Mistede min hue den første dag i studentertiden. C. L. Seifert var ikke andet end super hjælpsomme, og gav mig hurtigt nogle muligheder at vælge imellem. Generelt rigtig god service hos dem, og venlig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Forår 2026: Efter hovedmål på skolen, som Seifert selv står for, formår Seifert at sende en hue med hovedstørrelse 53, hvilket er normal hovedomfang på et 3 årigt barn. Knapperne på siden af hovedet h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg mistede mit hueemblem på vognen og skrev til dem om jeg kunne købe et nyt. Simone fra kundeservice som var så sød og venlig skrev til mig at de sendte et nyt uden beregning og nu det kommet hjem 2... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
C.L. Seifert har den bedste Kundeservice jeg har mødt i nyere tid. Hurtig med svar på henvendelser, opfyldelse af inderste ønsker - og i det hele taget bare MINDST 5 stjerner værd. Jeg er så glad for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
C.L. Seifert A/S, kongelig hofleverandør, er de skandinaviske studenters foretrukne studenterhueleverandør og vi leverer studenterhuer i Danmark, Sverige, Finland og på Grønland. Det er ikke uden stolthed at vi siden 1865 er hovedleverandør til de danske studenter. Siden studenterhuens indførelse i Danmark og Sverige har C.L. Seifert A/S produceret den originale studenterhue. Det betyder, at selv om studenterhuen i dag er blevet et kompliceret produkt med tusinder af kombinations muligheder, kan du som kunde være sikker på at din studenterhue kommer til tiden, udført i den bedste kvalitet. For mere information kontakt os på info@clseifert.dk – vi besvarer alle e-mails inden for 24 timer.
Napisane przez firmę

Ny Adelgade 8-10, 1104, København K, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 70% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jess har en super fed og frisk energi. Han fik forklaret tingene godt, med lidt humor indblandet.
På vejene af Freya og Mathilde

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Nu har vi haft et par møder med Jess på min skole, han er skide sjov og utroligt god til at forklarer de informationer vi har brug for, for at forbedrede os til hue opmåling, huevalg, studietrøjer osv.

Hej,
Jeg har nu haft flere møder med Jess, og han er mega fed at arbejde sammen med! Han er altid positiv, hvilket gør møderne hyggelige og på samme tid effektive. Jeg er super glad for at have haft Jess som vejleder!

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Hr thorup redet sgu min hue efter jeg har sendt mailen 5 min de svare fkn hurtigt

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Michael er helt fantastisk!!!
vi har lige (desværre) afsluttet et forløb med vores vejleder Michael hos cl seirfert, og det har været så fedt. der var hurtig og god vejledning, og alle spørgsmål blev besvaret, samt påmindelser, så selv. den glemsomme hueformand kunne følge med. MEGA FED VEJLEDNING!

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Super god Kundeservice fra Simon T. Da jeg ville havde ændret et par detaljer på huen. Kan helt klart anbefales!

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Jess er en sjov og kvik mand, fornøjelse at være til møde med ham, hver gang.
Han formidler helt forståeligt og hurtigt, så vi kan nå at få vores pause.
God mand :)

Hej,
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Jess Hougaard som har været en fantastisk vejleder for os i studenterudvalget på Espergærde gymnasium. Jess er altid smilende og har en positiv indstilling. Det gør møderne både hyggelige men også produktive og interessante. Han er super god til at fortælle den information vi skal have og svare både hurtigt og godt på spørgsmål hvis man har nogle af dem. Vi ville derfor sige stor tak til Jess for hans engagement og positive energi gennem hele forløbet. Kæmpe fornøjelse!

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Vi har været rigtig glade for Jess i vores gymnasietid. Han er super sød og virkelig god til sit arbejde med at informere og hjælpe os med alt det praktiske om studieturstrøjer, huer osv. Kæmpe fornøjelse!

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Jess var super flink og fik alle med under mødet. Han gik kort og præcist igennem alle punkter med en humoristisk tilgang til det. Jeg gik derfra med en super god fornemmelse af det hele.

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Vi havde møde med Jess Haugaard som var en super energisk og sød person. Han satte os godt og effektivt ind i udvalget af studenterhuer samt priser og tilvalg.
Man holdte nem koncentrationen gennem mødet da det blev præsenteret på en måde så det var spændende samt nemt at forstå.
Kun god oplevelse herfra.

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Hej, jeg vil gerne dele, at jeg har haft Jess Hougaard som vejleder i studenterudvalget for årgang 2026 på Rødovre Gymnasium. Jess er en utrolig positiv og energisk person, der altid møder os med et smil. Hans evne til at formidle information på en klar og forståelig måde gør det nemt for os at følge med og føle os godt informeret om alt, hvad vi skal vide. Han er virkelig god til at skabe en afslappet og motiverende atmosfære, hvilket gør arbejdet både effektivt og hyggeligt. Jeg sætter stor pris på hans engagement og den måde, han støtter os på.

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Jess er en fantastisk person, og en GOAT. Han er god til at formidle, de mange informationer man får på en sjov og idérig måde. Hvis det ikke var Jess, havde jeg skippet samtlige studentervalgsmøder, og helt meldt mig ud samtidig. Han gør det værd, at bruge mit frikvarter på skole-relaterede-aktiviteter. FREMRAGENDE. MANIFIQUE. 10 stjerne hvis man kunne.

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Jess er den mest geniale repræsentant i dette firma, den mand fortjener en forfremmelse han gør det eliminerende godt HVER GANG! Den perfekte mand til jobbet.

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Jess er meget udadvendt og altid i godt humør - skøn oplevelse

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Mega godt samarbejde! Igennem hele forløbet har mange kunne skrive til Jess uden problemer og man har fået svar hurtigt😁 Jeg har været tilfreds med det hele, så ingen negative ting at komme efter.

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Jeg var formand for min skole med studenter hue og Jess havde været en kæmpe hjælp med både blåbog og huer

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
Virkelig god service! Vi fik virkelig god service af Jess, han hjalp med at få organiseret hueprøvning og sende informationerne videre. Meget tilfreds!!

Odpowiedź od C.L. Seifert A/S
God hjælp til bestilling af studenterhue
Jess var virkelig behjælpelig, da vi skulle bestille vores studenterhue. Han guidede os igennem de forskellige valg og svarede klart på vores spørgsmål, så vi følte os sikre gennem hele processen. Alt i alt en god oplevelse, og vi fik den hjælp, vi havde brug for til at træffe de rette beslutninger. Kan klart anbefales, hvis du skal have bestilt en studenterhue.

Altid en god oplevelse!
At have møder med Jess fra C.L, er altid en positiv oplevelse, da man får alt den nyttige info man har behov for, det er effektivt og han er positiv og glad, hvilket er super dejligt!
Kun gode oplevelser herfra:)