Zdecydowanie nie polecam tego sklepu
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zamówiłem dwa meble – komodę oraz szafkę RTV. Komoda przyszła poprawnie, natomiast zamiast droższej szafki pod telewizor z otwartymi półkami na urządzenia RTV, które miały umożliwiać korzystanie z dekodera i sprzętu sterowanego pilotem, sklep przysłał mi tańszy model, zupełnie inny niż zamawiałem, z pełnym zakrytym frontem.
I tu zaczęły się największe problemy – sklep całkowicie ignoruje kontakt.
Dzwoniłem wielokrotnie na numer podany na stronie – nikt nigdy nie odbiera.
Napisałem maila – dostałem tylko lakoniczną odpowiedź, że „ktoś się zajmie sprawą” i wróci z informacją. To było dwa dni temu i od tamtej pory cisza.
W wiadomości podali dodatkowo dwa kolejne numery telefonów, na które również dzwoniłem – efekt ten sam, kompletny brak reakcji, zero odpowiedzi, zero oddzwonienia, zero odpisania nawet na SMS.
Sklep wysłał nie ten produkt, nie reaguje na reklamacje, nie odbiera żadnych telefonów, nawet mimo wielokrotnych prób kontaktu różnymi kanałami.
Takie podejście jest po prostu niewiarygodne i nieakceptowalne.
Jeśli ktoś rozważa zakupy – zdecydowanie odradzam, bo w przypadku jakiegokolwiek problemu zostaniecie pozostawieni sami sobie, bez możliwości kontaktu i rozwiązania sprawy.