kan bo sammen alligevel (ja det må jo så betyde at nogle andre har fået den lejlighed vi blev lovet).
Det er simpelthen for ringe og desværre ikke første gang vi oplever, at deres lejlighedssystem er totalt kaos. Det er rent lotteri hvor man kommer til at bo selvom vi bestiller og betaler for noget helt specifikt...
Bedste feriested ever 😃😃
Stadig lidt svært at finde gluten,- og hvedefri mad, men det er blevet meget bedre!
Super gode faciliteter til den aktive ferie, kan varmt anbefales. Undgå juni måned, hvor vejret er ustadigt.
Hej ClubLasanta
Jeg har nu siden d.19 juni forsøgt at få svar, ift. en ydelse jeg gerne vil købe som en overraskelse i forbindelse med en tur til ClubLasanta her i august. Jeg er blevet holdt hen uge efter uge med, at jeg snart får svar, at der er ferie og at de ikke svarer fra jeres destination på ClubLasanta.
Jeg kommenterede på den lange ventetid, og har ringet og skrevet flere gange, og har hver gang fået af vide, at jeg skulle give det et par dage mere, at i var igang, og at der var svar på vej.
Nu skal vi snart afsted, og jeg har stadig ikke fået svar. Det er for dårligt, da jeg kan ikke nå at arrangere en back-up overraskelse, og det er jeg rigtig ked af...
Rigtig god kundeservice når man ringer ind for at hører om rejse (smiler i røret) :-)). nu glæder vi og til ferien hos dem.
for 10 gang en personlig og famileoplevelse for alle aldre hele året
Kommet med hele familien gennem 10 år - der er noget for alle aldre og alt omkring deltagelse i diverse sportsaktiviteter fungerer upåklageligt - og der laves hele tiden små forbedringer i takt med renoveringer. Nogle i familien elsker spa'en.
Eneste minus er maden kan være lidt en udfordring at finde sundt og varieret nok - især hvis er der mere 1 uge - men hvis man tager fx lidt uden for komplekset - til nærliggende byer - og spiser en middag eller frokost eller 2 der så findes der supplerende gode madoplevelser.
Lige bestilt til næste år igen :-)
Perfekt sted for den aktive familie. Vi kommer helt sikkert igen!!
Enten om du er alene eller med familie, venner og grupper, er der noget for ALLE.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.