I have had prp treatment in my own…
I have had prp treatment in my own country & it was painless. Here the process was so painful that I cud not even take 2 needles. However, they still charged me.
Jeg kom ind til en behandling den 18. Januar. Jeg synes det er lidt en jungle og man ser så mange flotte resultater på nettet af diverse behandlinger. Jeg er en af dem, som viser et billede og siger, “det vil jeg gerne have”. Både Kristina og Valencia kiggede på mig og det område jeg gerne ville have behandlet. De kunne lynhurtigt fortælle mig, at jeg ikke passede til den form for behandling jeg havde bestilt. Jeg ville ikke få det ønskede resultat samt min krop slet ikke “passede” til den ønskede behandling. Sjældent har jeg oplevet en så ærlig rådgivning. I stedet for “bare” at tage mine penge og lave behandlingen, var de ærlige omkring mit udgangspunkt og resultat. Stor anbefaling her fra!
Jeg har nu været der et par gange, og er stadig en meget tilfreds kunde!
Jeg har booket mig endnu en tid og ville klart anbefale stedet!!
Det den sødeste dame der betjener dig, og man føler sig godt tilpas. Jeg føler mig i trykke hænder og er en tilfreds kunde! Glæder mig til at se flere positive resultater! 😊
Mine bedste anbefalinger til Clinique Revoire… Valencia er super dygtig og går altid en ekstra mil for at gøre behandlingen så god som muligt.
Hvis du leder efter behandlinger, som virkelig kan noget og hvis du leder efter behandlere, som virkelig ønsker at gøre deres bedste så kan jeg kun anbefale Clinique Revoire 🫶🏻
Så uprofessionelt og grænseoverskridende!
Der blev både filmet og taget billeder af mig selv, mens jeg var til behandling på klinikken idag uden, at jeg anede noget som helst om det.
1 billed samt en video blev postet på instagram uden min tilladelse! De både blev fjernet senere, da jeg fandt ud af det, jeg var helt chokeret, at hun gjorde alt det og aldrig nogensinde tog sig tid til, at spørge mig, om jeg overhovedet havde lyst til at blive filmet/taget billeder og senere offentliggøre det, skaden er gjort, hun overskred alle grænser!
Jeg hørte godt hun spurgte andre kunder, om de ville blive postet men med mig har hun bare gjort hvad der passede hende bedst!😤
Undskyldningen er langt fra nok fordi DET HER ER IKKE EN FEJL men at voldtage mit privatliv!!!! Jeg gider slet ikke flere forklaringer herinde. Om jeg vil tage det videre ved jeg ikke endnu, men rasende er jeg ihvertfaldt og vil selvfølgelig ikke anbefale dette sted.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.